Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz Plazmacucci #1 üzenetére
A SATA csatlakozók tényleg elég könnyen lecsúsznak (én is jártam már így nem egyszer), de legalább nem lehet úgy elhajlítani se, mint a PATA tűit. Összességében sokkal jobb a SATA, nekem felüdülés volt a váltás . Azt egyébként nagyon meglepőnek tartom, hogy még egészen eddig gyártottak PATA csatlakozójú HDD-ket. Valós igény már nem nagyon lehetett rá, "maximum" irodai/ipari környezetbe (bár utóbbiba inkább eltudnék képzelni valami SAS/SCSI felületet, persze területe/gépe válogatja). Nem is tudom, hogy a kommersz alaplapokon mióta nincs már PATA csatlakozó. De jól is van ez így. A PATA szép volt, jó volt, de mostanára alaposan elavult, úgyhogy most már nyugodt szívvel megpihenhet .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
cskamacska
addikt
Cserébe _sokkal_ drágábbak jelenleg a SATA változatoknál. Jelenleg egy 1TB-os SATA3 vinyó olcsóbb mint egy 320GB-os PATA változat, és a jó ég tudja annak milyen régi bele van.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Mate
nagyúr
Meg nem tört le....
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest