- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kimista
aktív tag
üdv, itt vagyok én is új tulajként. note 8-ról váltottam, remélem ez is elmegy legalább 4 évig.
Ami érdekes, h 3 év gari van rá, szóval aksicsere 2.9999 évnél bejátszhatónote8-hoz képest amúgy alig veszek észre változást a rendszerben. nyilván aksi nagyobb, kamera jobb.. de nem dobtam el magam pl a 12 giga ramtól. anyway, jo ujra itt. jah rendeltem rá tokot dbrand, láttam Marques Brownlee videójában, elég jó lehet.
jah amugy yettel, számhordozással, szóval pont jó h 2 simes, elvoltam 1 teloval 2 hétig amíg két számom volt. addig a yettel folyamatosan dobált le, se hívás se net, a telekom ment végig. aztán átment a számom, telekom sim ki, azóta hibatlan.
buds-ra én is várok, írtam már nekik h mivan, azt mondták 15-én küldik. (igen, tegnap) még nicns itt.[ Szerkesztve ]
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
kimista
aktív tag
Nekem addig volt ilyen probléma, amíg két simmel használtam. 1. Telekom, 2.yettel. Telekom hibatlan, yettel 50%ban kuka. Aztán Telekom sim ki, azóta csak a yettel van a teloban az első helyen, azóta nincs problémám.
Ezt rendeltem a telohoz [link]
[ Szerkesztve ]
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
kimista
aktív tag
most jött sw update
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 5G DS Black - 8/128 GB, EGYRE OLCSÓBBAN
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung s22 garanciás
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Plus Kártyafüggetlen 3 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs