- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyre több pletykában merül fel az Intel eladása
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arena87
aktív tag
Én azért belekötnék a nozoomba, hogy azért azzal is adja elégkellemesen, ha tudod hogyan kell. Többivel egyetértek.
(#51) rt06
Hát igen, sajnos CS-sem tökéletes, de ezerszer jobb ebből szempontból, mint CoD!!![ Szerkesztve ]
東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires
-
rt06
veterán
azert tulzasokba ne essunk mar, meg a vegen megemlitek olyanokat, hogy 1hp-val meg elszaladgalsz a palyan, mintha mise' tortent volna, vagy hogy pl ha bokan lonek awm-mel, meghalsz
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
HyP3b0y
senior tag
CS az árkád, taktika mentes, nincs realitás?
Igazad van, CSben nincs csipával ugrásból lövés(mint CODban), mert soha nem adja be( ), még nozoom is a képernyő sarkába adja kb.
Látszik, hogy csak publicolsz, nem ismered a játékot egyáltalán. Pont a taktika a játék lényege(védés, pénz, támadás, terelés stb.). Az, hogy a taktikákra gyorsan kell reagálni már a te bajod, hozzá kell szokni, egy döcögős játékmenet hamar unalmassá válik...(lehet számodra nem, de az eddigi tapasztalatok ezt mutatják)"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
rt06
veterán
pedig ott is igy volt (az ujat nem is lattam szerintem)
medic pl magas szinten full elettel elesztett ujra (tapasztalatlan jatekos anyazta is, mikor gyogyitas helyett leszutrtam, majd feltamasztotta ot a medic), illetve a sajat max elete is egyre magasabb voltengem szemely szerint joideje nem fogott meg uj fps (talan az l4d), valahogy egyik sem tud olyat mutatni, hogy erdekeljen (bar ugy altalaban nem sok jatek mozgat meg)
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Jander
senior tag
Nahát, ez már az első részben is így volt? Ezer éve, hogy a fiúkkal játszottunk...
Tudod mire emlékszem? Mindig medic voltam és kb. ennyit hallott az asszony mögöttem órákig:
Voice chat:
- Need a medic!!!
- I'm a medic!!!
... ismétlés x 1.000.000De aztán volt egy modern változat is, azzal nem játszottam csak képeket láttam róla, mi a második világháborús verzióval játszottunk... Az újabb meg valami sci-fi cucc volt, talán a Quake-hez volt köze, nem is 'annyira' régi.
Ebben az évben számomra csak a Bad Company 2 volt figyelemre méltó FPS témában, bár a napokban kölcsönkapom a COD7-et... megnézem magamnak, csak hogy ne látatlanba szóljam le
[ Szerkesztve ]
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
rt06
veterán
xp-t kaptal (ki-ki azert, ami a feladata), es minel magasabb volt az xp-d, annal jobban csinaltad a dolgod (engineer gyorsabban szerelt, soldier pontosabban lott, medig hatekonyabban gyogyitott)
-
Jander
senior tag
Viszont ha már ET ott legalább ösztönözve volt a csapatjáték, pl. volt medic class, és ilyesmik... csak nem emlékszem, hogy kaptál pontot érte?!
Pl. a COD-ban még csak-csak ellennék, de nincs semmi csapatjáték, csapatszellem mert nincs miért! Mindenki a maga feje után, a saját pontszámaiért a killekért megy rohangál azt' jóvan. 10 éve azt gondoltam, hogy ez kevés lesz majd... és tessék még mindig hódít
-
rt06
veterán
fene tudja
en is csak az eredetivel jatszok (2k3, 2k4 nem tetszett), azzal neha meg ma is
nekem a dodge-ing, a nagyobb sebzesek (sniper-rel egy loveses headshot, shock-kal mortal damage) miatt tunik gyorsabbnak, illetve egyes helyeken szokas a jatek sebesseget (az amugy sem alssurol) 115%-ra tenni (neten is eleg sok helyen latni ilyet)
maradjunk inkabb annyiban, hogy nekem gyorsabbnak tunik, aztan lehet mas, maskent erziilyen taktikai csapatjatekosbol nekem nagy kedvencem az enemy territory, bar lehet, a te izlesedhez az is gyors lesz (meg nem is mai darab)
[ Szerkesztve ]
-
Jander
senior tag
válasz Necroman_Mk2 #36 üzenetére
Hát nekem a CS is eléggé árkád, szóval abban nincs taktika, se realitás. Persze ez csak az én véleményem... Igazából pont az a gyors tempó teszi tönkre számomra az ilyen játékokat, ezért írtam, hogy ilyen idegrángás az egész, én spec a csapatos taktikai dolgokat szeretem, ahol van idő esetleg gondolkodni, urambocsá még stratégiát is ki lehet alakítani nem feltétlenül kell az ARMA-ra gondolni, számomra valahol a kettő között van az igazság, talán legjobban a Battlefield sorozat találta meg nálam ezt az arany középutat. Nagyon várom pl. a BC2-höz a Vietnam kieget, még 2 nap és jön Live-ra, tűkön ülök.
De persze rengetegen nem így gondolják, ez tök rendben is van, amíg mindkét tábor ki van szolgálva játékokkal nincs egy szavam se.
RT6: nahát érdekes, én pont az UT-t láttam anno a leglassabbnak, bár az is igaz, hogy csak az eredeti UT-vel játszottam, azóta nem. A Q3-t mondanám a leggyorsabbnak utána CS-t, a kettő között kevés különbséget látok, de mivel ezer éve nem játszottam ezekkel, és akkor is keveset főleg a fan-videók alapján mondom, amikbe beleakad az ember néha-néha.
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
-
Arena87
aktív tag
Áhh, értem. Csodálkoztam is, hogy quake-ben hs.
(#37) rt06
Ha azt nézzük gyorsaságnak, hogy ki lövésgombot melyiknél kell gyorsabban megnyomni akkor abban igazad van, hogy: CS gyorsabb játék. De ha azt nézzük, hogy ki tudja leggyorsabban legügyesebben megszerezni a powerkit-eket akkor quake. De ahogy mondtad teljesen más stílus és más taktikai elemek vannak bennük. És ut tényleg ennek a kettőnek a keveréke. Kell gyorsaság, jó célzás.
(#36) Necroman_Mk2
Ebben nem mernék fogadni, hogy gyorsabb tempójú lesz QL, mint a másik két említett játék. Persze, ha jól betudod állítani kontroller beállításokat akkor van rá esély, hogy gyorsabb lesz a játék tempója, de akkor sem lesz olyan játék tempója, mint ami PC-s verzióban létezik.[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
rontja az elitista eleterzesuket
mert ugyan en sem tudom elkepzelni magam, amint konzolon, kontrollerrel fps-ezek, de bennem nem hagy sebet az, hogy mas ezt teszi, raadasul kozben jol is szorakozik
-
_ak_
addikt
Nem tudom miért a sírás, h megjelent LIVE-on, hisz még PS2-re is kint volt. PC-s meg még csak véletlenül sem fog a konozlossal találkozni multiba, nem tudom mit lehet ezen ennyit görcsölni.
Let's begin, de gozaimasu!
-
Necroman_Mk2
őstag
Mondjuk a CS és a Q3 pont szöges ellentéte egymásnak: az előbbi inkább a realitások felé húz, míg utóbbi maradt árkád lövöldözésnek. De az idegreflex tényleg áll, főleg ha valaki hozzászokott a konzolos FPS-ekhez, mert a QL-ben sokkal gyorsabb a tempó, mint a legprofibb Halo/CoD meccsben.
A CPM és a vp3/osp ún. modifikációk, azaz rajongók által készített játékmódok. Arena87 linkelte is őket.
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Jander
senior tag
Áh csak igyekeztem egy kalap alá vonni az általam hasonló színvonalúnak tartott CS-vel. Annyira nem ismerem a Q3-at, csak anno mikor kijött próbáltam vele multizni, de nekem túlságosan idegreflex-szerűnek tűnt, össze-vissza rohangálás és rakétázgatás... De abban igazad van, hogy az ugrabugra-headshot (főleg a kedvencem a sniper fegyverrel) az inkább a CS vonalán működik. Q3-ban egyetlen dolog tetszett, hogy custom skineket lehetett választani.
Mi az a CPM mód egyébként? Meg a vp3/osp? Csak hogy képben legyek ha már írogatok
-
Findzs
addikt
elég esélytelenek lennének a pc -sekkel szemben
whatever:
sajnos mióta az id-t megvették nem igazán ők diktálnak
tuti nem az ő ötletük volt az xbox -os quake[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
-
Thodeus
aktív tag
De ez senkit nem érdekel, hogy a wasd+egér elveri a gamepadot, mert konzolon úgyis gamepad vs gamepad lesz ergó ott is a "skillesebb" (mákosabb) lövi le a másikat.
Legalább konzolon van esélye az embernek 5 másodpercig futni a réten, mielőtt 3 sniper keresztül lőné.
Quake az pont egy speciális eset, hisz aztán rádjöhet az ellen minden szögből. Meg ez pc-n is arról szólt, hogy 3 pixel kilátszott a fejéből aztán már kapta is a rail-t fél km-ről ugrás közbe zoom nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
whatever
aktív tag
szégyen
egy dolog haloban meg kodban elbohóckodni controllerrel, de hogy mostantól ha youtubeon quake videokat nézegetek és ilyen nyomorékoskodások odakeveredhetnek.. ááááááááááááááááááááááááááá nem igazán akarok élni ilyen világbanENNYIRE kell a pénz az id-nek? akkor ennyire keveset várnak a rage-től? inkább maradjanak akkor az iphone fejlesztésnél, az jól megy nekik.
-
Jander
senior tag
Újabb hír és újabb adag pc-huszár megmozdulás. Hajrá srácok, ha már a játékok fele nincs pc-re legalább a fórumon kiélhetitek magatokat
De, hogy on is legyek: a Quake 3-at már nem szerettem multiban, a kettő még jó volt gimiben de jobban szeretem a taktikusabb kevésbé ugrálós-headshotolós játékokat, pl. még 2 nap és jön a Vietnam kieg a Bad Company 2-höz, na az már döfi!
-
HyP3b0y
senior tag
Van konzolra fps, meg lehet szokni, de egy übergigamega skilles kontroller fotelterminátort akkor is elversz a laza WASD+cincogi kollégákkal
[ Szerkesztve ]
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
Narxis
nagyúr
válasz Necroman_Mk2 #16 üzenetére
Akkor van konzolra írt fps is? Pedig itt azt írják az "okosok", hogy konzolon fps-t nem lehet játszani mert így meg úúúúgy rossz az irányítás.
Akkor hogy is van ez?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Ezt megmosolyogtam. Örülök, hogy oda is eljutott a Q3 arena.
Amúgy létezik webes felületen is játszható a PC-s kollégáknak mondom. [link] V: demo 0.98[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
-
atidzsiforc
őstag
Xbox 360 kontrollerrel nagy fun vele loni(ha az ellen is azzal jatszik persze...), igaz nem losz 80as shaftokat, de air raksit kis gyakorlas utan beadja
Amugy a Halo-s temahoz annyit hozzaszolnek, hogy a 99es(asszem) e3mon meg pc jatekkent volt jelen, csak ugye malykroszoft...
[ Szerkesztve ]
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
Thodeus
aktív tag
válasz RepeatSector #19 üzenetére
Ott a quake live pc-n is.
-
RepeatSector
senior tag
Jó lenne ha ezt kijönne PC-re is, aztán lennének újra (normáli) serverek és én is tudnák vmivel online játszani, maradok inkább pc-n quake-nél, így marad a quake 2 + 3 multi
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
Inv1sus
addikt
-
Inv1sus
addikt
Azért láttam már olyan videókat, ahol bajnokok mérkőztek meg egymással konzolokon és nem lehetett észrevenni, hogy gamepad-dal játszanak.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
v!ct0y
veterán
Van egy kis lagg
-
kexksz
addikt
Ilyen játékot, amibe tényleg kell skill is (Nem mint CoD Black Cocks meg ezek) sokkal rosszabb konzolon játszani.
-
Arena87
aktív tag
Az lenne jó ha összecsaphatna két oldal.
-
- = Zk = -
félisten
egér+wasd. támogatom
de öröm, hogy emlékeznek még e nemes játékra...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Gude
senior tag
Az biztos.Próbáltam konzolon fps,de az volt az uccsó.
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
wiggen123
senior tag
Én maradok az egérnél De az biztos, hogy egyszer kipróbálnám, milyen élmény lehet Boxon...
Sometimes you win, sometimes you learn.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- Retro pakk
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest