Új hozzászólás Aktív témák

• kiskuplung

őstag

válasz ddekany #27 üzenetére

Szia!

Nálam eddig több mint 50 ember próbálta ki, és álló játékokkal senki sem lett rosszul. Pontosan azért, mert teljesen természetesen mozogtak, és a kontrollereket a kezük helyett használták, még a 60 éves öregapám is, aki még egeret se fogott a kezébe :)

Gond ott van, ahogy mondod, ha mozogni kell. Ez nálam is picit problémás volt, de 2-3 hét alatt napi fél órás játékokkal teljesen megszokja az ember.

Gyomorral extra nehezen bevehető játékok szerintem az autó- és repülőgép-szimulátorok, illetve az Elite Dangerous, ha túl közel mész egy állomáshoz :) De itt pl. nálam nagyban közrejátszik az is, hogy nekem iszonyatos tériszonyom van, és egy 2. világháborús gép kabinjából kinézve a mélység egyből kiváltja ezt :)

Tényleg ki kellene próbálnod, mert videókon ez nem jön át. Ne egy monitort képzelj a fejedre. Hanem teljesen benne vagy az adott játékban, teljes térérzékeléssel. Ha kiállsz egy magasabb épület tetejének a szélére pl. a Robo Recall-ban, akkor rendesen bekapcsol az életösztönöd ;]

Nekem 1,5 éve van meg a Rift, és azóta nem szívesen játszok már monitoron, mert egyszerűen olyan mintha fekete-fehérben kellene filmet néznem a színes helyett :)

Új hozzászólás Aktív témák