- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
Aktív témák
-
Santses
aktív tag
akkor ez most mire is jó?:D
-
freya
aktív tag
Ez olyan nevetséges :) De azt hiszem elmennék a Creative-hoz termékmanagernek!
Ott volt az összes SB Live!-al szerelt EMU10K1 DSP, ami már eleve kezelt 4 független digitális csatornát, ha teccik 4 x 7.1-es hangot. Persze a Creative-nak csak megfelelő drivert kellett gyártani hogy mindig új termékként adja el a chipet.
Aztán ott az Audigy-ben a 10K2-es chip, ebben sincs semmi forradalmi, mégis raklapszám jönnek rá az új termékek :) Okos a Creative, minden elismerésem!
Kár hogy egy 3000 Ft-os Live! is tud mindent, amit a legújabb ''MP3'' kártyák :D -
-
KIP
csendes tag
Az SB Audigy rendesen leképezi a hangol 5.1-es hangrenszernél? vagyis mp3 és film nézésekor az összes hangszórót megszólaltaja? van vkinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?:D
-
frujto
csendes tag
Szerintem jo otlet, vegre nem fog nyavogni az mp3 :). Most behallok mindent, winyot, cd-t, amit csak kell... Filmet most pl. nem tudok nezni cd-rol, mert annyira zavaro a zaj. De csak akkor erdekel, ha linux is supportalja, kulonben mit erek vele? ;)
-
utax
aktív tag
én inkább azon csodálkozok, hogy csak most készül el !
szerintem hatalmas ötlet és lesz is piaca. ma már nem csak unatkozó dúsgazdag üzletemberek vesznek laptopot, pl. ha valaki a cégétől kap egyet amit haza is visz, hogy dolgozzon, ezentúl dvd-t is nézhet sorroundban és nem kell hozzá külön gépet vagy lejátszót venni hozzá. de még ezer más dologra lehet használni.Use the force, Dude !
-
Kriza
őstag
...hangminősége pedig 16 bit/48 kHz. Érdekesen méred a hangminőséget. :)
Ez pusztán műszaki jellemző, a hangminőséget a torzítás, a jel-zaj arány és az áthallás jellemzi. Bár én szeretem a saját hallásom alapján megítélni a minőséget.
Egyébként mindegy, csak legyünk precízek! :DDDFenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
iguana
őstag
...akkor inkább már a világítós billentyűzet :)
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
Agyasima
őstag
Hát nagy piaca nem lesz az biztos. De akinek kell ilyen az most nem hőböröghtet, hogy ''miazhogy nincs???
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
hype
csendes tag
Akkor van értelme, ha otthon van egy ac3 dekoderes erositod es a notebookot nem tudod hozzakapcsolni, mert nincs digitalis kimenete.
hype
Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest