Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
#72042496 #31 üzenetére
Szvsz ramokkal fele gond a tuning miatt volt de valóban jobb a Zen+, azóta ezek a "megszokott extrák" is mennek ami Intel oldalról ismert.
Energiagazdálkodással szerintem nincs gond az első patchek óta.
NVMe érdekesebb, ezt én is feszegettem a topicban de nem nagyon foglalkoztak vele a tulajok.
4k-sok threadben voltak elmaradások, 4k/1t és szekvenciálisban nem volt gond.
De azóta megjöttek a spectre patchek és az Intel is hozzálassult.Összességében nekem Zen+ (R5 2600) pozitív tapasztalatom volt.
Összeraktam és ment, mezei 2133-as rammal 2666-on. Most meg 2400-as C Die fut 3200-on. Az NMVe, energiagazdálkodás, minden ment elsőre ahogy kell. 200GE-n ugyanez (kivéve 3D, de azt azóta se tudja senki mennie kéne-e)
Asrock ill. AMD BIOS oldalon vannak hülyeségek, arra ráment 1-2 napom, de ott sem az a szint, hogy heteket tököl vele az ember. Én tudom, mert 10x meggondoltam a cserét előtte épp ezért: hiába érdekel, évek alatt kikopott belőlem a szarakodási kedv és a hozzá szükséges szabadidő. Így elég érzékenyen érint ha vmit megveszek és vacakolni kell vele mire rendesen működik.Ofc új win-t se kaptak nálam az Intel->AMD cserére.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Core i9-9900T esetében kérdőjeles a megjelenés, de ettől még a termék létezik.
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 14600KF - 14mag/20szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- iPhone 15 Pro Max 256GB, Újszerű, Független, 96%, Dobozával, Garanciával
- Turbózd fel a gèped,most!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest