• Lajoska92 és PartrikX értékelése egymásról

Hirdetés: 2DB!!!MSI GTX 1660 6GB Ventus XS OC Edition ingyen házhozszáll.

Lajoska92 pozitív értékelést adott PartrikX számára:

Korrekt vevő, minden a megbeszéltek szerint ment! +++

PartrikX negatív értékelést adott Lajoska92 számára:

Megvettem a kártyát "túlmelegedik, dobozzal, 2 hét próbagari" címszóval ezután újra akartam pasztázni és ez a kép fogadott (Képek a hozzászólásoknál) a kártyán szétfolyva valami és 2 óra alatt tudtam valamennyire leszedni róla a processzoron a paszta sok volt. Ezután fel is hívtam mondta hogy szedjem le igy ezért nem jön vissza megoldottam a baj és ezután felhívtam hogy a dobozt mikor tudja hozni? Majd 3 nap keresés után azt mondta nincs meg elutalok 3 ezret ha jó, majd játszottam és hirtelen egy kékhallálra lettem figyelmes aztán még egyszer, betettem egy másik kártyát és az rendesen működött fel is hívtam hogy mivel 1. rossz volt 2. adott rá 2 hét próbagarit adja vissza a 130 at érte, ö azt mondta nem mondom 120 at adj az is jó és akkor állom a benzint, majd erősködött hogy csak 3 napot adott és kb 5 napja volt nálam a kártya de van kép is ahol írja hogy 2 hetet ad. És közölte hogy nem fogja vissza adni a pénz el visszük szakszervizbe és ha rossz vissz adja. Ezt nyilván önköltségből, írtam neki hogy 10-15 ezer a kivizsgáltatás adjon egy húszast és megoldom, mondta hogy az ügyvéde szerint nehéz lenne bizonyítani egy 10 est tud adni és haladjunk, semmi más. (Ezután még a 10 ezret sem volt hajlandó elutalni)