Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
Nem kell bemutatnod az eredeti UT-t, rengeteget játszottam vele anno (Cyrix 166-os procimon az istenért nem akart menni de a haver 300-as Celeronján már hasított Voodoo 2-vel ). Az Unreal-t is kitoltam többször is ha jól emlékszem. A 2003-nak anno pazar grafikája volt de valahogy már nem hozta azt a pörgést meg hangulatot mint az eredeti, a 2004-gyel meg nem is nagyon próbálkoztam, megvettem de hamar el is adtam ha jól rémlik.
Arról nem találtam semmi infót, hogy az UT-t párhuzamosan fejlesztették az Unreallal vagy annak megjelenése után összedobták egy év alatt? Mert ha így van, még inkább kultusz az egész.Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Archer
őstag
Elég érdekes elképzelés, nekem nem túlzottan szimpatikus. Ha bejön, lesz 20 millió pálya, aminek kb. a 90%-a szemét, a maradékból meg 15-20, ami népszerű lesz meg állandóan használt. Meg így nem igazán tudok elképzelni egy egységes "arculatot". A modelleket sem a cég készíti? Mert akkor a Hello Kitty-től Justin Bieber-ig lesz minden.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest