- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
na egy ilyennel kombinálni a szimulátort
http://www.youtube.com/watch?v=eCB8dWbOPwQ&fmt=18[ Szerkesztve ]
-
quby
őstag
de be ám!!! söööt én még kombinálnám egy freetrack nevü megoldással ami egy olcso fejre szerel ledsorbol meg 1 webkamibol (kb 10k) összehozható és akkor szét is tudunk nézni a pályán mert követi a fejmozgásunkat...... valahogy így meg így
[ Szerkesztve ]
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
Ayg0
senior tag
A falfestés helyett akkor már inkább varr(at)ni valami sötét szellőző anyagból tetőt rá... valami vékony vázra felfeszítve kizárná a külviágot
Miután elolvastam a cikket és megnéztem a videót, bennem is ez a hiányérzet támadt. Lehet akármilyen durva a kivitelezés, ha a külvilág bezavar. A tv nincs akkora, hogy teljesen lefedje a látószöget és ezen még az sem változtat, ha csak a játékra koncentrál az ember, mert ahogy mozog a cucc változik a kijelző környezete és azokkal a poszterekkel... Na, engem biztos idegesítene.
Ezt leszámítva eszméletlen jó kütyü és elismerésem az építőnek, mert amennyi utánajárást igényelt...az Ft-ban kifejezve a sokszorosa lenne annak, mint amennyiből megépítette.[ Szerkesztve ]
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest