Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
Új hozzászólás Aktív témák
-
Berti1992
csendes tag
-
Berti1992
csendes tag
válasz
Meridius11 #1351 üzenetére
És m0py: Erste is működik, semmi móka nem kell hozzá
-
Berti1992
csendes tag
-
Berti1992
csendes tag
Bocsi nem volt időm írni még.
Szóval ez @mindeki aki kérdezte.Zanzásítva a 3,5mm-en kimenő hangról:
"Meh. Igazából ok."
Inkább mondanám rá hogy 'vállalható', no meg ha az árát nézem akkor nincs ok panaszra.
Nyilván amúgy a hang realizálása eszméletlenül szubjektív, korfüggő, illetve hogy kinek mihez szokott a füle, milyen a hangszín-ízlése - és ezt figyelembe véve van egy rakás pozitívum, ami a non-audiophile usereknek szerintem eszméletlen hasznos lesz.
Alapból ott van a magyarul 'csatornalista' fül, ami az okos/zene/videó/hang 'csatornákat' kínálja fel, ez a gyakorlatban simán egy előre állított EQ-virtuális_surround preset-választó akar lenni, amit az okos móddal a teló automatikusan állít attól függően hogy milyen médiafolyam van épp előtérben.
Ehhez nagyon hasonló a 'hangerő-beállítás' opció, ahol egy gyors hallás-tesztet kapsz, és a válaszaid alapján (ami az adott fülre jutó frekvencia-érzékelés) kapsz itt is egy személyre szabott presetet, ami amúgy egy szimpla EQ itt is, de legalábba jobb-bal oldal egymástól független.
Persze van sima Xiaomi-fülesekhez való preset is - ugye ez is csak egy EQ+gain igazából, és emellé ott van a mezei EQ a standard presetekkel. (Mondjuk mi a bánatnak lehet elrontani a kimenő jelet ennyi helyen... Na mindegy)Ezeket csak azért írtam le, mert szerintem egy normál felhasználónak ezek tök király dolgok és pozitívum a meglétük. (és nem akartam leszólni az egészet rögtön...
)
Deee... Ha őszinte akarok lenni, akkor nem a csúcsok csúcsa a teljesítménye úgy összességében. Nem tudom milyen DAC van a készülékben, de komolyabb cuccok meghajtásával azért küszködik, és épp elfogadható a kimeneti jelszint.
Komoly problémák amúgy nincsenek, nem találkoztam váratlan anomáliákkal, mérhető zaj mondjuk van, de nem hallható, hangerőszint állításnál nagyjából egyenletes az elosztás, sztereósáv váltogatásnál se volt semmi kattogás vagy hallható zaj, viszont engem őszintén zavar, hogy egyenes, flat hangképet nem igazán tudok előhozni belőle, mert a fent említett 'csatornalista' dolgon nincs 'ki' állás, ezért valamennyit mindig belenyúl automatikusan az összképbe.Szubjektív vélemény: Én kifejezetten szeretem ha mind a hangkeltő eszköz, mind a lejátszó eszköz teljesen laposan, egyenesen adja vissza a jelet nekem, mert akkor fogom úgy hallani a bármit igazából, ahogy azt a stúdióban kikeverték és masterelték, úgy álmodta meg azt az akárki, hogy az úgy szóljon.
Más kérdés hogy ezzel messze nem a többséghez tartozom, és ha csak annyi a kérdés, hogy odatudja-e b@szni a basszust torzítás nélkül, és szét tudja-e vágni a magas a füledet anélkül hogy sercegne, akkor IGEN, be tudod úgy lőni, és max hangerőn sem zajos. (Cserébe nem is túl nagy a szint, de mindegy).Tehát: az emberek 99,99%-ának semmi baja nem lesz vele, fan egy sor smart-fícsör is, lehet csapatni a zenét róla, de nálam azért nem erről fog szólni az otthoni hangrendszer.
(nem mintha ez lett volna a cél)
Nem tudom mennyire írtam érthetetlenül, ha valaki valamit kérdezne komolyabban, írjon rám nyugodtan.
-
Berti1992
csendes tag
válasz
instantwater #455 üzenetére
Én nem találtam sehol sajna...
Majd az eus rommal -
Berti1992
csendes tag
válasz
Bathorypeter #414 üzenetére
Az anyaghasználat mondjuk. Az oldalkeret nem fém, hátlap is műanyag. Fílingre amúgy nem rossz, sőt, de itt érezni hogy nem 160-200k a teló. (Btw úgyis tokban lesz\van, szóval nekem ez amúgy nem is számít)
Illetve a kameránál érezni ugyanezt, azért éjjel annyira nem Nagy cucc amit tud.
-
-
Berti1992
csendes tag
Ha tényleg többeket érdekel, le tudom estére tesztelni a jack_kimenő hangot egy stúdióban, monitor fejesekkel, fülesekkel és hangfalakkal.
(Nekem tegnap megérkezett a szajré) -
Berti1992
csendes tag
Biztos van még mindenféle, csak frissítgetni kell és lecsapni. Már tegnap is rendszeresen írta hogy nincs a spanyol raktárban, de aztán mindig jönnek az újabb adagok, néha csak 1-2,néha lesz hirtelen 20.
Én is ma délután csíptem el egy kék128-asat.
75-76 ezerért ez vicc... :P@pepimama:
Van,visszaadják igen, de írj is nekik, az a biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 120 Hz-es panel, vadi új chipset és sokrétű kameraszett 100 ezer forint alatt – csak az 5G hiányzik az ár/érték trónhoz.
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest