- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha ugyanaz a játék jön ki rá, ami monitoron is játszható, azzal sincs semmi baj, a VR magában egész más élménnyé teszik a játékot. Tökéletes példa erre a RE7. Mindkét módon végigjátszottam többször is, nem igazán helyettesíthető egyik a másikkal. Teljesen más élmény.
A baj inkább avval van, hogy ez már a sokadik hír, hogy mennyire veszik komolyan a sony a psvr-t, és majd az idén, és majd 300 játék jön, ésatöbbi, ehhez képest a TYÉ kategóriás szemét ömlik csak rá továbbra is. Megjelent ez az agyonreklámozott Inpatient, akkora egy igénytelen foshalom, hogy arra szavak is alig vannak rá. Ha lenne refund, kétszer rátoltam volna.
Távbbra sincsenek húzócímek. Egyáltalán, címek nincsenek. Egy indietemető az egész, amiben ördögszekereket fúj a szél.
Eddig nagyon kardoskodtam mellette, de ez egy védhetetlen dologgá vált. Sem a sony sem a stúdiók nem veszik ezt komolyan, és ilyen kétmilliós eladás nevetségesen alacsony ahhoz, hogy bárki komolyan vegye. A kinekt tízmilliós userbase-el is a kukában végezte, hasonló okokból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest