Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DrJános

aktív tag

A Hibrid CF re nagyon kíváncsi leszek. Ezek a 6670 teljesítményben már nem rosszak, sőt a 4670 nél jóval erősebb és már azzal is lehet, ha az ember ésszel állítja a grafikát.
    Ezek közül a legjobban az MSI és a Sapphire 6670 tetszik.

Erre a passzív/aktív hűtés dologra annyit mondanék, hogy nekem megvan a saját tapasztalatom. Kényszerből egy ideig X600 at használtam a borda kisebb volt rajta mint egy értelmes Déli híd és társult mellé egy nagyon csapágyas "rack" hűtő. Amikor lecseréltem azt mondtam, hogy csak passzív kell semmi más és így lett a mostani 4670-em jól is működött meg minden, de Win alatt alapból 48-50C volt mondtam, hogy magas-magas de hát passzív ez van. De mikor játszottam és megláttam a 109C akkor már tudtam hogy kell vele kezdeni valamit mert ez így nem lesz jó. Találtam is egy 90-es ventit meghallgattam és kellően halk volt gondoltam ez pont jó lesz rátettem azóta is úgy működik játék alatt 58C max és még sosem volt melegebb és a táp ventije bőven túlharsogja.Szerintem a bazi nagy borda és a lassú ventilátor a nyerő, mert hiába halk a gép ha megfő egy fél év alatt.

[ Szerkesztve ]

Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10

Új hozzászólás Aktív témák