- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neovenator
senior tag
Persze, én ezt értem, hogy neked elég jó, de ha a példádnál maradok, mire jó a krájziszt közepes beállításokkal futtatni, ha pont az az egész lényege, hogy egy alapvetően tartalmatlan (most repülnek a kövek), de vizuális orgiát nyújtó programot használsz? De ha nem vizuális orgiaként? Meg lehet tenni, ésszerű kompromisszumot mindig lehet találni mindenben, csak kérdés, hogy érdemes-e egy csomó dologgal kapcsolatban....szélsőségben középutat. Ha játszom, vagy ha CAD-olok, videót vágok/kódolok, egyszóval, ha dolgozom, azt megtehetem bármilyen gépen, és ha beérem kevesebbel, mint ami maximálisan lehetséges lenne, akkor nekem elég jó lesz bármelyik, de sajnos ez nem jelenti azt, hogy tényleg megfelelő a rendszerem.
[ Szerkesztve ]
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
-
Neovenator
senior tag
Sajnos ez nem érv, nekem is van egy PIII-as konfigom 512MB RAM-mal, kiválóan elvagyok vele, ha DOS-os játékokat vagy régebbi Win98-as érában keletkezett játékokat akarok futtatni, de kihullana a hajam, ha például bármi másra próbálnám használni. Magyarán csak annyit akartam mondani, hogy attól még nem lesz valami jó teljesítményű, mert te elvagy vele.
No offense egyébként."The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Szólánc.
- Sorozatok
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- További aktív témák...