Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SONY LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hangkártya probléma
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Igen, bőven elég rá, csak van sokkal olcsóbban is alternatíva erre.
Meg már nem is egyedi a rendszere, csak valami kicsit átgyúrt MTK-s felület, pont, mint ami minden más buta telefonon is fut.
Szóval nem rossz ez, csak az áráért nem is jó, és az egész a megtévesztésre épül... pl. "Series 30+ OS", aminek köze nincs a régi rendszerhez.Ez a hír is csak azt bizonyítja, hogy megfelelő marketinges körítés társaságában bármivel le lehet húzni a vásárlókat.
-
Silenzio
addikt
Apróság, de javasolnám utána nézni a megtizedel szó jelentésének, ugyanis pont nem ezt jelenti.
-
Lacok
őstag
válasz
errorcode06 #9 üzenetére
-
Goxi
tag
Aztarohadt!! Ilyen sokan használnak még hagyományos telefonokat?!
-
bollokcs80
Korrektor
Nekem az eredetije volt az első telóm, erre is felcsillant a szemem mikor kijött.
Bog tesztje után elment tőle a kedvem. A külseje még hagyján, de a menürendszere nagyon primitív és átgondolatlan.
-
-
-
Mill3r
tag
Érdekes
A megjelenést követőn, úgy húzták le a tesztekben, mint annak a rendje.
De mint tudjuk, a vásárlók döntő többége nem fórumozik -
Csapoati
nagyúr
Vakok közt félszemű a király.
-
csongi
veterán
A Wkwolrd mar masolta.
Sokkal egyszerubb menuvel. A kijelzo merete es egyeb kulso valtozatlan.
Idoseknek az konnyebben elfogadhato, azt a felepitest ismerik.
De a 3110 ara is merseklodik, es meg fog is. -
Bossyy
tag
Fenntartásaim vannak a 2010-es 350 milliós telefoneladási számmal szemben. Ez szerintem a Nokia teljes akkori eladási mutatója (lehet, hogy tévedek, nem tudom), nem pedig csak a butatelefonok. Akkor az S40 es platform számított butatelefonos verziónak és az S60 as Symbian már egyértelműen okostelefonos felület volt, egy ligában az iOS - szel és a Windows rendszerrel.
És a Nokia portfólióban akkor már a Symbian volt messze túlsúlyban. Tehát, ha hinnék a táblázatban, akkor eladtak majd' napi egymilliót a S40 es készülékekből és még mondjuk másfél-két milliót a Symbianosokból. Naponta! Ne már! -
kengyel
nagyúr
Biztos sok embernek tetszik, engem nem tudott megvenni.
-
Quqesz
nagyúr
Most kövezzetek meg, de nekem tetszett élőben és mutert is rá akarom beszélni, hogy vegyen. Ő csak telefonál, max sms-t olvas. Erre bőven elég..de még második telónak is elmenne.
-
Psychopeti
senior tag
-
DJosef
őstag
Inkabb a 6210i szeriat tamasszak fel.
-
Ricardo
titán
Ezek szerint bejött nekik. A készülék megjelenésekor nem gondoltam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Legalábbis Nyugat-Európában a klasszikust kétes eredményekkel felidéző telefont helyezték a legtöbben kosárba.
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ingatlanos topic!
- Villanyszerelés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Milyen processzort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 180SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest