- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Epson nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamas60
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #5153 üzenetére
Megpróbálom felidézni az emlékeim. Olyat akartunk futtatni
crom, cron, clon... vagy valami ehhez hasonló amitől a szolgáltató teljes mértékben elzárkózott. Valamiért mi többször akartuk futtatni mint amit ő engedélyezett volna. Ő (ők) azt hiszem óránként kétszer engednék. Ajánlotta a saját szervert, vagy béreljek náluk. Na ez a bérlet 50 rugó/hó körüli volt amitől nem éreztem jól magam. Most 10 ért van bent a szerverem. A javítás és a pusztulás is az enyém, de már egy éve van bent gond nélkül. Ergó ha megdöglik és lecserélem egy vadi újra holnap, akkor is kerestem rajta 300-at. Ha a szerver kiesik egy két napra, vagy egy hétre azt is túlélem, a vérnyomásom nem ettől lesz magas.
Ha ennyire érdekel nézd meg a honlapom ahol ez fut.
http://www.ellmann.hu/megujulo-energiak/hoszivattyu-hoszivattyu-monitoring/
Összesen öt (három publikus) helyről érkeznek az adatok minden egyes hely 15 másodpercenként küld. Ezeket kell megjeleníteni és 15 percenkénti értékeket letenni az adatbázisba. Lap látogatás esetén meg kiszolgálni a friss adatokkal, és visszakereshetővé tenni azt hiszem úgy mondjátok logolni.Ja nem állást ajánlottam, hanem egy konkrét feladatra keresek megoldást. Azt hiszem ezt pontosan fogalmaztam
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Képregény topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Renault, Dacia topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Epson nyomtatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest