- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Az van, hogy 100-asával szórjuk be tranzakcióba az egymástól nagyjából független SQL-eket, aztán így kötegelve küldjük be az adatbázisba, mert így nem ül le tőle az adatbázis szemben azzal, ha egyesével küldjük be őket. Aztán ha valamilyen SQL hibára fut, akkor elnyeljük a hibát, hogy ne veszélyeztesse a teljes tranzakciót. Ha mondjuk out of range okozza a hibát, akkor rendben bekerülnek a változtatások commitnál egyedül azt hagyja ki, aminél a hibát dobta. Azoknál a kivételeknél, mint pl. deadlock, ahol elszáll a teljes tranzakció, ott muszáj újrapróbálni az egészet, hogy ne legyen adatvesztés. Aztán ezért kellett különbséget tennem a két hibatípus között. De közben találtam egy drupal kódrészletet, ami alapján megírtam a saját ellenőrzőt hozzá, úgyhogy rendben van. Most várom az out of range hibákat, mert enélkül a fejlesztés nélkül esélytelen volt debuggolni őket. A deadlockra már nagyjából rájöttem, hogy mi okozhatja, de nem javítható, teljesen újra kellene tervezni az egész rendszert hozzá. Úgyhogy ma sem unatkozom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Asus Rog Ergo gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest