Hirdetés
Aktív témák
-
PLaci58
addikt
Jut eszembe, egy ilyen PC-TV (1024x768) összekötése esetén milyen felbontásra érdemes állítani a PC-t, hogy ne legyen torzulás? Ugye az 1024x768 az a 4:3-nak megfelelő, tehát a TV-n torzított lesz.
Az elvi lehetőség azt jelenti, hogy csak kábelt kell csinálni ?
Másik kérdésem, hogy MKV fájlt mivel érdemes a PC-n lejátszani és mekkora proci teljesítmény kell hozzá, mert nekem a VLC media player lejátszaná, de nem tudja rendesen feldolgozni ?
[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
znagyznagy2
csendes tag
Nem az a bajom, hogy a világ felgyorsult és egy régi eszköz életciklusa alatt az új eszközökből 2-3-t veszel a rövidebb élettartamuk alatt, hanem az, hogy a kornak megfelelő azonos tudáshoz nem kapcsolódik alacsonyabb relatív ár, azaz reál értelemben ugyanannyi idő alatt sokkal többbet költesz ugyanazért a tudásért (persze reál értelemben ugyanazért, tehát az adott kor elvárásaival korrigálva).
Csak hogy plasztikus legyek, ha pl a 72 cm-es CRT ma jönne be, mint technológia, akkor az ára mondjuk lenne 200-250e. Tartana 15-20 évig, s csak akkor purcanna ki.
Tehát ha a mai aktuális átlagtudást akarod megvenni, akkor többe kerül, mint régebben, nem az árak különbözősége miatt, hanem a későbbi gyakoribb cserék miatt, mely cserék nem az igényeid miatt vannak, hanem a termékek bekrepálása miatt. S ez bizony baj.
-
PLaci58
addikt
válasz znagyznagy2 #7654 üzenetére
Jut eszembe: nem kötelező a falra rögzíteni a TV-t!
Könnyen megoldható eldőlés elleni módszer a kikötés is.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
DM-Fan
nagyúr
válasz PLaci58 #7652 üzenetére
Az 1024x768-as felbontás a plazma esetében 16:9-es felbontást fog adni, ugyanis a HD-Ready plazma panel ún. square-pixelekből áll, amelyek nem négyzet, hanem téglalap alakúak.
Az elvi lehetőség azt jelenti, hogy "csak" kábelt kell csinálni. Azonban egy rossz kötés és simán kinyírja az ember vagy a TV-t, vagy a VGA-t, szóval óvatosan.
Az .mkv-t én a 64 bites Vista-m alatt Media Player Classic Home Cinema-val játszom le, ennek kicsi az erőforrásigénye és be lehet úgy állítani, hogy egyetlen dropped frame (azaz kihagyott képkocka) sem legyen lejátszás közben és olyan folyamatos legyen, hogy csak na. Az adatlapom alatt látható konfignak meg sem kottyan, egy 1080p anyagnál is simán csak 10% körüli (vagy az alatti) a terhelés, szóval egy jóval gyengébb konfig is elég neki, de azért egy alap Core2Duo javasolt és legyen úgy 2 GB RAM is a gépben.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz znagyznagy2 #7653 üzenetére
Ezzel nem feltétlen értek egyet. Anno 1990-ben, mikor megvettük az első sarkított képcsöves Sony Trinitron TV-nket, emlékeim szerint majd 100 eFt volt az ára, ami akkor igen nagy pénz volt és hosszas spórolás után lett meg az ára, ráadásul részletfizetést kértünk több évre széthúzva. Az akkor sokkal nagyobb pénz volt, mint ma egy átlag, 200 eFt-os plazma ára.
Amikor 2002 körül foglalkoztatott a gondolat, hogy kéne egy új Sony TV-t venni (amiből végül nem lett semmi), akkor annak az ára 300 eFt fölött mozgott, ami megintcsak jóval többet ért akkor, mintha ma adnál ki rá ugyanennyit. Pont azért nem is vettünk, mert aránytalanul soknak tűnt ez az ár.
Manapság 200 eFt nem olyan tétel, mint 2002-ben a 300 eFt. Nem azt mondom, hogy kevés pénz, mert nem az, nekem is nagyon sokáig tart ennyit kigazdálkodni, mert az én fizetésem majd minden forintjának is megvan már akkor a helye, amikor megkapom, de azért ez az összeg ma már egy tartós fogyasztási cikkre elfogadható, de legalábbis semmivel nem durvább, mint 5 éve, 10 éve, 20 éve. Plusz vedd hozzá, hogy ezért az összegért egy 127 cm átlójú TV-t kapsz, míg 7 éve ezen összeg másfélszereséért (amely összeg akkor ráadásul többet is ért) csak egy 72-es CRT TV-t kaptál, ami ma már eléggé a kihaló szegmensben van.
Szóval, ha azt veszed, ugyan mehet még egy 2002-ben vásárolt, akkor 300 eFt-os Sony CRT (még a mi 1990-es Sony CRT-nk is működik), csak más kérdés, hogy milyen értéke van a kor technikai helyzete alapján.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem feltétlen akkor érik meg egy készülék a cserére, amikor elpukkan, csak sajnos mi magyarok rá vagyunk kényszerülve, hogy addig használjunk mindent, amíg tart és nem addig, amíg megérik a cserére - ha érted mire gondolok.A TV piacon egyébként pont iszonyatos gyors az áresés, ha az átlagtudást akarod megvenni (akár plazma, akár LCD fronton), akkor nem kell túl mélyen a zsebedbe nyúlni. Meg azért vedd hozzá, hogy a méretek is megnőttek a CRT-khez képest, valamelyest ez is árnövelő tényező azért. Tehát ha volna is némi párhuzam (de szerintem nincs), akkor a többért többet is kapsz.
Én optimistán úgy számolok, hogy ha az ember ma megvesz egy 200 eFt értékű plazmát, az legalább 5 évig szolgálja, ha kis szerencséje van, akkor többet is kibírhat - ez nyilván használatfüggő is. Mivel nálam intenzív használatnak van kitéve, bőven örülni fogok, ha kibír 5 évet és egy szavam sem lesz. Szóval ez is relatív, mint minden.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DEW3yl
tag
1080p tuti nem, de szerintem a 720p-s anyagok fognak. Nekem A64 2800+ procim van és csak 512 RAM-mal és eddig egy-két olyan 720p-s anyaggal találkoztam ami nem ment jól, sőt az 1080i-s ts kiterjesztésű magas bitrátájú videók is mennek. Az 1080p-s BD-rippektől behal természetesen, de az alatt semmi gond. És a videókártyám is csak FX-es.
[ Szerkesztve ]
Screw you guys, I'm going home! Megj.: a teknológia szót nem azért írom eképpen, mert azt hiszem így helyes, hanem nekem így tetszik.
-
DM-Fan
nagyúr
Igen, de nála inkább a proci a szűk keresztmetszet: egy 2,4 GHz-es Celeron-nál azért jobban teljesít az A64 2800+-os procid. A VGA-s gyorsítás opcionális, nem feltétlen kell a HD-lejátszáshoz, bár nekem szerintem azért ilyen alacsony a CPU stress lejátszás közben, mert azt is bekapcsoltam a Home Cinema-ban.
Nálam az előző konfiggal (2500+ Barton 3200+-on járatva + 2 GB RAM XP alatt) a 720p videók sem voltak makulátlanok (volt dropped frame), pedig egy Asus 6600 GT TOP Edition volt a VGA, igaz, az nem gyorsított hardveresen a HD-lejátszáson. Az 1080i/1080p-ről nem is álmodhattam azzal a konfiggal.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
znagyznagy2
csendes tag
válasz PLaci58 #7655 üzenetére
Vagy én nem értek vmit vagy Te olvasol figyelmetlenül. A kikötés mint kiegészítő rögzítés csak akkor jöhetne nálam szóba, ha előtte találnék olyan állványt, ami nem lóg ki előre jobban , mint a TV front síkja.
Egyébként átrendeztem a terepet, egy polcot alulról ki fogok venni, ahonnan elkerült a DVD lejátszó, fel a kazettás magnó(!) helyére, ami meg felkerült a bakelit lemezjátszó(!!) alá.
Egyébként nemrég dobta ki édesapám a nagy sjnálatomra a nagy szalagos magnóját(!!!) a megkérdezésem nélkül. :-((( és. :-))) egyszerre.Így megnézem, hogy mit bír a függőleges elem, magyarán hajlik-e. Ha nem, akkor függőlegesen már 92 cm van, míg vízszintesen a hátsó konzolos megoldással akár 1,7 m is lenne.
Tudtok olyan helyet ajánlani (Bp-en vagy attól picit É-ra), ahol mind Panát kapok, mind konzolt, mind pedig rátermett eladót, aki lemodellezi a helyszínen, hogy melyik konzolt érdemes megvennem? Még arra kell törekednem, hogy olyan legyen a kar, hogy a takarásba kerülő könyvekhez hozzá lehessen kényelemesen férni.
-
znagyznagy2
csendes tag
Ha jól emlékszem, valahol le volt írva, hogy a Panáknál mind az E, mind az Y Európát jelent. Tehát elméletileg a TXP50X10E és a TXP50X10Y között nem lehetne különbség? Én a panasonic.hu-n néztem egy öhasonlítást és azért voltak különbségek. A legszembetűnőbb, legalábbis nekem ,hogy utóbbinál fel van tüntetve a DVB-C interfész, ami ha jól emlékszem = az Mpeg4 szabvánnyal? Vagy butaságot mondok?
Szóval kell a kettő között vacillálnom?
-
znagyznagy2
csendes tag
válasz znagyznagy2 #7664 üzenetére
Rájöttem, DVB-C nem= Mpeg4.
-
maszibmw
tag
Sziasztok !
Szüleimnek készülök tv vásárlásra, elég sokat olvasgattam itt vissza az utolsó tételekből.
Mivel szinte kizárólag TV-nézésre, valamint apukám sokat vesz fel VHS-el is, a plazma mellett döntöttem. Ezen belül is Panasonic kizárólag. Szüleimnek jelenleg egy 17 éves SONY Trinitron CRT van.
A méret, amire szükségem van, egyértelműen 42 zoll. A két modell, amit nézegettem, a P42X10Y és a P42S10E.
A mai napon 1,5 órát töltöttem el egy mediamarktban, élő tesztelés céljából. A két tv pont egymás mellett van kiállítva, tv álványra helyezve. Elvettem előlük az ártáblát, majd nekikezdtem....
először is beállítottam analóg jelforrást, mindkét tv-n ugyanazt. A beállításokat is ugyanarra tettem mindkét tv-nél.
Arra jutottam, hogy bőven elég lesz számunkra az X10Y. Sőt... szubjektív véleményem szerint tisztább élesebb kontúrosabb képet ad, mint a HD változat. Ott egy tompa homályosság érzékelhető a HD ready hoz képest. Amit érdekesnek tartok, mindkét tv szoftververziója ugyanaz volt ( 1215.0000 ), ennek ellenére a gyári alapbeállítás esetén pl a kontraszt érték az S10E esetében 36, míg a másiknál 42. Ha mindkét tv-t gyári beállítások mellett pl normál módra állítok, az X10Y világosabb képet ad. A Mozi beállítás ( ami szerintem teljesen ideálisnak tűnik TV nézésre is, mert ennél a beállításnál tartom reálisnak a színeket, pl arcszín, és a fényerő is véleményem szerint kimélő módú a tv számára ), szóval ennél a beállításnál szinte detto ugyanazt a képet szolgáltatja a két tv.
Szinte összehasonlíthatatlan a menürendszere a panának, egyszerűen szupernek tartom.
Ha bármi egyéb dolgot tudtok mondani, szívesen fogadnám, a vásárlást még a Karácsonyi láz előtt szeretném lebonyolítani, előre láthatólag november közepén. Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem:
Én az Edigital-t néztem ki, itt a P42X10Y 159,900 ft, mindaddig, amig rá nem találtam erre a fórumra. A guruk írták itt, hogy létezik egy panashop nevezetű hely is. Megnéztem, az ár itt is ugyanaz. Mi a véleményetek, hol érdemes megvennem ?Köszönettel Jani
-
DM-Fan
nagyúr
válasz znagyznagy2 #7663 üzenetére
Hát, a konzolokat nem nagyon szokták mutogatni a TV-vel, azt kiválasztod külön és magad szereled fel otthon. Különösebben nem is kell azokat tesztelgetni, tudvalévő a teherbírásuk, a többi csak a falon, meg a felszerelés szakszerűségén múlik.
Az 50X10E-ben nincs mpeg4 tuner, míg az 50X10Y-ban van, ennyi a különbség.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz maszibmw #7667 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy hol veszed, mindkét bolt hivatalos Pana garanciát ad, ami 2 év. Ott vedd, ahonnan előbb megvan és kedvezőbb a szállítás. Amúgy kiváló TV a 42X10Y és 160 eFt-ért brutálisan jó vétel. Amúgy nem csoda, hogy szebbnek láttad a képét, az analóg TV-adás általában a HD-Ready-n mutat jobban, hisz a natív felbontása közelebb van a TV-adás tényleges felbontásához.
Sok sikert a vásárláshoz!
Get Moded!
-
maszibmw
tag
Köszönöm a gyors válaszod !
Egy kicsit meginogtam az Edigital-al kapcsolatban, miután a neten sok rosszat hallottam.
Én személy szerint már nem egy műszaki cikket vettem náluk, pl monitor nyomtató.
Hogy trudnám kideríteni, hogy valóban 2 év TELJESKÖRŰ panasonic garit adnak. Egyes webáruházaknál láttam pl ilyet: egy év teljeskürű+1 év javítási.
Nekem az extrém ingyen kihozná, ráadásul van is raktáron, és közel vagyok a mammuthoz. Lehet holnap felhívom őket ez ügyben.
A weboldalon ez áll: "a termék forgalmazása a magyarországi márkaképviselet támogatásával, hivatalos magyar jótállási feltételekkel történik"
Kérdés ez megegyezik e a 2 év teljeskörűvel. -
DM-Fan
nagyúr
válasz maszibmw #7671 üzenetére
Igen, a 2 év garancia így jön ki: 1 év teljeskörű + 1 év jótállási. Ez a hivatalos garancia. Amúgy biztos lehetsz benne, hogy az E-Digital is ezt adja. Vásárláskor kapsz egy Pán-európai garanciajegyet, amiben benne van a TV-d bárkódja és az üzlet belepecsételi a bélyegzőjét és beírja a vásárlás dátumát. Ezt kell megkapnod, ez a vásárlásról szóló számlával együtt 1+1 évig érvényes.
Get Moded!
-
PLaci58
addikt
válasz znagyznagy2 #7663 üzenetére
Hali.
Értem a problémádat, azért mondtam, hogy nemcsak a fali rögzítés létezik.
Általában a gyári láb is megfordítható (hátra felé rövidebb) és így kikötve nemigen lóg túl. Lehet alá tenni pl. bútorlapot, ami kinyúlik a sorból (rögzítve), lehet rögzíteni oldalt a bútorhoz is 4 db L alakú laposvassal..."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
gg72
veterán
Sziasztok!
Lehet, hogy rosz helyre írok, mert egyértelmű lesz a válaszotok, de azért megpróbálom...
A jelenlegi Sony 40V3000 LCD TV-met szeretném lecserélni és a következő kettőre szűkítettem a kört:- Panasonic TX-P42G10E plazma
- Samsung 40B650 LCDAmire kell: sok-sok DVD (1080p) és sok Bluray, kevés sport, más szinte semmi. Nem érdekelnek a multimédiás képességek sem. Ami szeretnék, az a lehető legjobb kép ezekre a célokra. A szoba viszonylag jól besötétíthető, a nézési távolság kb. 230 cm. A falon elvileg elférne egy 46 colos TV is, de az már egy kicsit nagy szerintem ebből a távolságból... Szerintetek melyiket "szeressem", vagy lenne más ötlet? Az ár max. 300ezer...
-
DM-Fan
nagyúr
Én egyértelműen a plazmát ajánlanám, mivel filmnézési célra használnád, ráadásul SD-forrásod is van (DVD), ami köztudottan jobban néz ki a plazmán. Ezen felül a Panasonic 42G10 már idei modell és NeoPDP paneles, ami igencsak jó dolog a 600 Hz-es Sub Field Drive miatt is.
230 cm-ről nézve nemhogy nagy lenne a 46", de épphogy elég. Én jelenleg 50"-nál kisebb plazmát nem vennék, még a 2-2,5 méretes nézési távolságra sem. Persze bőven kellemes élményt nyújt a 42" is. Ha a jelenlegi 40"-t nem érzed kevésnek, akkor a 42"-t sem fogod, de az 50" azért már egy másik kategória. Persze a G10-esből már a 46"-os sem jön ki 300 eFt-ból, az 50"-os meg már majd' 400 eFt, szóval akkor maradj a 42G10-nél. Ha nem kell a fullHD, akkor viszont ott az 50"-os HD-Ready Panasonic 50X10 200-220 eFt körüli összegért, ami abszolút ár/érték bajnok.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
vasii
senior tag
Ma bementem egy MM-ba szetnezni..haat meginogtam rendesen
eddig ugy voltam h 42s10e lesz mert h azert csak jo aza fullHD es nem kell nekem 50col,igaz attol fuggoen h hova ul le vki akar 3,5 meterre is lehet a tv,de mondom a mostani 55centis crt utan a 42 col is megvaltas lesz.
de mikor meglattam ma az 50x10e-t meg a tobbi 50est a 42esek mellett..hat ledobbentem, nem gondoltam h ekkora latvanyossagi kulonbseg van.a 42esre azt mondom h oke nem nagy, nem is kicsi..de az 50es az mar orias es mar kb 1,5meterrol nezve sem volt zavaroan nagy,
2,5-3 meterrol pedig tokeletes.de annyira huzok a fullHD fele, felek h par even belul rengeteg uj HD-s dolgok fognak kijonni meg ilyesmi..
hajaj nagy a dilemma
-
kcsaba-00
csendes tag
Sziasztok!
Hasonló "problémám" van, mit gg72-nek. Alapvetően lcd-t akartam venni, de a sok utánaolvasgatás révén egyre jobban a plazma felé hajlok. Sajnos a munkám miatt nem tudok egyfolytában boltokba rohangálni és nézelődni, nagyrészt tesztekre és fórumokra támaszkodhatok. Szóval a 2 kiszemelt:
Samsung LE46B750
Panasonic TX-P50G10Leendő felhasználási terület:
- (egyenlőre) tányéros digi
- dvd
- 720p és 1080p mkv wd tv-ről
- eredeti bd
- későbbiekben ps3 isNézési távolság kb. 3méter, a szoba teljesen lesötétíthető. Sportműsort nagyon keveset nézek, számítógépre nem lesz kötve.
Amit kérdezni szeretnék:
- szerintetek a felsoroltakra lcd vagy plazma?
- plazmánál is van-e input lag és milyen mértékű?
- ha pl. zenét szeretnék hallgatni wd tv-ről, akkor 3/4 óránként át kell kapcsolnom valahová, nehogy beégjen?Elnézést, ha kicsit hosszú lett, de nem vagyok túl járatos a témában és azért egy 400ezres készüléknél nem árt kicsit utánajárni a dolgoknak.
Előre is köszönöm mindenkinek!
-
Seb3s
tag
Ezt nem tudom neked megmondani, mert g10-es nincs a nappalimban. De azt igen, hogy az 50g10 395ezer, a 50ps8000 meg 290ezer. Szerintem nem tudhat annyival többet (kb. 30%-al), amennyivel többe kerül, mert nekem már ez az lg is brutál. Ha neked nem fontos a +10 centi átmérő akkor válaszd a 46g10-et 334ért, mert a többség és a tesztek arra esküsznek. Én amikor az lg-t vettem kockáztattam, de eddig még egy pillanatra sem bántam meg.
Tough ain't enough.
-
DM-Fan
nagyúr
Itt olvasgass picit, sok hasznos infót kaphatsz:
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
Szerintem egyértelműen az 50X10-et vedd. 200 eFt-ért kapsz egy kiváló képtulajdonságokkal rendelkező HD-Ready plazmát. Mivel úgyis 2 méteren kívülről nézed, a fullHD előnye elveszik és ahogy most magad is szembesülhettél vele az 50" jóval több, mint a 42". Konkrétan 20 cm. Kérdezd meg akármelyik nőt, hogy mennyit számít 20 cm.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz kcsaba-00 #7683 üzenetére
Röviden: Filmre plazma. 3 méterre 50". Input lag plazmánál nincs. Ha zenét hallgatsz WDTV-ről, akkor valóban hallgasd és ne nézd, kapcsold át máshová olyankor, a playlist tudja a dolgát. PS3-on erre van egy gyönyörű animált, a Földet az űrből követő screensaver.
Get Moded!
-
todie
tag
hmmm... az adatlapod szerint [Gainward Radeon HD4850 Golden Sample 512 MB] videokartyad van, viszont az altalad linkelt leiras szerint:
"De mi a helyzet az AMD-vel és a HDxxxx kártyáival IGP-ivel? Hogy lehetne ezek GPU-inak processzorait befogni a munkába hogy valóban minden HD filmet a GPU-val számoltassak ne csak az UVD egység által gyorsíthatóakat?
Jelenleg nincs olyan kezdeményezés amivel az AMD Stream SDK-ját lehetne használni HD tartalmak gyorsításához."nekem 4770-em van es ha jol ertem a leirtakat se te, se en nem tudnank a videokartyat felhasznalni CPU tehermentesitesre.
[ Szerkesztve ]
-
p_zsolt
tag
Sziasztok,
szeretnék venni egy Samsung PS-42B430 plazmát. Nagyon nehezen találok róla
pontos információkat, hogy milyen felbontású bejövő jeleket támogat.Valahol 1080i-t írnak valahol 1080p. Tud valaki erről pontosabbat?
Az is érdekelne, hogy fogad e 24p-s jelet, ha nem valósan kezeli, csak pulldown-al,
úgy is jó csak ne dobja le teljesen. A Samsung korábbi plazmáin volt valami Cinema 24 mód,
ha jól emlékszem.Köszi előre is a segítséget.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz p_zsolt #7691 üzenetére
Csúnya is lenne, ha 2009-ben nem tudna 1080p jelet fogadni. Fogadni tudja, megjeleníteni ugye csak a natív 1024x768-as felbontásában. A 24p megjelenítés is támogatott, de ahogy már jeleztem, ezek az alsóbb kategóriás Samsung-ok nem a legjobb pulldown-t alkalmazzák, így a HD-lejátszás nem fog olyan folyamatosnak tűnni, mint egy azonos kategóriás Panasonic-on. Lehet egyébként, hogy észre sem veszed, de érezhető.
Get Moded!
-
gg72
veterán
Olvasgatok G10 teszteket és a [itt] azt olvasom, hogy A 600 Hz-es képfrissítés ellenére a plazmákra jellemző vibráció nem tűnt el, s soha nem is fog. Észrevenni viszont valószínűleg csak az érzékenyebbek fogják majd, és ők is csak akkor, ha 4:3-as képarányra kapcsolják a tévét – ilyenkor a szürke oldalsó csíkok vibrálnak valamennyire – vagy akkor, ha nagyobb szürke felület van a képen.
Ez mennyire zavaró/feltűnő a gyakorlatban?Még egy dolog: a beégéstől mennyire kell tartani pl. akkor, ha egy három órás olyan szélesvásznú filmet nézek, aminek az alján és tetején van fekete sáv?
-
DM-Fan
nagyúr
-
DM-Fan
nagyúr
-
todie
tag
akkor jolvan. bar a vas kicsit szerenyebb: 3GB ram, p5kse lap, core2duo e4600
most pl. The.Dark.Knight.2008.PROPER.1080p.BluRay.x264-CiNEFiLE megy 40-60 szazalek cpu hasznalat mellett.
es, hogy ne legyek off: az 50x10-en megy es gyonyoru tessek ilyet venni 42-es helyett!!
butort kidobni, ha nem fer be, falat kibontani, es nincs olyan, hogy tul nagy a tv!
fogalmilag kizart[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
Kösz, utánaolvastam és valóban egyik jelenség (beégés, ghosting, vibrálás) sem tűnik vészesnek...
Egy kérdés még: szerintetek hol lehetne normális körülmények között kipróbálni egy G10-es plazmát mondjuk egy olyan tesztlemezzel (DVD) is, amit én viszek. A multikban nem látok rá sok lehetőséget, még arra sem, hogy a kezembe vegyem a távirányítót és úgy állítsam be a kép-paramétereket, ahogy nekem tetszik. Pana-márkabolt, vagy más ötlet? -
gtr8
csendes tag
Sziasztok
Plazmában van olyan hogy tükröződésmentes képernyő ?
37 " milyet ajánlanátok?
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest