Aktív témák
-
rgeorge
addikt
válasz M_AND_Ms #48099 üzenetére
Az EPG alatt a netest értem, az STB-é baromi rossz. Pl. a keresés hol elérhető, hol nem, és nagyon lassú. A filminfókat már meg sem nézem, hanem telefonon az imdb-n rákeresek...
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
sült egér
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vásároltam egy Panasonic - TX-P50VT30 tv-t, ma már be is üzemeltem, nagyon tetszik stb. Olyan kérdésem lenne, hogy az üveget és a kávát milyen tisztítószerrel érdemes tisztítani? Ha dvd vagy blu-ray filmet nézek a bejáratási időszakban, a film közben is pihentessem a képet, vagy elég ha a film után küldök rá egy egész képernyős tartalmat?
És még annyit, hogy 4 hdmi közül az egyik hdmi (arc). A 3d-s házimozit (SC-BTT770EPK) erre érdemes csatlakoztatni? -
M_AND_Ms
veterán
válasz sült egér #48103 üzenetére
"az üveget és a kávát milyen tisztítószerrel érdemes tisztítani?"
Alapból tartózkodom, hogy hozzáérjek a panelhez és a kávához. És ez mindenkinek ki van osztva. Így nincs ujjlenyomat.
A rászálló port egy poroló kefével szoktam gyengéden letörölni.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Tanisz
senior tag
válasz spiritex #48091 üzenetére
Mennyire igazad van. Köszi! Eszembe sem jutott, van is beltéri vevőegységem a szekrény mélyén,valószínűleg az is jó rá Bp-en!
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
spiritex
veterán
válasz M_AND_Ms #48105 üzenetére
Nyáron a legyeknek is megtiltod? Bármennyire vigyáz is az ember, valahogy mindig beszöknek. Azoknak sajnos le kell mosni a nyomát. Én enyhén vizes mikroszálassal szoktam.
Tanisz:
Minek beltéri? Hát a g30-ban már benne van a dvb-t tuner! Hacsak nem akarod rögzíteni...[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
kiscéé
csendes tag
X-Box nálam is eladó sorba kerül,bontatlan! Akit érdekel jelezhet!
-
Tanisz
senior tag
válasz M_AND_Ms #48092 üzenetére
Köszi az infót!
Nem szapulni akarom, csak nekem az otthoni UPC zökkenőmentesebb, pedig nem vagyok elfogult.
Igazából itt elég sokszor megszakad a vonal pár percre, naponta 1x2x biztosan.
Ezen felül olyan mintha "darabos" lenne a net, magas a ping érték is.
Már szóltunk jó párszor, hogy kezdjenek vele valamit, mert hát mégis vállalati internetcsomag van előfizetve és hát munkaeszköz is. Valahogy nem sikerült mit csinálni vele, pedig voltak is kint.
Pl. havernál viszont teljesen jó a DigiNet.A tv-t megnéztem a DigiKábelen, hozzánk nem lehet bekötni, az utcában nincs bent, szóval az kilőve. Ismerőseimnek pedig nincs DigiKábele, így tapasztalatom nincs benne.
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
Tanisz
senior tag
-
spiritex
veterán
válasz Tanisz #48112 üzenetére
Az más! Bp-en mennie kell gyönyörűen! De azért lehet, hogy keresgetned kell a szobán belül azt a pontot, ahol a legjobb a vétel, mert tudvalevő, hogy a digitális jel sokkal sebezhetőbb, mint az analóg, és akár pár cm-en is múlhat az, hogy a semmiből tökéletes jelet kapj. Emellett ha erősítős a szobaantennád akkor vigyázni kell az erősítésre is, mert a digitális jel azt sem szereti, ha túl van erősítve...
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Krisz79
őstag
Segitenétek?
Vásárlás elött állok.
Pana G30. vagy: TXL42U3E. vagy: TXP42C3E. vagy: TXP42UT30E
Tapasztalatokat szeretnék,illetve melyiket ajánljátok és miért...?
Köszönöm.
Krisz.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
törölt tag
-
-
Denyiro
tag
válasz Krisz79 #48075 üzenetére
199.999 Ft-ba kerülne a TV és az Xbox ha lenne de egyre jobban az az érzésem, hogy ez csak egy mézesmadzag volt, hogy minél több ember térjen be a boltba. Eddig háromszor érdeklődtem már és harmadjára szinte a nevem is tudták, állítólag várólistán szerepelek (sok mással egyetemben).
Szóval kitartás ha téged is érdekel a dolog.[ Szerkesztve ]
Denyiro
-
lemmy9
őstag
Sziasztok.
Az EPG karakterproblémákkal mit lehet tenni g30-on??
Lehet valamit állítani, hogy ékezetek legyenek?Szerintem!
-
Tanisz
senior tag
válasz spiritex #48113 üzenetére
Amint hazaérek ki is próbálom
Van rajta erősítő, akkor majd arra is figyelek!http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
Zolom89
senior tag
Üzletenként eltérhet az akció ezt ne feledjétek. Ezért lehet az hogy egyik településen 4-én véget ér, máshol meg 7-én kezdődik.
Lehet tudnak valamit amit mi nem...pl hogy december 5. érkezik egy nagy szállítmány a tv-ből meg a boxbólFigyelem: Aki eladná az így szerzett boxát jutányos emberi áron az kérem írja meg árral együtt privi-beee Köszönöm
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
ZEN1TH
őstag
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
DM-Fan
nagyúr
válasz sült egér #48103 üzenetére
Gratulálok, a legjobb jelenlegi plazma!
A tisztításhoz viszont felejtsd el a tisztítószereket. Ahogy előttem is írták, csak puha, antisztatikus kendővel töröld! Ha nagyon makacs szennyeződés van rajta, pl. zsíros ujjlenyomat, akkor nagyon maximum vizes kendővel. Én egyébként a Pronto Duster-t szoktam ajánlani. Ez kiválóan eltávolítja az összes mikronos porszemet is, de közben nem karcol, nagyon puha a felülete. Ujjlenyomat meg nem szokott kerülni a TV-re, alapvetően nem fogdossuk!
Get Moded!
-
kiscéé
csendes tag
pixelhiba kiszűrésére mely színek a megfelelők? piros, zöld, fekete, fehér ?
-
Kernel
nagyúr
válasz M_AND_Ms #48105 üzenetére
Én tartok a poroló pamacstól, mert sztatikus feltöltődésre hajlamos. Nem mondom, hogy az LCD-monitort nem pamacsolom néha én is ilyennel, de mindig bennem van a gondolat, hogy belehúz egy jó kis szikra a kijelzőbe, és megkönnyíti a döntést egy régóta halogatott monitorcsere ügyében.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
hétalvó
addikt
50st30 ról van valakinek véleménye ezt vagy egy samsung 51d6900 választanátok, már 2db pana van itthon nem tudom merjek-e samsung-ot venni. vt30-ra sajnálom a cash-t, 3d fontos lenne esetleg még egy 51d550-en gondolkozom árban ez tetszene a legjobban.
pana mellett szól az 5év gari.550-est megkapom 4db szemüveggel 230ért....
6900-es 300 + szemüveg
st30 is 300 + szemüveg
vt30 450 2szemüveg de ez nekem horror[ Szerkesztve ]
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
Kernel
nagyúr
válasz Kernel #48136 üzenetére
Bár talán hülyén fogalmaztam, hiszen nyilván hajlamos a sztatikus feltöltődésre, ha egyszer direkt olyan anyagból gyártják, miután ezen alapul a működése, hogy vonzza magába a port.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
-
janos666
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #48144 üzenetére
AR filtert is nehéz rá tenni otthon (bár nem lehetetlen ).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
bajumbajum
csendes tag
Sziasztok!
Kizárólag tévénézésre szeretnék falra szerelhető 50cm körüli tévét. (nagyobb lehet, kisebb max pár centivel)
Milyet ajánlanátok ebben a kategóriában? -
ZEN1TH
őstag
válasz bajumbajum #48146 üzenetére
A legkisebb PDP 106cm képátlójú.
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
z00li
senior tag
Üdv ismét!
Múltkor már voltam itt a topikban 42-es tv ügyben. A típus kiválasztása a segítségetekkel már megtörtént. Ma viszont próbaképpen lemértem a tv-nek szánt helyet és nagyon úgy néz ki, hogy nem tudom kivitelezni az elhelyezését. Eredetileg sarokba szerettem volna tenni, de mivel van ajtó mellette így belelógna az ajtónyílásba. Két ötletem maradt:
-kisebb tv (gondolom így a plazma kiesik)
-átrakom máshova (ekkor viszont a kábelek elhelyezése problémás lenne: 220v, koax; valamint jó eséllyel kaphatna huzatot is a tv; nem tudom ez mennyire lenne káros rá, főképp működés közben)
Légyszives adjatok valami jó tanácsot! Köszi előre is!Z
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Óvodások homokozója
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- TCL LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest