Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Kindle
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
"Én nem találtam olyan multit, amely 260k-ért adná (5 év garival...) Tudna valaki valami konkrétat írni?"
Mammut Saturn-t emlegették ilyen helyként.
"-Házhoz szállításkor mit kell feltétlenül, még a szállító jelenlétében, megnéznem? És utána?"
Tekintve, hogy lassan beáll a hideg időjárás, kvázi semmit nem tudsz ellenőrizni a szállító jelenlétében, mivel pár órát hagyni kell akklimatizálódni a készüléket, hogy teljesen átvegye a szobahőmérsékletet, addig nem is szabad feszültség alá helyezni. Amit addig is át tudsz nézni: csomagolás bontatlansága, sértetlensége, a készülék külsérelmi nyomoktól (sérülés, karcolás, repedés, törés) való mentessége. Ha átmelegedett a készülék, akkor célszerű megnézni, hogy van-e pixelhiba, működnek-e a bemenetek, zúg-e a táp, stb.
"-Átfutottam a kezelési utasítását, de nem találtam, hol lehet kiolvasni az eddigi üzemidőt! (Vadi új tv-t szeretnék...)"
Az csak szervizmenüből fog menni!
Get Moded!
-
junkpod
veterán
hali, látom Te is prtelecom-jobbágy vagy. Írtad, hogy digitális kábel jelet fogsz, kellett ehhez valami külön előfizetés, kártya igénylés vagy ez jön a rendes kábeles csomagban? (nekem most a nagyobb kábeltv csomagom van. eddig csak analóg tunerem volt, de szombaton hozzák az S30-at
Box's don't touch!
-
junkpod
veterán
ja, én is bpfejálomáson lógok... XVI.ker. akkor a lényeg az, hogy külön előfizu nélkül ami van 53 analóg csati, az kb megvan digitben is. és jobb a minősége? pl nálunk az m1 analógon kiskockás, mitha 320x200-as felbontásban jönne... na mindegy szombattól ha akarom m1-et DVBT HD is lehet (jövőre a forma1 megy az m1-re
és a képformátum kapcsolókkal mi a helyzet? analógon jelenleg teljes káosz uralkodik, nem hogy nem jön kapcsoló jel, sokszor más formátumot kapcsol, illetve több csatinál is félpercenként váltogatja adástartalomtól függetlenül. remélem ez digitben már jobb lesz
[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- Hajvágó vs repülö
- Politika
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS