Aktív témák
-
Csöves
őstag
A 42G30 179900ff. 5 év garanciával az extrem digital-ban.
Aquila non captat muscas.
-
spiritex
veterán
válasz DM-Fan #47949 üzenetére
Én is és a még 2 kollégám is tőlük vette a Dell U2211H, U2311H-kat, mindenki meg volt elégedve velük nagyon. A termék eladása után is törődnek a vevővel, minden utólagos kérdésre is 10 percen belül válaszolnak e-mailben.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz DM-Fan #47937 üzenetére
Ezt az "aranyelvet" kihagytad a hozzászólása idézéséből:
"Az én B550-ömön nincs pixelhiba. Nem vizsgáltam, nem is fogom soha. Elvből nem. Ugyanúgy nem vizsgáltam, mint ahogy más dolgot sem vizsgálok (nem tévével kapcsolatban), mert TUDOM, hogy úgy van, ahogy én gondolom."
Pixelhiba nincs. Nem vizsgálta soha. (Akkor honnét tudja, hogy nincs?) Besírok!
És a legjobb: "TUDOM, hogy úgy van, ahogy én gondolom"
Mikor ilyet olvasok úgy gondolom, hogy én visszaadom az ipart és asztalosnak állok, hisz ilyen alapelvek után teljesen felesleges bármilyen dolog tényszerű vizsgálata. Elég csak Igléziász kollégától megkérdezni. Ő tudja a tutit, nála van a Tudás Kavicsa.[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Kornel
veterán
válasz M_AND_Ms #47958 üzenetére
Emellett egy hétre eltűnik, aztán ha gondol egyet idenéz, és az aznapi hozzászólásokra beírja a saját hülyeségét Mást nem tudok rá mondani, mivel azt is megmagyarázza, hogy a fekete nem fekete, hanem fehér
Szerintem ne foglalkozzunk vele, kivéve, ha másokat meg akar téveszteni a hozzászólásával, ilyenkor se kellene felvenni vele a kesztyűt, csak jelezni, hogy valótlant állít. -
DM-Fan
nagyúr
válasz M_AND_Ms #47958 üzenetére
Ezt valóban nem idéztem már be a HSZ-éből, mert a héten már megtettem egyszer, azért is írtam, hogy klasszikus, mert ilyen HSZ-t nem nagyon lát az ember itt a PH-n. Simán elmenne aláírásnak is.
kornelka: Azért kell reagálni, mert az még hagyján, hogy hülyeségeket ír, de gyakran félrevezet érdeklődőket, ami viszont nem pálya.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Tomics
addikt
Gyöngyösön sincs a euronicsban 42G30+xbox
PH! addikt since 2004
-
TPeti
tag
válasz palika90 #47854 üzenetére
Az LG féle cinema 3D egy nagy ámítás. Nem fullHD, mert felezi a függőleges felbontást. 3D-ben vagy elmosódott vagy zizis lesz a kép vagy mindkettő egyszerre. A játékokról ne is beszéljünk, a GT5 egyszerűen játszhatatlan az LG TVken, olyan ronda. 2D-ben meg bármilyen plazma lelépi az LED-eket.
Nekem PS51D6900-as van ami a D550 nagytesója. Nem mondom, hogy elsőre meg tudtam nézni egy filmet, hogy ne zavart volna picit a szemüveg, de kb 1 hét alatt megszoktam az aktív 3D-t. Viszont amit nyújt az áll-leejtős.
A Pana plazmák általában kevésbé vibrálnak, de ezért cserébe a mozgásban levő objektumok mintha veszítenének a részleteikből, elmosódott lesz. Valamit valamiért...
Idézet a televisioninfo-tól : [link]
"The Panasonic had a very hard time in our motion tests. Anything with fine detail became a fuzzy mess when it moved across the screen. The Samsung PN51D550 was no exemplar of high performance, as it suffered from a minor case of the same problems. Overall, though, the Samsung was superior."Menj el egy MM-be, vigyél saját anyagot vinyón, vagy pendrive-on és el tudod dönteni.
Serpent 750 Nitro TC, Serpent.com
-
athomi
veterán
válasz Tomics #47964 üzenetére
Nagy kamu az egész! Ráaádul az akció kezdőnapján sem volt készleten. Nekem minden nap azt a tájékoztatást adják, hogy jelenleg nincs raktáron, de folyamatos a rendelés.
Persze mikor személyesen bent jártam azonnal elkezdtek LCD TV-ket ajánlgatni helyette.Most basszam fel őket a fogy. védelemnél?
[ Szerkesztve ]
-
Gasparius
aktív tag
No, lázas telefonálgatások után a szolnoki Euronics-ban sikerült elkapnom egy 42G30-ast, Xbox-szal együtt, amit eltetettem, így délután megyek is érte.
Nagyon durva, amennyire elkapkodják, legalább 10 boltot hívtam fel, a kisebbekbe nem is jut, a nagyobbaknál meg elviszik.
Ja, az Xboxra már van vevő, így nem eladó.
Ha esetleg ez az akció érdekel még valakit, (gondolom igen) NYÍREGYHÁZA EURONICS-ba egy órája érkezett meg az új áru, még nem tudták nekem sem megmondani, hogy kaptak-e a cuccból, mert akkor pakolták le a teherautót.
Akit érdekel telefonáljon gyorsan és keresse Árpádot (vezetéknevét nem tudom) 42/787-085
-
-
törölt tag
"Ez egy plazma topik."
Tudom, csak ha az LCD topikban isteníti valaki a plazmát, az ugye természetes, ha fordítva lenne, az pedig vak, idióta, stb.
"Másrészt 200e kategóriában az LED-LCD-knek egyetlen előnyük a fogyasztás"
Meg hogy nem kell tökölni velük, képet mosogatni, zoomolgatni, stb.
"A D550 a tesztekben simán lelépi a vele egy árban levőket"
Arról is vitatkozhatnánk, hogy mit mondanak a tesztek, és ki-ki mit lát, vagy hall.
Szóval, mint többször leírtam, mindenkinek más és más az értékrendje, s szerintem illene óvatosabban szidni a másikat. -
zombikepzo
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek melyiket érdemes választani a kettő közül: Panasonic TX-P42GT30E vagy Panasonic TX-P42VT20E. Árban megegyeznek a Panashop tanulsága szerint. Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
KTTech
veterán
-
Kernel
nagyúr
válasz #03969024 #47954 üzenetére
Szerintem nem ártana tiszteletben tartani azoknak a véleményét is, akik inkább az LCD-t választják. Én is tudnám itt szapulni a plazmákat...
OK, de ezt a topikot inkább úgy kellene felfogni, hogy valaki már választott. Szimpatikusabb neki a plazma, legfeljebb a plazma-típusok között nem tud még választani, ezért jön ide. Ha megnézed, erről szól a topik.
De amire reagáltál, nem is szapulás volt, tulajdonképpen semmi nem volt. Nem gondolhatod komolyan, hogy itt az LCD-tulajok lelki érzékenységére külön tekintettel kell lenni. Műszaki témában nincs helye ilyen szempontoknak.
Tudom, csak ha az LCD topikban isteníti valaki a plazmát, az ugye természetes, ha fordítva lenne, az pedig vak, idióta, stb.
Van is benne valami, egyébként sokan ott esnek tévedésbe, hogy az emberi szem nagyon jól hozzá tud szokni egy TV képéhez. Létezik olyan effekt, ahogy telik az idő, egyre szebbnek látja ugyanazt. Utána esetleg elmegy máshová, és csodálkozik, hogy létezik jobb is. Majd otthon esetleg szembesül a fossal.
Ha valakinek nincs kellő tapasztalata ilyen téren, jobban jár, ha legalább odafigyel tapasztaltabb emberek véleményére, akik sok készüléket látnak, így van összehasonlítási alapjuk.
Én például TV-video szervizzel foglalkozom 20 éve, szerintem plazmát vegyél, LCD-fos helyett.
Ez egy vélemény volt, de tőlem nyilván azt csinálsz amit akarsz...
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Gabor970
addikt
nálunk az elmúlt 1,5 évben, kb 6 olyan ember járt, akiknek odahaza LCD van. Egytől-egyig ugyanazt mondta, mikor bekapcsoltam a discovery HD showcase műsorát, hogy: miféle TV ez ilyen klassz képpel???!!! ...csak a legolcsóbb 50"-es samsung plazma, semmi különös. Aztán ez persze további csodálkozást szült, volt aki meg merte kérdezni a fogyasztást, volt aki gondolom elkönyvelte, hogy biztos titokban atomerőművet rejtegetek a fészerbe, vagy minimum lopom az áramot. Azt nem hinném, bármelyik elhinné a 130w-160w fogyasztást
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
bogabi
senior tag
válasz GeneraL_XTX #47981 üzenetére
Szerintem ez felesleges durvaság volt részedről... Igen, ez egy plazmás fórum, de nincs kiírva, hogy ide csak az jöjjön, akinek plazmája van. Ő pedig semmi durvát nem írt ide, csak megjegyzést tett BBéci elég gyakori nyers stílusára. Egyébként no offense...
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
törölt tag
válasz GeneraL_XTX #47981 üzenetére
Na, pont erről a hangnemről beszéltem...
(#47983) Kernel
Látjátok, így is lehet...[ Szerkesztve ]
-
ZEN1TH
őstag
válasz zombikepzo #47979 üzenetére
En a GT-t vennem. Az 5 ev gari miatt. Igaz nincs hozza szemuveg.
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
kiki22
senior tag
sziasztok !valaki letudna irni ujra ,h hogy melyik boltokban van az 5 ev gari.koszi
-
Gergőke88
addikt
válasz kiki22 #47991 üzenetére
Visszaolvastál?!
8, Az akcióban kizárólag a Panasonic Marketing Europe GmbH South-East Europe Fióktelep által Magyarországon forgalomba hozott, az alább felsorolt forgalmazóknál, illetve üzletekben vásárolt Viera televíziók vesznek (vehetnek) részt:
• Auchan
• AV-Land (Kecskemét)
• Cora
• Euronics
• Extreme Digital
• Media Markt és Saturn
• Panaudio - Panashop boltok
• Panasonic Club Áruház
• Szalai Műhely Kft. (Plazmadiszkont)
• X-System Kft
• Hifinet hálózat[ Szerkesztve ]
-
kiscéé
csendes tag
Ma sikerült szert tennem G30+Xbox kombóra! 2 dolog amiben elgondolkodtam:
- Hölgyemény az Euronicsban mondta ,hogy ez a 5 év gari bizony +pénzben jár (lehet h rosszul tudja),ha neten regelem
- Xbox-ra nincs külön gari mondván ajándék és 0 Ft értékű tárgy tehát ők erre külön nem adhatnak garitIgazán az első dolog aggaszt! Valaki esetleg felvilágosítana hogyan hosszabbíthatok garit?
-
ZEN1TH
őstag
válasz kiscéé #47993 üzenetére
A hölgy nyilván bolti garanciára gondolt, amit általában külsős szervizekkel oldanak meg, természetesen plusz pénzért. A Panasonic FHD modellekre hivatalos gyártói garancia van jelenleg ami ingyenes, teljeskörű, ám csak bizonyos boltoknál vásárolt készülékekre érvényes, melyek körébe a Euronics természetesen beletartozik. A meghosszabbítás mikéntjéről pedig itt találsz hivatalos leírást: LINK
Az XBox-os kérdésedre sajnos nem tudom a választ.
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
janos666
nagyúr
Romlott a képminőség a legutolsó software-rel, régit visszatenni pedig nem lehet.
Kicsit aggasztó, hogy a Samsung eddig nem reagált érdemben a levelekre.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
BoyBoy
csendes tag
válasz ZEN1TH #47995 üzenetére
szerintem is összekeveri a euronicsban vásárolható 5éves garancia kiterjesztést és a panasonic saját akcióját (5 év garancia). ez az ötös szám nagyon megtévesztő
az Xbox-ra szerintem ugyanúgy kell eljárni, mintha ha a TV-től függetlenül ott vetted volna. vagyis talán három napig oda a boltba kell visszavinni ha nem müxik vagy hibás, azon túl meg "márkaszervízbe".
[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
ha már ennyire reklámozzák itt az lcd topikot, hát beleolvastam...
...milyen kicsi tv-ket ajánlgatnak mekkora hatalmas összegekért, arról nem is beszélve mi vár rájuk otthon (37 colos digitális képkeretet 125k-ért??? kihagyhatatlan )Box's don't touch!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest