Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Vezetékes FÜLhallgatók
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elérhető a kézikonzolok csúcsa, az ONEXFLY F1 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gyári Adreno meghajtóval jelentkezett a Qualcomm
- Raspberry Pi
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Tomics #46894 üzenetére
"Csak új jöhet szóba garival. Plazmának (ha megfelelően van használva, képbeégés kerülése stb.) mennyi az élettartama egy LCD-hez képest?"
Kettőt és könnyebbet! Lehet, hogy 10 nap, lehet, hogy 10 év! Rendkívül nagy a szórás. Ha 42S30-ra pályázol és 2011. december 31. előtt megveszed, akkor alapból 5 év garanciát kapsz rá (2 HSZ-szel a tied fölött linkeltem egyébként ). Ezt hova akarod még kitolni? Most 145 eFt-ba kerül a 42S30, ha ennyiért csak annyit megy, hogy túléli az 5 éves garanciális periódust, már akkor nagyon megérte. Ráadásul nagyon korrekt TV! A felhasználási körödnek is teljesen megfelel.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Tomics #47047 üzenetére
Az egy dolog, hogy szép fokozatosan emeled, vagy csökkented a hőmérsékletet üzem közben. Attól persze, hogy nem lesz baja. De ha beviszed a 0 fokból a 25 fokos szobába, ott olyan páralecsapódás lép fel, ami zárlatot okoz a készülék belsejében és simán elpukkan a 0 perces TV. Ez az ajánlás nemcsak TV-re vonatkozik, hanem alapvetően a legtöbb elektromos berendezésre, mindnek benne van a használati utasításában is. Emlékeim szerint a legtöbb TV-ében is.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Tomics #47049 üzenetére
Hát, ezt azért én megnézném saját szememmel is! Szerintem azért abba 3-4 órába senki nem fog belehalni. A TV viszont szerintem simán bele tud, ha nem így jár el az ember. Kár ezt reszkírozni. Erre mindig felhívják a figyelmet a normálisabb boltokban is, illetve mondom, gyanítom a használatikba se véletlenül kerül bele. Gyanítom egyébként az sem mindegy, hogy melyik gyártó, vagy adott esetben melyik széria készülékeiről beszélünk, általánosítani végképp nem mernék, hogy egyiknek sem árt.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
-
senior tag
válasz Tomics #47171 üzenetére
Ezt aláírom.. Én promóterként dolgozom (márkát most direkt nem említek h melyiknél, de szinte az összes nagyobb gyártónak van saját promótere a főbb műszaki áruházakban). Tök mindegy h melyik márkájú TV-t promótálod az adott cég tart tréninget (gyakorlatilag egy előadás) ahol ezt külön ki hangsúlyozzák h üzleti módban kell járatni a készüléket, ami sajnos Élénk/Dinamikus módot takar..
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Tomics #47280 üzenetére
Nagyon tévedsz, ott sem mindegy, hogy milyen beállításokkal megy a TV, illetve, hogy milyenek a környezeti viszonyok! A multik ténylegesen szeretik eltúlzott beállításokkal járatni a TV-ket, amelyek egyáltalán nem tesznek jó semmilyen (tehát az analóg SD) képtartalomnak sem. Természetesen ezek a TV-k nem az analóg SD-re vannak kihegyezve, de egy normális minőségű digitális SD nagyon is pazar tud lenni rajtuk, ha minden megfelelően van beállítva.
Get Moded!
-
Khelben
nagyúr
válasz Tomics #47341 üzenetére
Kevesebb kodeket ismer és a menüje agyrém, a filmeket csak ikonos nézetben látod, ami alatt 7-8 betű fér ki, tehát pl egy sorozat epizódjait már nem tudod megkülönböztetni. A könyvtárkezelése is szar, mert egy képernyőn látod az összes könyvtárat, amiben film van, olyat nem ismer, hogy könyvtárban másik könyvtár. Nekem is wdtv live van, marad is egyelőre.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Tomics #47341 üzenetére
Teljes értékű médialejátszót nem fogsz kapni a személyében, erre ne is apellálj! Többen beszámoltak már, hogy egyes fájlok lejátszása akadozik, másokat egyáltalán nem tud lejátszani. Egy WDTV Live-val semmi szín alatt nem veszi fel a versenyt. Ez kb. kiegészítő lejátszónak jó, vagy ideiglenes használatra, amíg az ember nem ruház be egy normális lejátszóra. Én az 50G20 lejátszóját ha kétszer használtam, akkor sokat mondok, gyorsan alápakoltam egy Popcorn A-210-et, azzal még semmi gondom nem volt.
Get Moded!
-
Tanisz
senior tag
válasz Tomics #47363 üzenetére
Köszi, az évek tapasztalat eléggé az EDigitál felé húz, így mindig onnan kezdem a nézelődést, igaz nem mindig a legolcsóbb üzlet
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
Stafni
aktív tag
válasz Tomics #47446 üzenetére
Viszont ha 45 napon belül kifizeted, akkor nincs kamat. A 0 % THM az gondolom 1 éves törlesztésre vonatkozik. A kártya 3500. Egy telefont megérne a dolog szerintem. Én 2 boltal beszéltem és mindkét helyen a 45 napig kamatmentes verzió volt.
A kártya amiről szó van:[link][ Szerkesztve ]
-
bANDYka
tag
válasz Tomics #47446 üzenetére
Tapasztalat ezzel a Cetelemes 10%-os dologgal.
Szerintem összeségében nem rossz én ma vettem a 51D550-es Samut és január 7-ig kell visszafizetni a hitelkártyára, addig kamatmentes. Elvileg 239 000-ről indult, amit sikerült lealkudni 220-ra, ebből lejött még -10% a hitelkártya miatt, így 198-ért enyém a TV 4 db szemüveggel, 2+1 év garanciával. A kártya díja 5000 Ft/év, még így is belefért 203 000 Ft-ba.
A fenti díjon felül, még egy díj van, az pedig a törlesztés díja, ami, ha egyben visszadobod a kártyára a pénz és miért is ne tennéd, akkor egyszeri 250 Ft (banki utalás) vagy 400 Ft (posta csekk) esetén.
Ha nem használod a kártyát, akkor egyáltalán nincs egyéb díj ezeken felül és egy év nem használat után automatikusan megszüntetik.
Viszont arra figyelni kell, hogy a teljes 10% hitelkártya kedvezményt csak akkor tudod érvényesíteni, ha a teljes árat a hitelkártyával tudod kifizetni. Ennek feltétele hogy az előzetes hitelbírálat során meg is kapd a teljes összeget. Nálam elég fura volt, hogy a hitelvizsgálatom 100 000-es limitet állapított meg, a feleségemnek pedig 400 000-et az alacsonyabb bérével.
Viccelődött is az ügyintéző csaj, hogy vigyem be nagymamám, az többet fog kapni a nyugdíjára.
seeing is believing...
-
Stafni
aktív tag
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Tomics #47870 üzenetére
Ezt nehéz így meghatározni, sok mindentől függ: beállításoktól, a statikus képtartalom intenzitásától, a panel egyedi érzékenységétől. Általánosságban javasolható, hogy azért fél-, háromnegyed óránál tovább semmilyen statikus képelem ne legyen jelen folyamatosan. Ha tömör fehér, akkor még addig sem.
Get Moded!
-
athomi
veterán
válasz Tomics #47964 üzenetére
Nagy kamu az egész! Ráaádul az akció kezdőnapján sem volt készleten. Nekem minden nap azt a tájékoztatást adják, hogy jelenleg nincs raktáron, de folyamatos a rendelés.
Persze mikor személyesen bent jártam azonnal elkezdtek LCD TV-ket ajánlgatni helyette.Most basszam fel őket a fogy. védelemnél?
[ Szerkesztve ]
-
Toobee
veterán
válasz Tomics #48028 üzenetére
Ez nem működik. Szervízkönyv szerint a hangerő gombot kell megnyomom, majd mikor megjelenik a hangerő képernyőmenüje, akkor 5 mp-ig nyomni a menü gombot (gondolom ez a zöld, amire menü van írva). Viszont hiába tartom lenyomva, ha megnyomom az i betűt, akkor továbbra is azt írja, hogy üzleti üzzemód. A te módszereddel meg csak kikapcsol a TV.
Végül lereseteltem a TV-t, itt be lehetett állítani. Úgyse voltak rendezve a csatornák, már megjegyeztem a gyári helyüket. Most keresi őket, elvileg otthonira került.
[ Szerkesztve ]
-
-
Denyiro
tag
válasz Tomics #48399 üzenetére
Azt mondom ne bosszankodj. November 25-én leadtam az igényemet én is és azóta sem érkezett volna tájékoztatás a bolttól ha nem hívom őket, hogy ugyan homályosítsanak már fel így egy hét távlatában mi is van akkor. Nekem szintén azt mondták, hogy az akció meg lett hosszabbítva. Mivel azonban a televízió ára az általad újonnan kiválasztott helyen jelentősen csökkent nem fogsz sokat "bukni" a vételen és ráadásul a szállítással sem kell bajlódnod.
Szóval fel a fejjel. Vigasztaljon a tudat, hogy tavaly ilyenkor ezen termék jóval 200.000 Ft fölött járt.[ Szerkesztve ]
Denyiro
-
Stafni
aktív tag
válasz Tomics #48399 üzenetére
El van rontva az akciós újságban az akció. A mostanira is alig volt 1-2 darab TV. Nem is szabadott volna benne lennie az eladó szerint. Állítólag az a móka rendszeres az akciós újságjukkal. Ne aggódj annyira! Ez az össze vissza dumálás az eladók részéről is elég elképesztő.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Tomics #49100 üzenetére
Nem bíznék én abban, utánanéztem, elég kiforratlan a szoftver, sima BD-nél is van néha akadás, nem is tudom mit kezdene egy 50 gigás 3D-BD-vel:S lehet csak attól 3D-s lejátszó, hogy 1.4 HDMI van rajt.
Viszont nagy csalódás h az új popcorn nem kezeli a 3D iso-t, akkor mégis minek új verzió ha ugyanazt tudja mint az előző?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest