Hirdetés
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz Krisz79 #48076 üzenetére
Mindegyik Pana modell 50-100 hozzászólásban volt téma az utóbbi hetekben. Szerintem mindenki számára hasznosabb, ha megkeresed ezeket.
Az eurónincs üzletlánc akciójáról is legalább ötvenszer volt szó.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Denyiro
tag
válasz Krisz79 #48075 üzenetére
199.999 Ft-ba kerülne a TV és az Xbox ha lenne de egyre jobban az az érzésem, hogy ez csak egy mézesmadzag volt, hogy minél több ember térjen be a boltba. Eddig háromszor érdeklődtem már és harmadjára szinte a nevem is tudták, állítólag várólistán szerepelek (sok mással egyetemben).
Szóval kitartás ha téged is érdekel a dolog.[ Szerkesztve ]
Denyiro
-
Gasparius
aktív tag
válasz Krisz79 #48155 üzenetére
Hogy mi alapján döntöttem a G30 mellett?
Én is S30 és G30 között variáltam, mert nem tudtam, hogy megér-e 40-50 ezer pluszt.
Most már biztosan állíthatom, hogy megéri, na persze, ha megvan rá a lóvé nagyjából.
Az Alle-ban néztem meg egymás mellett, vittem médialejátszót is, az eladók készségesek voltak, rákötötték, mindenféle forrást kipróbálhattam rajta, internetet is.
A G30 színeit egyszerűen szebbnek, természetesebbnek láttam, a feketét feketébbnek, a fehéret fehérebbnek (jéghokimeccs) úgy, hogy mindkét készülék gyári alapbeállításon volt, üzleti felhasználásra állítva.
Az álmélkodás otthon kezdődött, mert néhány beállítás módosításával eszméletlen képminőséget produkál.
Nekem nincs BD lejátszóm, csak médialejátszóm, de az SD tartalmak is rendkívül jók, a HD meg kegyetlen, mintha benne lenne az ember a filmben.A saját médialejátszóját még nem nagyon teszteltem, de:
Van egy digit fényképezőgépünk (Panasonic, mi más lenne? ) ami HD filmet is vesz fel SD kártyára. Nos ez a masina mov fájlokban rögzíti a mozgóképet. A médilejátszóm megjeleníti a filmet, de elég szaggatósan és hang helyett csak sistergés van (mi lehet ennek az oka, majd a lejátszós topikban megkérdem)
Ehhez képest SD kártyáról a G30 playere akadásmentesen, hanggal együtt lejátssza.Az ingyenes földi digitális adások közül a közszolgálatiak viszik a prímet, úgy tűnik, az RTL meg a TV2 elmarad kicsivel minőségben az M1,M2,Dun0-1-2 től, nem tudom miért.
A DIGI tv-től féltem, kábel felénk nincsen, csak tányéros, és az üzletekben elég fos képminőséget láttam megjeleníteni még a legjobb TV-ken is SD adásnál.
Ehhez képest majdnem magam alá csináltam a sport1-2-től, meg a digisporttól is a meccseken nem zöld kockákból van összerakva a fű, a mozgásmegjelenítés eszméletlenül folyamatos.
Úgy gondolom, ha betéved hozzám a rokonságból valaki, akinek mondjuk LCD-je van és annak idején élvezettel nézte az oválisra húzott kép folyós minőségét (a16/9 előtti időkben), mert mindegy volt, hogy milyen, csak jó nagy legyen a kép lapos TV-n, nos az csodát fog látni...Én is csodát látok 2 napja, a TV-zés új értelmet nyert, egyszerűen mást jelent azóta.
Örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra és köszönet még1szer az itteni hozzáértőknek, hogy segítettek ezt a kiváló döntést meghozni.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest