Hirdetés
Aktív témák
-
BBéci
legenda
Igazán sajnálom, hogy nem tudtad komolyan, némi szakértő segítséggel összehasonlítani az elgét bármelyik Panasoniccal, vagy Samsunggal. Biztos vagyok abban, hogy az utóbbi két márkából választottál volna.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz PLaci58 #10803 üzenetére
Egyikünk valamit félreértett. Én az elgékkel szemben a Pana és a Samu plazmákat tartom sokkal jobbnak.
Viszont Panát nem vennék az USB hiánya miatt.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
KTTech
veterán
Hmm... ennyire fontos lenne az USB? akkor már inkább az ethernetet hiányolnám (és legalább egy olyan SD procit bele, mint ami a WD-ben van), nem az USB-t.
Az új Panákon egyébként van USB, többek közt azon oldják meg a felvételt HDD-re.
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
minas
aktív tag
-
gyu666
csendes tag
csa.
A Pana beállítás engem is érdekel!!!! Minden érdekel....
LG plazma...Jól választottál!!!! Sosem írtam olyat, hogy ne azt válaszd. Azt viszont írtam, hogy vegyél egy nagy tv-t, kapcsold be, és szeresd!!!! És Neked az lesz a Király !!!!
...imádom a szőőőke csajokat!!!!!....mégis fekete a menyasszonyom .-))))
...értelmezd ahogy akarod :-D
Én meg vagyok elégedve a Panával...Bár a ciripelös hang egyre jobban idegesit. Csajom alszik, nagyon halkra kell vegyem...és hallatszik, ha fehér/világos a kép.... Hogy tudnám csökkenteni? Elég jó a fülem, tehát hallom. Levettem fényerőt, éjjel ugysem kell nagyon világos...de ugy is hallom.... 5let..? -
gabesy
tag
Szeretném megköszönönni DM-Fan kollégának, hogy megnyugtatott nem égett be a plazmám.
Pár napig még látszott, de ma már semmi. Akár mennyire is figyelem.
Köszönöm még1x.(Úgy látszik a 3 órás statikus kép sem gond. De azért nem ajánlom senkinek.)
Üdv:!
Gabesy
-
KTTech
veterán
válasz gyu666 #10807 üzenetére
Használj fejhallgatót
A Panáknál a beállítást leírtuk korábban, keresőben megtalálod. Most még nincs otthon a sajátom, így megnézni nem tudom, fejből meg nem megy (vizuális típus vagyok, ha látom a menüt, tudom mit kell állítani, és rögtön 0,4W-ra esik a készenléti fogyasztás).
-
gyu666
csendes tag
frááászt fejhallgató!!!!
Nem csak én hallom , hanem a csajom is... Nem az adás hangjára ébred fel, hanem a ciripre...
mind1......
Ha minden reggel áramtalanitom a tvt, kb 9-12órán keresztül(reggel go meló, kb este 6-7 körül érek haza...addig..), nem cseszi el??? Tehát hogy minden nap ki be.... -
BBéci
legenda
válasz gyu666 #10810 üzenetére
Aludj Te is, amikor a csajod, vagy olvass könyvet, ne villogtasd a tévét! Szerintem az felér egy kínzással, amikor aludni, pihenni szeretne az ember.
Arról még nem hallottam, hogy ártana az áramtalanítás.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz KTTech #10805 üzenetére
Nem csak magát az USB aljzatot hiányolom, hanem a hozzá tartozó képességeket, amilyet a Samsungok és az LG-k kínálnak. Szuper kényelmes rádugni egy külső vinyót és úgy nézni filmeket, képeket. Ethernet kábelt még egyik tévébe sem dugtam, pedig adott a lehetőség.
-
gyu666
csendes tag
hááááájóóóvan hogy joban + roszszban...de azééé nem mindenben!!!
Akkó kikapcsolom meg be...nem kerül semmibe...
köszönöm. -
törölt tag
Engem az USB hiánya nem riasztana vissza,mivel szinte mindegyik BD.és sok dvd játszón van USB,-na jó,tudomásom szerint egyedül az LG kezel NTFS fájlokat. Ethernet-hiány se nagy was-is-das.mivel ott a pc csatlakozó.Szvsz akkor legyen inkább jobb minőségű tévém.De ez az én véleményem,nekem igy jobb,neked úgy...
-
törölt tag
-
Integra
titán
válasz KTTech #10817 üzenetére
és kell a 3d? elég gyerekcipő ez még ahogy olvasom..
a 3d egyébként nem megy a hagyományos hd rovására képminőségben? ódzkodom én még ettől a 3d történettől, biztosan iszonyúan fog fejlődni.
kuro? mit kell ez alatt érteni?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz #09634560 #10819 üzenetére
és ez a tv nincsen 3d funkció nélkül?
nem vagyok biztos én ebben a 3d-ben. másrészt milyen források lesznek rá?
vagy a tv a hagyományos jelet átalakítja magának 3d-re? nagy a homály...
és az eredeti profi képminőség mennyire marad meg 1080p bd filmek esetén?
az ára meg gondolom még durvább lesz, az edigitálnál a TX-P50V10E most 499.000-be fáj.most látom, hogy van TX-P50V20E, ez nem 3d.
a TX-P50VT20E a 3d verzió belőle, ez teljesen új széria a V sorozaton belül.
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
KTTech
veterán
válasz Integra #10820 üzenetére
Igaz, van síma is, csak rosszat találtam meg hirtelen... Egyébként a 3D-sek 2D-ben ugyanolyan jók, mint a normál társai. A 3D az csak egy plusz.
A 2010-es modellek, ahogy nézem kb. azon az áron jelennek meg, mint a mostani kifutó árak.
-
vasii
senior tag
meg ezek kozt sincs itt az x25 csak az x20.
nemertem, mertnem talalni errol semmi infot?hmmm a nemet pana oldalon x25 van.
akkor ez csak a teruleti kodolas lenne?
az ara megis tobb 30Kval mint az x20nak akkor csak van vmi kulonbseg.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz KTTech #10825 üzenetére
azt hiszem nekem a 3d még messze van, már így is anyázni fogok a simára is.
projektornak sajnos nincsen értelme nálam, mert csak az izzót cseszném szét idő előtt benne és annyit meg nem nézném, hogy megérje vesződni vele. ráadásul az izzócserén túl a projektornál ott van, hogy valag pénz egy profi vászon is hozzá. mondjuk nálam az lehetne fix szerencsére. de mire usa-ból behozatnám a pana projektort..
"ésszerűbb" a tv.
szerinted van érdemi különbség a 2010-es 50es g és a v szériás plazma között??...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
BBéci
legenda
-
-
Integra
titán
tudom én, de az én életvitelem mellett akkor is necces.. egyszerűen nem kényelmes nekem, és akkor esténként ki be kapcsolgatom naponta mondjuk 3-4x, megy 45 percet, vagy 1 órát, kinyomom, etc..
de ha behozod nekem 2000 dodóért usából a pana ae4000-rest, akkor üsse kő, legyen projektorom
tényleg, projektornál mi van ezzel a 3d-s történettel?[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz KTTech #10828 üzenetére
widecolor? waddafakk?
most hirtelen nem vágom, de 50-100rugó diffi gyanítom van a két 50-es széria között
az biztos hogy sokat fogok a saturn-ban rohadni hamarosan, hogy megnézzem ezeket a 3d tévéket..[ Szerkesztve ]
-
gyu666
csendes tag
T-home tányérosom van.... SetTopBox cserélhető jobbra???....lehet, hogy hülyén teszem fel a kérdést.... De nem teljesen koser,amim van. Ráadásul 3db van a lakásban, annyi a tv, és az egyik 720p-vel jön, másik 1080i-vel..... egyszerre lett bekötve/vásárolva, mégsem egyforma,és az érintkezője sem 101es egyiknek sem...ha mozditok a scarton, elhomályosodik pl. De a HD-kábelen sem jön egyformán... Van olyan box, ami nem t-homis, de kezeli a kártyát ???
...full analfabéta vagyok, tehát ne röhögjetek ki !
...értsétek jól, mit akarok kérdezni -
KTTech
veterán
válasz Integra #10829 üzenetére
Projektornál (otthoninál) egyelőre nincs, legalábbis nem találkoztam vele. A Dolby3D-hez kell a speciális színtárcsa, a Real3D pedig ezüst vásznat követelne meg (többek közt).
És persze 2 képet kell egymásra vetíteni (vagy 120Hz-es frissítést kell alkalmazni, mint a TV-knél).
[ Szerkesztve ]
-
KTTech
veterán
válasz Integra #10830 üzenetére
Digital Cinema Color a neve, és a HDTV-k színterénél kb. 20%-al nagyobb színteret biztosít, illetve "visszahozza" az eredeti színeket, amiket a tömörítés során elveszt a jel (ha jól értelmezem). Szerintem lehet nélküle élni... amíg a THX minősítést megkapja a G is, nagyon nem aggódnék
-
Integra
titán
válasz KTTech #10833 üzenetére
ahh, értem, köszi!
na majd kiderül, mit és hogy fognak vesztegetni a jómadarak.
ennek a panasonic féle kuro-nak is utána akarok olvasni, hogy ettől miért másabb nagyon az idei szortiment, mint a most kifutó modellek....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
DM-Fan
nagyúr
válasz PLaci58 #10800 üzenetére
"Ha meglesz a TV-d és átolvastad a használati utasítást keress meg privátban és elmondom, hogy mit nem szabad bekapcsolni, hogy a készenléti fogyasztásod ne legyen 6-8W
Nyugi! A panáknál meg 15 W is lehet "Most majd megint megkapom, hogy kirohanva védem a Panasonic-ot, de mindezt magad produkálod ki és nem tudok szó nélkül elmenni mellette, hogy megint 3 évvel ezelőtti adatokkal jössz: kb. a PV70-es (2007-es) szériánál mértek utoljára ilyen készenléti fogyasztási értékeket a Panasonic plazmák esetében, a 2008-as modellek esetében ez az érték már simán 1 W/h alatt mozgott (értsd úgy 0,4 W/h). Asszem észrevenném a villanyszámlámon, ha nem így lenne.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz KTTech #10805 üzenetére
Számomra is sokkal többet jelent a kihozható legjobb képminőség, mint az USB megléte: minden TV-hez kapcsolt eszközömön ott az USB. Ha olyan TV között kell választanom, amely jobb képminőségben USB nélkül, mint az USB-vel felszerelt, de gyengébb képességű, akkor egyértelműen az USB nélkülit fogom választani.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Integra #10824 üzenetére
"ebben az esetben a 3d-s biztos drágább lesz. de basszus, 600at? vagy 650et? ez már nem normális.. "
Miért, a Kuro-nál normális volt a 800-900 eFt-os ár egy 50"-os fullHD panelért? Sehol nem tudott 3D-t. Egyszerűen nem volt nála jobb, évekkel járt a konkurencia előtt és ezt meg kellett fizetni. Sajnos a Pioneer nem is nagyon adta alább plazmafronton, ezért csődölt be ez az üzletága: egyszerűen nem tudott annyit eladni ezekből a drága készülékekből, amelyekből a rendkívül költséges előállítás költségei visszafolytak volna. Nagy kár érte, de a Panasonic továbbviszi az irányt és bizakodhatunk, mert az árképzése miatt nagyon jól fogynak az alsó- és középkategóriás modellek, aminek árleszorító hatása már most érezhető a felsőkategóriában is. Épp ezért kapod majd meg olcsóbban a kvázi-Kuro Pana plazmát 3D funkcióval kiegészítve, mintha Pio Kuro-t vennél.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
Igen, csak tudjuk helyén kezelni a dolgokat. A maroknyi plazmavásárló (lásd a PH! címlapján a felmérést - kb. 7%-ot tesznek ki a vásárlók közül) nagyon kis hányada az, aki nem azért veszi a TV-t, hogy TV-műsort is nézzen rajta. Nálam is ez a helyzet: akármennyire sem nézek TV-t, szinte állandó jelleggel megy akkor is, ha nem ülök előtte, mert háttértévéző vagyok: ha csak zajnak is, de szól, ezen túl azért csak elkapod az infókat. Namost ezt egy projektorral sem lehetetlen összeegyeztetni, de hosszú távon abszolút nem kifizetődő. Most jöhetsz azzal, hogy lehet venni a projektor mellé egy TV-t is, de ez még annyira sem kifizetődő anyagilag, mint az előző megoldás. Arról már nem is beszélnék, hogy egy normálisabb HD-projektor (ami már tényleg jó HD-mozizásra) árából akár két 50"-os plazmát is veszel és akkor még nem beszéltünk a normális vászonról, annak helyigényéről, felszereléséről, amely a háztartások döntő többségében nem megoldható. Abba már bele se menjünk, hogy nappal sokra nem mész vele.
Szóval részben meg tudlak erősíteni: tényleg jó dolog a projektor, de a projektor nem TV, márpedig aki plazmát vesz, az szerintem nem projektorra vágyik, ellenben a videó azért ironikus is, mert egy 50" plazma kellő távolságról nézve azért már elég jó moziélményt tud nyújtani. Szerintem.
Get Moded!
-
Integra
titán
válasz DM-Fan #10838 üzenetére
persze, értem én, szar ügy, az én pénztárcám nem kiapadhatatlan, itt a baj, nem a kuro árával..
erre gondoltok, mikor azt mondjátok, hogy a panasonic az új kuro? és ez a kuro technológia van már benne a 2010-es v és g szériás plazma paneleikben?ha találnék egy használt, szép pioneer kuro-t, gondolkozzak a vásárlásán? vagy inkább új pana plazmát? mennyire öregszenek el ezek a panelek? átlagos, mindennapos használatnál.
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Integra #10841 üzenetére
Az tény, hogy a Panasonic megvette a Kuro TV-k paneltechnológiáját a Pioneer-től és már alkalmazza a plazmái gyártásánál, tehát a Kuro kvázi átmentésre került a Panasonic-hoz, mégha nem is ugyanaz az elektronika vezérli a Panasonic plazmáit, mint a Pioneer-ét. Az biztos, hogy ezek a Pana modellek állnak a legközelebb a Pioneer legendás plazmáihoz. Tehát az nem titok, hogy a Pioneer technológiát a Panasonic már alkalmazza, ezt az általad linkelt cikkben található 2009-es Pioneer Annual Report is tartalmazza.
Magam részéről használtan semmilyen plazmát nem vennék, még Pioneer-t sem és nemcsak azért, mert sokat ment, mert ezt igazából le tudod olvasni a szervízmenüből, hanem azért, mert sosem tudhatod, hogy az előző tulaj milyen körülmények között használta és ezek azért kényes jószágok. Egyébként még kis szerencsével találsz raktáron Pioneer plazmát, csak azok vagy félre vannak téve csókosoknak, vagy nagyon keresni kell.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Integra
titán
válasz DM-Fan #10842 üzenetére
nézegettem neten, használtan 3000 euros áron találni egyet-egyet, úgyhogy nem fenyeget a veszély, hogy venni fogok belőle..
megtaláltam a plazma line-up összehasonlító táblázatot
ez alapján zéró különbség van a V és a G között, valóban.
közben meg ahogy írjátok, wide color kapásból egy különbség. és gondolom még van....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
szp1
addikt
Ha már az aranycsörgést hallani a topikban: ők vajon kitől veszik a panelt?
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
BBéci
legenda
válasz DM-Fan #10839 üzenetére
A vetítőt Integra említette, magamtól nem hoztam volna szóba, Sosem javasoltam TV helyett, csakis mellé, illetve elé.
Aki vetítőt használ, megoldja a sötétítést is. Optimális esetben a projektor bekapcsolása indítja a vászon és a redőnyök motorját, melyek pont leereszkednek, mire a lámpa eléri teljes fényerejét.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
szp1
addikt
válasz DM-Fan #10839 üzenetére
Érdekes ez a felmérés, most néztem az eredményeket....több mint 62(!)% LED-es LCD!!!!!
Működik a parasztvakítás rendesen.Hiába, na, nehéz a misszionárius munka. De nem szabad feladni!
[ Szerkesztve ]
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
DM-Fan
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Ukrajnai háború
- Gyúrósok ide!
- Proxmox VE
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest