- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
baluka26
nagyúr
Ma ment doktorurhoz a gepezet. Remelem vasarnapra visszakapom.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Dr.Zoo
őstag
Mágus: Kapd össze magad...
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
zsolt1225
aktív tag
Az vajon mitől lehet mostanság, hogy 2-es és 3-masban néha mikor gyorsítok akkor rángatva gyorsít, tehát így rángat 3-4-et közben miközben nyomom a gázt.
(#58117) TaaT: köszi meglesem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz bitpork #58173 üzenetére
Munez, neked is kijár a
Tényleg, gyors interjú: Srácok, milyen érzés a vw konszern legszarabb motorját hajtani? Hallgatni a duruzsoló V6 meg a 14 méter bordás szíj megnyugtató hangját. Odalépsz, megszólal a 24 szelep.... valamelyike..észbe kapsz, hogy hol vagy és rögtön felébredsz?
[ Szerkesztve ]
-
-
14adam
addikt
Hirtelen lett két allroad ahol élek. Az egyikbe el is ment az egyik "légpárna"... A másik egész jónak tűnik
-
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz bitpork #58186 üzenetére
Meg van a varázsa...
Ülsz a bőr fotelben, halkan duruzsol a V6 110(*nem is érted hová sietnek a többiek*)-nél. Meleg van, szól az RNS-e, mindegy milyen adó szól, a bose hallgatható. Nem zavar, hogy elmegy melletted a fél világ, Te élvezed az utazást, átlátod a forgalmat, nem fáradsz el az utazásban. Néha, melegebb napokon gondolkodóba ejt az olajhőfok mérő mutatójának mozgása, de aztán megnyugtat a tudat, hogy a többiek is mennek, nekik nem létezik ez az adat, nem is aggódnak. A légrugós felfüggesztés szinte ringat, még ezeken a szar utakon is. Már-már elfelejted, hogy ez Magyarország, az úthibák őshazája. A xenon szárítja az aszfaltot, nem vakítja a szembejövőt, nem HID ez, hanem gyári magasságállítós, mosós. Pakolásnál kellemesen leereszti a farát, hiába, kezes jószág ez, ha jó a kompresszor, márpedig azért van benne, hogy jó legyen Apró hibái mindig is lesznek, de szerethető, és ha egyszer megszeretted, rabul ejt. Óvatlan pillanatokban eljátszadozol az autócsere mámorító gondolatával, de Gazsi az Gazsi marad, örökre feledhetetlen.
**Elárulom hová sietnek, minél hamarabb ki akarnak szállni a 4 keréken guruló konzervdobozukból, míg te élvezed az utat.
[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
válasz Mágus2 #58180 üzenetére
De miert bántja mindenki szegény 2,5-öt, különösen az AKN-t?
Se bitporknak a Passattal, se Muneznek meg nekem az Ódival nem volt semmi bajunk, pedig évek óta hajtjuk. A Passat meg az enyém ráadásul ótomata is, de még azzal se volt baj, pedig 5-ös tiptronyik.Annyira hihetetlen számomra ez a sok rosszalló megjegyzése az embereknek, cirka 50 ezret már beleraktam a vásárlás óta, hiba nélkül. Tény, hogy mindig megkapta a törődést, a legmárkásabb vezerlest, olajat, szuroket, üzemanyagból is a prémiumot issza. Szerintem jó kis motor, az egyedüli baj h nem 5 litert eszik, mint az 1.9 tádé.
-
Mágus2
Közösségépítő
Ha nem vigyáznak rá, akkor hamar kileheli a lelkét. Gondolod azért vesznek nagy köbcentit, hogy vigyázzanak rá? Sokan nem is tudják, mit kellene cserélni egy rendes karbantartás alkalmával, de lehet nem is akarják tudni. Könnyebb elkönyvelni, hogy ez ilyen, főleg azoknak, akiknek nem volt ilyen autója. És ha valamit hallott a szomszédtól, azt kész tényként kell kezelni, mert a Pista testvérének unokanővére mondta, hogy a fiának ez van, és mindig baj van vele. De azt nem mondta, hogy kartergázszűrőt nem cseréltetett, mert az drága, 24 hidrotőke is az, és ha lekopik a vezérműtengely, akkor szar.
-
-
Szereztem kekszes barackos bocicsokit
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
baluka26
nagyúr
válasz MunezXBK #58196 üzenetére
Ilyen sokat eszik 2,5 V6?!
Tegnap városban 6,5 körül megállt.
1-es útn Tbánya - Pest ahogy írtam, 4,2 volt. Csak kicsi város volt, mert BME-ig mentem.
Ugye ez 1,9 TDI AFN.[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
válasz MunezXBK #58198 üzenetére
Szerintem le kell gyozni a gordulesi es legellenallast, minel hatekonyabban
Eves palyamatrica jol latom, hogy 40k korul van?
Hidegen hogy erdemes hasznalni az autot, hogy a leheto legkevesebb mechanikai igenybevetel leheto legalacsonyabb legyen?
En ezugy erdekeben 2k rev alatt elvaltom, de nem tudom, hogy jol teszem-e.Tegnap vezettem apa Opeljet Passat utan. Szornyu volt. Nem akarok tobbet Otto motoros autot vezetni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Cyberpunk 2077
- Milyen NAS-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest