- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Gamepad
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz freaghill #57699 üzenetére
Csak a klímásba jó. Az eredeti is INA. Nem felcserélhető, ahhoz olyan generátor kell, ami erre lett tervezve. Nálad anya rögzíti a tárcsát, a szabadonfutóban a belső részben van a menet és csak célszerszámmal lehet feltenni, vagy levenni.
Más a tengely a generátorban, amit a klímásokba tesznek.
[ Szerkesztve ]
-
net84
őstag
válasz Mágus2 #57651 üzenetére
Ejjj! Ez nem jó, de szerencsére megúsztátok - és ez a lényeg.
Az őzért pedig kár...remek vad hús és még a sörétet sem kellene köpködniEz évi első agyérgörcsöm nekem is megvolt ma. Jobb első ajtón ívén (az éltörésben) horpadás és egy ~10cm hosszú függőleges horpadás az ajtó közepén. Holnap próbálok normális képeket csinálni. Fogalmam sincs, hogyan lehetne javítani lakatolás nélkül. Festék szerencsére ép.
Két autó jöhet szóba, amik az elmúlt héten úgy parkoltak mellém, hogy satuzták a jobb oldalát. A legszebb, hogy mindkettő közvetlen szomszéd. Na ezért állok két autó helyén keresztbe...Read only...
-
baluka26
nagyúr
Ha minden igaz par napon belul vegre valahara munkara fogom a Passatom, jovo het elejen kap rendszamot, utana meg johet a felujitas.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz baluka26 #57707 üzenetére
Milyen felújítás, azt hittem jót vettél.
net84 Valahogy összejöttek most neked a kocsin a dolgok.
Szilveszterkor az emberek meg voltak vadulva, az egyik ismerős most hívott reggel, hogy mit lehet kezdeni a behajtott géptetővel, a
fiatalokbarom állatok ugráltak rajta szilveszterkor.[ Szerkesztve ]
-
-
net84
őstag
Ebbe még nem vagyok annyira biztos...de gondoltam rá. Az él nagyon szögletesen sérült. Még tárgyalok a biztosítóval is, lehet, hogy casco-s lesz. Ha már egyszer fizetjük, legyen is értelme.
(#57708) Mágus2 - össze pedig már vége lehetne.
A szomszédokból és a környékből is nagyon elegem van. Negyedévente kap szegény autó valami emléket. Az összes (egy kivételével) ajtó nyitás, húzás nyom otthon a parkolóban keletkezett.Read only...
-
-
net84
őstag
válasz bitpork #57717 üzenetére
Most sok minden összejött...
Reménykedek, hogy most már vége van. Új év, új lehetőség (az ajtó megnyomását 25-én vagy a két ünnep között hajtották végre - minden más időpontban nem állt mellettem olyan közelségben autó).Megkérdeztem a biztosítót, hogy nem szeretné-e kifizetni a váltócserét casco-ba. Nemakaródzik nekik. Csak a "sérülések" helyreállítását fizetik önerőn felül, műszaki hibát nem. Hümm. Elgondolkodtam...
Na! De tegyük félre a rosszat, koncentráljunk az újra és a jóra...pozitívan állok én is az évhez Még egy GEO+turbó tisztítás és egy SW állítás hátra van, de abban remélem nem lesz gubanc.
[ Szerkesztve ]
Read only...
-
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
nicns valakinek 1db bármilyen fekete, nem okádás bőrülése amitől megválna picipénzért?
-
dJ Peer
aktív tag
Születésnapi ajándék. Tőlem, Nekem. [link]
-
-
Dr.Zoo
őstag
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
lsebestyen
addikt
Amúgy akkor mi van, ha pl olyan helyen ugrik elém egy állat, ahol nincs kitéve erre vonatkozó figyelmeztető tábla? Ha megtörténik a baj és károm is van belőle, kapok valami kárpit?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz lsebestyen #57729 üzenetére
Ha elviszed az állatot, másképp nem nagyon.
-
rob210
nagyúr
válasz lsebestyen #57729 üzenetére
Ha nincs kint tábla akkor elvileg az erdészet vadgazdaság köteles téríteni a károdat.
De ahol van vad oda kitesznek legalább 2 táblát a két sávhoz és onnantól cseszheted.Ha elviszed a vadat akkor meg még meg is bűntetnek ha rajtakapnak.
Nemrég erről volt egy műsor, már nem tudom melyik adón.A vadgázolás maradjunk annyiban, hogy nagyon rossz biznisz.
Renault power
-
Kicker
őstag
Ma megnéztem az olajszintet, és láss csodát, elolvastad a tájékoztatót is s szervízkönyvben, hogy kell lennie az olajszintnek (mivel nincs min-max felirat), és még 2-3 decit beleöntöttem, most elvileg a szint tökéletes, viszont a kérdésem az, hogy ha kijelzi a műszerfal a kevés olajat, akkor mennyi hiányzik belőle? 5 deci? mer annyit tuti önöttem bele! Most figyelem az olajszintet minden másnap, remélem nem zabálja, mert drága a castrol 5w30...
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
-
-
gabor85
őstag
71990 HUF a vwszervizek oldalán a távolságtartós tempomat. Annak van vmi gyakorlati haszna?
Tényleg, fedélzeti rendszert lehet magyarosítani?
[ Szerkesztve ]
-
cafat
aktív tag
Sziasztok! Következő problémával fordulok hozzátok:
Van egy 2004-es Fabiám. Kb 2éve volt egy óriási eső aminek következtében elment a műszerfal világításom.
A szerelő szerint a bsi modullal /kérdésem, hogy ez a komfortelektronika??? / lett valami. Ekkor ezt valahogy kikerülte és bekötötte úgy, hogy működjön. Ezzel nem is volt problémám, mert jó lett a műszerfal világításom.
Azonban valamelyik reggel nem indult az autó, mert lemerült az akkumulátor. Furcsáltam, mert nincs benne 1 éves az akkumulátor. Viszont az ünnepek alatt állt pár napot az autó ezért elvittem ugyanahhoz a szerelőhöz megméretni, hogy nyugalmi állapotba mennyi az áramfelvétele. Sajnos nagy volt ezért merült le az akksi.
Ma volt nála az autó, hogy megkeresi a hibát. Nos megint a bsi-t mondta hogy azzal van valami.
Valamit mondott, hogy 30-ról levette 15-re, és így nem nagy az áramfelvétele.
Viszont egy csomó minden csak akkor működik ha ráadom a gyújtást.
pl: belsőtér világítás, csomagtérajtó csak akkor nyílik ha rajta van a gyújtás, riasztó sem megy...
Kérdésem, hogy mit csinálhatott rajta, hogy csak gyújtásra működnek a fenti dolgok?
Ez a modul hol található?
Valamint, ha találnék bontottan olyan elektronikát ami az enyémbe van mennyire bonyolult cserélni?
Bocsi hogy ilyen hosszú voltam. -
TaaT
nagyúr
Nem a kínai munkásosztály [link]
Give them hell Ukraine!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.