- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
degec
senior tag
válasz Mágus2 #58651 üzenetére
megnézem lemérem..minnyár kanyarodok eggyet...úgyis.. megírom de nem úgy rémlik..inkább arra mentem rá hogy végigmenjen regenerálás minthogy 190 el megyek.. autopályára úgy sem lehet tartani tartósan mert eléd jön valami.. anno ennek nagyon utánanéztem.. azért merrtem belekotyogni...
-
footy
addikt
Belekotyogni szabad, ez forum
Az utolso ket hetben vegig IGL volt, szoval 100-as korlatozas. Azt hiszem 5-ben ilyenkor 2200 a fordulat.(#58651) Mágus2
VCDS van. Erdemes lenne a regeneralast kikenyszeriteni? Ha telelenne a DPF akkor az latszana a hibataroloban. Amikor a szenzorhiba utan kerestem, akkor az egyik forumon talaltam olyat, hogy hibas volt a homero es a DPF eltomodott miatta, de ott volt kulon a DPF-fel kapcsolatos hiba, nalam pedig ilyen sosem. -
Mágus2
Közösségépítő
Az is ott van, hányszor ment eddig a regeneráció, de ezek már súlyos műhelytitkok.
A 3.0Tdi-t birtoklók, vagy vásárolni készülők figyelmét szintén felhívnám, hogy abban is elérhetőek ezek az adatok. DPF telítettség, regeneráció számláló.
Motor vezérlő, mért értékek 070-es csatorna 3. ablak A regeneráció számláló.
Motor vezérlő, mért értékek 075-ös csatorna 1. ablak Kipufogó gáz hőmérséklete a turbó előtt, 2. ablak Kipufogó gáz hőmérséklete a DPF előtt, 3. ablak DPF telítettsége, 4. ablak Kipufogó gáz hőmérséklete a DPF után.[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz Matthew #58665 üzenetére
Sehogy én sem tudom az enyémben. Gondoltam, hogy oda csinálok usb-ket, amit kétoldalival odaragasztok, és aux-ra kötöm a rádióra. Ha ez nem jön össze, akkor leszedem a fogakat és ragasztok rá egy nanopad-ot és akkor telefontartó marad. Amúgy engem is foglalkoztat vajon milyen teló kell ezekre...
-
Bling95
őstag
válasz KaiotEch #58666 üzenetére
Regebben voltak ilyen speci autos vezetekes telefonok, azoknak volt ilyen tartojuk. Pl a sim kartyat a kesztyutartoban kellett berakni es akkor mint egy vezetekes telefon tudtal tarcsazni hivni stb. ( bar soknak volt kijelzoje is). A nokia tuti gyartott ilyet
[ Szerkesztve ]
-
Matthew
őstag
válasz Mágus2 #58668 üzenetére
De, csak akkor cserélni kellene a komplett középkonzolt, valami egyszerűbb és olcsóbb megoldásra gondoltam.
KaiotEch: ha jól emlékszem akkor Nokia telefonokhoz volt ez a tartó de nem tudom pontosan melyik típusé
Bling95: nem vezetékes, ez azért annyira nem régi, 2003-as autóról van szó az esetemben
bitpork: köszi, ha nincs más akkor ez lesz[ Szerkesztve ]
-
-
freaghill
őstag
De szeretem mikor 50-el mennek előttem lakott területen kívül
-
Ace owner
addikt
Vagyis mostmar AMTS, nem is tudtam hogy volt ott is. Lehet nem egyre gondolunk, a tuning showrol beszeltem. 3 eve en is megyek minden evben. Csak a 100 fele ezer eves tuctuc zene 100 helyrol egyszerre az ember arcaba eleg faraszto mar.. Fotozni bent rendesen meg szinte lehetetlen.
Ejj de varom a nyari talis szezont.Galaxy Fold 4
-
Graphics
Jómunkásember
Öregnek érzem magam, én 87-es, a kocsim '93-as. .
Szép Audi 80 Speedline felnije esetleg vkinek?
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
-
-
-
degec
senior tag
No.. bejeleNkeztem golf7 GTI vezetésre mer kaptam hírlevelet, de jó lesz remélem !
Viszek laKtokkot meg picoscopot meg mindent rádugom megnézem már menet közbe hogy működik ez a dupla befecskendezés kajak!!Amúgy tényleg mi kellene hozzá hogy ezt lássam? soft+hardver.. ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen routert?
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest