- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Gamepad
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz VR6-Fan #57399 üzenetére
Teljesen jogos amit írsz. Gyakorló ex tulajként annyi ostoba kijelentést amit akkor tett a Winkler... Nem baj ha nincs tisztában a dolgokkal vagy épp már megkoptak az emlékek és másképp emlékszik de ha veszi a fáradtságot és ír egy cikket egy autótípusról alap dolognak kéne lennie, hogy felkészül rendesen a témából. Igaz barmozni és díszléctrollozni egyszerűbb mint utánaolvasni. Szard le, csak a szokásos ZSindex színvonalt hozta.
...
-
-
narancsnn
senior tag
Na mi van itt mi?
Mindenki csak eszik, aztán a "munka"(totyik) már nem is megy?! -
Piwi
veterán
minden napra van valami,mára meghalt az akksim,így most bújhatom a netet hogy holnap merre vegyek akksit Pesten,mert gondolom az audinál horror áron lesz csak
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
varsam
őstag
Én most jöttem a szerelőtől, megvolt a termosztát csere.
Gates-et kapott, 3200ft volt 3 liter fagyállóval együtt, munkadíj meg egy üveg pálesz
Most pár perc alatt megvan a 90 fokos víz. Hamarosan megyek még ránézek ha kihült, kell e utántölteni -
sgx
tag
Udv!
Fabia 1,2 HTP-n kigyulladt az EPC lampa.
Tudtok megbizhato es jo szerelot Gyorben aki ki tudna olvasni a hibakodot es el tudna haritani az esetleges hibat?Koszi elore is.
-
gabor85
őstag
Megvan a felnim nyárra Ja, 16-os, nem hiszem hogy a 17-es felnivel meg a 225ös gumival szeretnék a kormány után kapkodni ezeken a húdejó utakon.
[ Szerkesztve ]
-
csiben1
tag
Sziasztok!
Utastérben a világításokat ki akarom cserélni ledesre. Annyi a dolgom, hogy szétszedem, kiveszem az égőt és egy ugyan olyan foglalatú ledes égőt veszek bele? Vagy ez nem ilyen egyszerű? A4 B5 ről van szó.
You can walk straight through hell with a smile
-
VR6-Fan
veterán
válasz Balupapa #57416 üzenetére
Gondoltam, azé nem anyazos valaszt irtam
amugy jah ezzel tenyleg megnevetsegesebb a szitu, én elhiszem h van par emlékezetes troll vagy bele bukásuk (termeszetesen nem az hisz ok tokeletese, ,a ki a troll?!), de tobb mint egy év távlatából meg mindig ezen lovagolni...."Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
Jaded
őstag
válasz csiben1 #57429 üzenetére
Ha elmondhatom a véleményem, szerintem így elveszti a gyári jellegét az autó. Én is sokáig gondolkoztam rajta, hogy át kellene ledezni, de én a gyári kinézet/megoldások híve vagyok. Nem lenne egyszerűbb ha szétszeded, elpucolod izzót cserélsz összerakod és használod?
Renault Megane IV Limited
-
csiben1
tag
Tökéletesen igazad van, én is a gyári kinézet híve vagyok, nem rajongok semmiféle tuningért. De ez a ledes beltéri világítás tetszik/tetszene és lehet kipróbálom. Majd még alszok rá egyet. Tavasszal kicsit költeni akarok a kocsira (polír, váltó-kormány bőrözés és egy bazi nagy belső takarítás) és lehet ezt is megcsinálom egyúttal rajta.
MunezXBK: Köszi a segítséget
[ Szerkesztve ]
You can walk straight through hell with a smile
-
TaaT
nagyúr
válasz gabor85 #57420 üzenetére
Manapság divat gyári Audi felnikkel közlekedni (legyen az bármilyen konszern autó), sztem nézz szét a használt gyári alufelni kínálatban. [link]
Amúgy ha nem látogatsz nagy mély kátyúkat lakott területen kívül nem biztos hogy nagy baj lesz a replika felni, max görgőzésenként -4500ft.
csiben1: beltér világítás upgrade [link]
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
tomcsi23
veterán
Az A8-on volt replika, igaz, a felni is más méret (18"), na meg a kocsi is nagyobb erőkkel nyúzta. Egyszer azt vettem észre, hogy leeresztett a gumi. Elvittem gumishoz, ott derült ki, hogy a gumi alatti részen elindult egy repedés, a felni közepe felé, ami akkor már vagy 3 centis volt. Na most képzelheted, hogy ezzel viszonylag sűrűn tolták németben 200+ feletti tempón is.
Persze, nem biztos, hogy egy gyárival nem eshet meg ilyen, de tuti kisebb az esélye....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
narancsnn
senior tag
Facebookos szösszenet!
-
rob210
nagyúr
válasz csiben1 #57429 üzenetére
Én itt a PH-n rendeltem és simán megéri betenni a kocsiba, olyan szépen néz ki a rendszámtáblám is, hogy ég és föld a sárga fos gyári sofitához képest.
A csomagtartóban is ér végre valamit a lámpa nem csak pislákol, hanem ha keresek valamit azt valóban látom is.
Dettó az utastérben.
A renult topikban meg is jegyezték páran, hogy nagyon durva fénye van bazi jól néz kiRenault power
-
zsolt1225
aktív tag
Kicsit off, de ha már az égőkről beszélünk.
Anyámnak kellene valami jó erős égő, hogy lásson, mert a munkájához kell. Nagy teret világítson be. Gondoltam LED-esre is, mert elég sokat használja. Tudnátok-e valami jót ajánlani?
Akár ebay is. -
Jaded
őstag
válasz csiben1 #57432 üzenetére
Persze, én csak elmondtam a véleményem. Nyáron kikaptam a tetőből, elcsutakoltam, nem is gondoltam volna hogy ilyen jól világít és lehet vele látni (bár ha lerakom a kocsit én mindig lekapcsolom, nem szeretem ha úgy marad), Én a műszerfal világítással akarok valamit kezdeni jövőre. Ledezni nem akarom semmiféleképpen, arra gondoltam hogy mindent gombot szétszedek, elpucolom és izzócsere. Persze lehet adok a sz@rnak egy pofont, de hátha (múltkor egy Touareg világítása tetszett meg, olyan volt mint egy karácsonyfa, de szép volt)
TaaT én is úgy voltam vele, múlt héten hogy utoljára mosom, de most tiszta kosz. Kollégák mondják is, hogy elkopik, de én ezt sem szeretem ha a műszerfalon egy porszemet látok Igaz a mosásnak meg is lett az eredménye, a gőzborotva pár helyen lekapta a festéket a frissen fújt felnikről
Renault Megane IV Limited
-
Ck.
addikt
Mennyibe kerülne egy hivatalos xenonosítás egy c5-ös A6-ra? Papírral, mosóval, szintezővel, rendőrrel, mindennel?
Mágus mester:
Sajna nem találtam neten árakat erre a porlasztótű elmozdulás érzékelőre. Neked van vmi infód, hogy mennyiért mérik ezeket? Tavaly nyár óta (cirka másfél év) van ez a hibakódom, amit az ex szerelőm nem tudott kitörölni, de nincs semmi tünete, erős, dinamikus, jól eszik, szépen jár. Most keresek majd egy másik szerelőt, hátha az tudja törölni, de gondolom nem magától tárolta el. De akkor miért nincs tünete? Mindenesetre lelkiekben már felkészültem a cserére, csak az árral nem vagyok tisztában. -
-
Ck.
addikt
válasz bitpork #57444 üzenetére
Megprobalnek Ebayrol szerezni lámpát, a lököst meg hátha vmi ügyes szaki meg bírna csinálni csere nélkül.
Ha 150-200-bol kijönne, akkor belevágnek.Ez az egy dolog hiányozik az enyémbol, ami miatt párszor felmerült a csere gondolata, de ilyen autót, ilyen állapotban, ilyen felszereltséggel nem találnék mégegyet. Igy inkább rálocsolnam azt a 200k-t és mindenki boldog lenne.
-
Piwi
veterán
Akksi megvéve, végül egy Exide-t vettem, remélem ezzel nem lesz gond egy ideig
[ Szerkesztve ]
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
14adam
addikt
Lurdyba jön holnap valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.