- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz varsam #58801 üzenetére
Már töltöm a videót arról, hogy kell kivenni a kapcsolót. Addig a fórum 1.hsz 1. mondatát válaszold meg nekem.
Közép állásban megnyomod befelé közben balra, majd jobbra és kihúzod. A trükkje, hogy befelé nyomva balra kell fordítani, a retesz oldásához pedig jobbra.
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz varsam #58803 üzenetére
Elvileg 0 pozícióban kell benyomni, de az enyémet nem lehet, valami miatt megakad. Próbáld meg, lehet nálad működni fog:
A világításkapcsoló -E1- forgatófogantyúját '0' helyzetbe elforgatni.
– A világításkapcsoló -E1- forgatófogantyúját benyomni -1- és egy kicsit jobbra forgatni-2-.
– A forgatófogantyút ebben a helyzetben tartani és a világításkapcsolót -E1- a forgatófogantyúnál fogva a műszerfalból kihúzni -3-.
– Az elektromos csatlakozók reteszelését oldani és lehúzni -
Mágus2
Közösségépítő
(#58803) varsam: Egyszerű teszt, ha ráadod a gyújtást a sötét autóban, világít a világítás kapcsoló? Természetesen kikapcsolt világításról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
Ha kiveszed a kapcsolót, akkor a barna és a sárga-fekete vezetékek között rákapcsolt gyújtásnál meg kell jelennie az akkufeszültségnek(már nem kell mérned, mert a led elárulta, hogy van ott feszkó). Akkor lehet maga a kapcsoló a ludas. Húzd ki a kapcsolót és a két oldalán a csatlakozón van 2 biztosító műanyag fül, azokat egyszerre összenyomva tudod oldani a kábelt. Olyat is láttam már, hogy csak kontaktos volt a csatlakozó.
Az elmélet, miszerint nem tudja mikor van rajta a gyújtás, megdőlt, mert az a led a kapcsolóban világít, tehát kap a gyújtástól áramot.
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz varsam #58806 üzenetére
Minden kábel teljesen benn van a csatiban a helyén? Ezeket ellenőrizd.
Multimétert 20V-ra kapcsold, piros kábelt a sárga-feketére, feketét a barnára, és a gyújtást ráadni, ha lekapcsolod megszűnik a feszültség, ha rákapcsolod a gyújtást, akkor ismét megjelenik.. Ne csinálj zárlatot.
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
Ha ezek megvannak, akkor kösd vissza a kapcsolót a kábelra, és a csatlakozó hátuljában szúrd be a barnához a fekete kábelt a multiméterről, Kapcsold a kapcsolót a tompított állásba, és a pirosat a sárga szürke kábelra. Szerintem ott nem lesz feszültség, és akkor a kapcsoló a ludas...
-
-
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz varsam #58814 üzenetére
A sárga-fehér. felkapcsolt tompítottal és gyújtással?
A csatlakozóban egyik sorban van egy barna,piros, sárga-fekete, szürke-fehér-ezek a bemenő szálak.
A másik sorban vannak a kimenők szürke-kék, szürke, kék, zöld-vörös, fekete-sárga, zöld-vörös, sárga-szürke, sárga, szürke-zöld. Eddig stimt? -
Rambovits
senior tag
válasz freaghill #58747 üzenetére
Ja, ezt én is néztem, képek alapján hihető a hirdetés. Munkatárs 2 hete vett ugyanilyet csak 110 lovas motorral (motorkódot nem tudok), 1 millába állt meg neki átírással, műszakival, meg 2 elem fényezésével. 218k valós km-el, az is 99-es. Szóval ha abból indulok ki, akkor ez teljesen reális. Felszereltségre mondjuk az övé szegényesebb.
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
tomcsi23
veterán
Mit kell fotózni?
(Most keveredtem ide tocsikba..)Bár most épp Lacháza van, de holnap lesz vissza.
Munez: kössz.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Ck.
addikt
Na kicsit sikerült lenyugodnom, de azota megint felqrtam magam.
Amikor a vezérlés miatt cirka 3 eve szett lett bontva a motor, miert nem mondta draga ex szerelőm, hogy ki kene cserélni azt a nyomorult kartergaz szűrőt is? Minden adott volt hozza, csak a szűrőt kellett volna megvenni 20 ezer Ft-ért. Nyilván 150 ezer Ft költése utan nem ezt sajnáltam volna ki... De most igy lehet szetbontani megint az egészet egy hanyag ember miatt...
Nem véletlen lett mára ex szerelő.
Maximálisan igazad volt a szűrővel kapcsolatban Mágus.[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz varsam #58816 üzenetére
Elvileg azon is 12V körül kellene lennie. A kapcsoló lesz a ludas.
Ck. Nem kell hozzá szétbontani mindent, a szűrő cserélhető, a szelepfedél tömítéshez le kell venni a magas nyomású csöveket a befecskendezőkről. Nem egy agyműtét, ha nem angliában csináltatnád, nem lenne drága. Ott magas az órabér...lehet átköltözöm megcsinálni a bizniszt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Graphics
Jómunkásember
Rendelnék helyzetjelzőt a B4-es Audi 80-ba..
Viszont elfogott a "rettegés", hogy ez CANBUS-os-e, vagy rendelhetek belőle simán bármilyet.. Valaki tud infót?
Ja még kéne egy kis infó, rendszámtábla megvilágítás? az milyen lehet , szofi-s? vagy sima T4W
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
-
válasz rob210 #58827 üzenetére
Most beszéltem a tulajjal, a délután jó csak neki. Köszönöm szépen a segítséget, mivel varsam kolléga délután ér rá, ezért megnyerte a vatikáni szopóállarcot
Még egyszer elnézést kérek ha kellemetlenséget okoztam, de kicsit körülményes vagyok és szeretem előre tisztázni mindenkivel a hogyan-mikéntet. Pár perce hívott vissza a tulaj h neki jó de csak délután.[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
baluka26
nagyúr
Aftermarket rádió berakásához kell valami átalakító B5 Passatnál?
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
-
-
cafat
aktív tag
Esetleg erre valakinek valami ötlet?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz baluka26 #58839 üzenetére
Ha feldurrantják miatta a kocsit, majd vered a fejed a falba? Én is 1DIN-es motyót vettem, kinyílós. Becsukva nagyon piacinak néz ki, ezért para sincs. Mondjuk eladó is. Ilyen
Fantomtáp. VW csoportnál szükség van rá, különben egy rádióadó sem fog bejönni. fantomtáp.
[ Szerkesztve ]
-
-
baluka26
nagyúr
-
cafat
aktív tag
válasz bitpork #58841 üzenetére
A videón a 2. és 3. nyitáskor a kattanáson kívül hallatszik egy másfajta hang is. A 4-6. nyitás járó motornál van ahol csak a kattanás hallatszik, majd a következő 3 nyitásnál ismét hallani, mert leállítottam a motort.
Lehet csak nagyobb hangerőn hallatszik a videón az említett fura hang, illetve én azért hallom jobban, mert tudom mit kell hallani.
Viszont tuti nem így kéne működnie, mert a többi ajtóból nem hallani ilyen hangot. -
tomcsi23
veterán
Szegény Leon.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
-
Balupapa
senior tag
jók a pogramok_-=*WheelWhores*=-_
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest