- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Gamepad
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mágus2
Közösségépítő
Ez így vinnyog 3 éve. A tyúkokat ne hallgasd, apósoméknál vagyunk.
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
Nálam az miért lehet, hogy én úgy érzem, hogy nem megy meleg levegőnél lábra a fűtés?
Hidegnél megy.Képzelődöm?
-
-
degec
senior tag
Mágus-ok !
Van értelme az olajpuNpa tengelyét 100.000. km -nél kicserélni..?? én félős tipus vagyok.. pd elem már cserben hagyott a legrosszabbkor.. kicsit parázok ettől.. nemsokára olajcsere..letudnám..! állatság? thx választ. BMR motorkód..2.0 pd
-
Hát én akkor mán tuttam. Pesten vette meg az ember szalonból jött haza Szegedre, oszt a lehajtón eccercsak felrobbant a motorja félig mert eltűnt az olajnyomása. Pont a volt szerelőmnél voltam mikor gyött a telefon h na ucu neki lehet menni a pohuhoz be dolgozni
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
net84
őstag
Autórádió + fantomtáp + digit TV tuner = kérdés
Adott egy utólag beszerelt "rádió" beépített digitális TV tunerrel. Elviekben van neki saját antennája, be is van kötve, de azon kívül, hogy az automata keresésre beolvassa az összes elérhető digitális TV adót, sorba rakja őket, csak a NO SIGNAL felirat jelenik meg. Időnként el lehet csípni vele info sávot, akkor megmutatja, hogy mi megy az adott adón, de kép akkor sincs. Lehet, hogy annak is kellene a fantomtáp? A rádió adók szintén elég gyengén jönnek be.Read only...
-
-
Mágus2
Közösségépítő
Elképzeltem 20 év múlva, a vw jel nélkül, motorburkolat nuku, mindenhol kóbor kábelek, gégecsövek szétrepedve, eldeformálódva a melegtől, olajsár mindenen. Csodálatos... Utána felébredtem, 20 év múlva már csak villany 69-es bogarak lesznek, ez biztosan nem bír ki annyit.
[ Szerkesztve ]
-
net84
őstag
válasz bitpork #58873 üzenetére
nekem sincs.
"Játszottunk" egyel és az istennek sem volt rajt semmi vétel. Addig jutottunk, hogy csatornákat azonosított. Az antenna érdekes kérdés, mert amíg nem volt bent az autóban és a lakásban külső tápról kapott naftát, akkor talált adókat és kép is volt (igaz magyar egy sem jött, de az osztrák adókat hozta). A beszerelés után pedig semmi sincs. A rádió gyenge vétele a másik érdekesség. Mintha nem lenne rajt antenna. Még lehetőség, hogy lecsúszott valami csati, de akkor az úgy is marad tavaszig...hideg van az autószereléshez. De 15-20cm sincs a gyári antennája. Egy max. 10cm-es buci antenna van hozzá. A rádió rész pedig a gyári VW antenna csatira lett dugva. Ide még elkelhet a fantomtáp?"A nyaralóban nekem egy mő méteres digi antenna kellett hogy legyen vétel Siófokon" - erre mifelénk egy 30cm-es antennával (GSM jelerősítő antenna része kicsit módosítva) már be lehet fogni az adókat. Ha pedig tökéletes képminőség kell, akkor is elég a 60cm. A titok az irányban és az adó közelségében lakozik .
Read only...
-
-
net84
őstag
válasz bitpork #58876 üzenetére
Az elektromos autóval szerinted nem fog beléd menni ugyanaz a marha? Dehogynem...meg hányan fognak raccsingolás közben lángra kapni a sufituning átkötések és a villanymotor túlhajtása miatt? Ha meg is érem, akkor én már csak a villanyos tolószékemből nézem ezeket a hírekben
Lett egy új alkatrészem a motortérben. A baj csak annyi, hogy kicsit szőrös, félrelökdösi a kábeleket, összesározza a motorteret, lerúgja a hővédő szivacsot a burkolatról (azt a keveset is, ami eddig a helyén volt) és mikor kihűl a motor távozik. A (kis) mocsok miatt pucolhatom meg a motort.
[ Szerkesztve ]
Read only...
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- Philips LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest