- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
válasz MunezXBK #57551 üzenetére
Mi a gond a váltó le-fel művelettel? Amíg van mit visszatenni, addig nincs gond.
De ha már szóba került:
- a kuplung pedál lenyomásakor (ha fokozatban van a váltó) a felső egy centis szakaszban van egy enyhe dadogás/remegés érzés a pedálon (vékony talpú cipőben érzem csak). Nem emléxem, hogy korábban lett volna ilyen, de nem is figyeltem. Ahogy tovább nyomom, már sehol nem érzek ilyet és szépen old is. Lehet ennek valami jelentősége?
A kuplung és a kettős tömegűből visszakerült a "régi" (~20.000 km van bennük) a váltó cseréjekor. Új a kinyomócsapágy, le lett légtelenítve a kuplung és fel lett töltve a váltó olajjal...Read only...
-
csiben1
tag
Ha már A4 B5:[link]
Nagyon igényesen néz ki, csak a matricákat ne tette volna fel a hátsó üvegreYou can walk straight through hell with a smile
-
Ace owner
addikt
holnap valszeg nem leszek iraskepes állapotban Úgyhogy mindenkinek gewindeben, bbsben es balesetben Kevésbé gazdag uj évet kivanok
Galaxy Fold 4
-
14adam
addikt
új seat ibiza egy bazinagy csalódás. Ma egyik haverom kihozta a család úgy ibizáját,van benne kevesebb mint 30k. Folyatja a vizet és az előző olajcsere óta megevett 1 litert kb 7000km alatt
1.2tsi
igazából nem kell őket sajnálni mert az e osztályos merci bent áll az udvarba.. és abból se a szar 5 milliós...
[ Szerkesztve ]
-
-
Dr.Zoo
őstag
Na mivan veletek mókusbogarak? Mindenki előszilveszeri bulit tart???
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Hikvision
senior tag
Nálam is az utolsó pár centinél fog a kuplung, eleinte furcsa volt aztán megszoktam. Idáig ahány A4-et kipróbáltam mindegyiknek fent fogott, de azon kívül problémájuk nem volt. Külföldi Fórumokon is kedvenc téma, volt aki ez miatt kicseréltette a tárcsát és akkor derült ki, h legalább a fele még rajta volt! Állítólag akit nagyon zavar valami tolórudat ki kell cserélni pár mm-el hosszabbra és akkor nem fog ennyire fent.
20 éve a PH-n.
-
Matthew
őstag
Ha már kuplung a téma akkor nekem is lenne egy kérdésem (főleg hozzád Mágus ). Mi okozhatja azt a jelenséget, hogy a 2. és 3. sebességi fokozatot picit nehezebben veszi a váltó? Ha normál tempóban kapcsolok akkor érezhető a fogaskerekek akadása, ha lassan akkor simán veszi be a fokozatot. Kinyomócsapágy, tárcsa kopás, vagy szerkezet? Esetleg csak beállítás kérdése?
Egyébként rendben van minden, nincs remegés, zörgés, a kuplung szerintem jó helyen fog, kb a pedálút felénél.Az alany még mindig: A4 1,9pdtdi AVF, 6-os váltó
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Matthew #57570 üzenetére
Ha valóban érzed a fogaskerekeket, akkor kevés az olaj a váltóban, vagy elkoptak a szinkron gyűrűk az említett fokozatoknál. Vidd el egy márkaszervizbe és cseréltesd le a váltóban az olajat, vagy ha van megbízható szerelő, akkor az is megcsinálja. A lényeg, hogy az eredeti olaj kerüljön bele, ami elvileg élettertam töltet, gyakorlatilag 10 év, vagy 200 000km.
-
Mágus2
Közösségépítő
Bort, búzát, gázolajat az új esztendőben! Egészséget, békességet, s mindent, ami nincsen!
-
-
baluka26
nagyúr
Egészséget, boldogságot, szeretetet skacok 2014-re!
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Piwi
veterán
Audiban gazdag boldog új Évet mindenkinek szarfos diesel
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Dr.Zoo
őstag
válasz 14adam #57571 üzenetére
Oszt minket miért nem tettszik vinni??
Szégyeled a bandát, vagy mivan?
BUÉK mindenkinek, este már nem hiszem, hogy beszámítható leszek...
Természetesen éljenek a szarfos dízelek, nomeg a paszulyok!!
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
TaaT
nagyúr
BUÉK mindenkinek!
Give them hell Ukraine!
-
Kicker
őstag
Sziasztok!
Passat 2007, még mindig
AZ egyik befúvóventilátorom enyhe, idegesítő sípoló hangot ad, 1,2-es fokozatokon. Mi a faszt lehet vele csinálni, hogy megszűnjön, lebontani a műszerfalat? Egyszerű halandó mint én nekiálljon?
Más: 2.0 PDTI motorból elmegy a víz időközönként( pár telitank), az is típus hibája? Tömítés? Most megy a gép valami nyomástesztre... (nem az enyém)Ezúton én is Boldog Új Évet Kívánok, olcsó üzemanyagot, és probléma mentes kilométereket!
Az autó pedig benzinnel megy!!!
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
ÁÁÁh, én mentem 1.4 tsi golf 5 kombival, a gyakorlatban ha jól megy sokat fogyaszt, ha nyugdíjas tempó, ésszerű vezetés akkor keveset, de akkor meg minek a turbó? Hibaforrásnak jó, mert amit meg lehetne vele spórolni fogyasztásban, az megy a szervíz alapba...
Olajjal fűteni szoktak, meg buszok, teherautók "eledele"
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
válasz Kicker #57588 üzenetére
Cicereg? Akkor olyan mint a c5 audik típus hibája: kesztyűtartó le, burkolat, le motor közepe le, takarít a portól és wd40-nel felfúj, vissza az egész és újabb 10 évig nincs vele gond. A passatnál és az allroadnál is előferdült.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- DIGI internet
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs