- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz zsoltip #187604 üzenetére
Viszont itt, ahol a dízelgétes motorok után lehet érdeklődni, bevette:
FIN: WVWZZZ3CZCE174979
Lieber Volkswagen Kunde
der in Ihrem Fahrzeug mit der Fahrzeug-Identifizierungsnummer (FIN) WVWZZZ3CZCE174979 eingebaute Dieselmotor vom Typ EA189 wurde bereits überarbeitet.
Mit freundlichen Grüßen
Volkswagen AG
Eszerint már "kijavították" a csaló szoftvert.https://tinyurl.com/rasoapro
-
veterán
válasz zsoltip #187559 üzenetére
Ha ne adj, G7-hez fehér színű tükörborításra van szükséged, akkor fordulj hozzám bizalommal. Van balos, jobbos - még válogatni is tudsz.
Hátsó rendszámtábla világítás is akad. Esetleg vezetőülés hosszirányú állításához való műanyag kampó.Nem reklám, csak tényközlés.
Balos komplett tükör?
Kicsit használt 310 mm-es hátsó féktárcsa? Esztergálni kell.
2.0TSI vízpumpa?
Kicsit kopott első VW jel?
Ezüst GTI felirat hátulra?Minden gyári!
-
veterán
-
Imilenni
addikt
Sziasztok
B5 Passat a szóban forgó autó.
Szóval, az utastérben lévő motorháztető nyitó fül valószínűleg eltört, esetleg van rá valamit tipp, hogy tudnám javítani, a motorháztetőt felnyitni?Press "F" to pay respects.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Imilenni #187615 üzenetére
Alulról fel lehet nyúlni és a bowdent meghúzni. Alsó motorburkolat útban lesz, akna, vagy emelő kell. facebook csoport
Az se mindegy, hol tört el? Az A-oszlop tövében maga a kar, vagy a kárpit alatt a mechanika, vagy a motorháztető nyitó felőli oldalon.
Nagyon régen a bringa fékbowdeneim szakadtak el, a dió tövében. Tavaly a robogó gázbowden a markolat felőli végén szintén a dió.[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #187616 üzenetére
Nekem a Skodán mind a kettő külső sötétedik.
Meg az IS250-en is de az ugye off topik.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
-
Reggie0
félisten
válasz bitpork #187622 üzenetére
Lehet. Nekem lentebb volt ilyenem belteri muanyag volt a masik oldalan, azt nem lehetett 2 oldalrol javitani, idovel vegigrepedt vizszintesen az egesz uveg. Viszont kivulrol is szepen megcsinalta, alig lehetett latni, csak hat vegeredmenyben nem volt hatasos a javitas, a repedest nem allitotta meg.
[ Szerkesztve ]
-
cross56
senior tag
Sziasztok!
7-es passatokat nézegetek, maximum 4 millió Ft-ig.
Láttam, hogy már 3.5 misitől 8-as passatok is kaphatók, de azok nyilván a leélt darabok.
Érdemes lehet még egy kicsit gyűjteni és inkább 8-ast venni? Mennyivel drágább a fenntartása a 7-eshez képest? -
vzsryl
nagyúr
válasz cross56 #187627 üzenetére
Nincs különösebb eltérés fenntartásban. Ha a B8-as még garis, akkor a márkaszerviz értelemszerűen sokkal drágább egy függetlennél, de ha beüt valami gond, akkor “védve vagy”.
A LED-es lámpák és bonyolultabb elektronika még dobhat a B8 költségein, de ugye újabb is, emiatt várhatóan később jönnek ki rajta a nyűgök, mint a B7-en bármi.
Casco alapvető kell legyen. Fogsz egy vadat és GTK lehet mindkettő.[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Lacess
tag
válasz cross56 #187627 üzenetére
Jó autó a 7-es Passat, de szerintem megéri még gyűjtögetni kicsit a 8-asra. Ezek az MQB platformra épült autók tényleg jól sikerültek, és a motorkínálat is rendben van már mind benzin, mind dízel fronton. Valamint egy sokkal "modernebb" autó a 8-as
Fenntartásban nem hinném, hogy jelentős különbségek lennének.Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
janos666
nagyúr
Valakinek beugrik fejből az ingyenes (vagy nyilvánosan tört?) ECU data szerkesztő neve, amivel szinte minden LUT-ot lehet szerkesztgetni B6 (3E) autók ECU-jához? (úgy rémlik, valami szép színes GUI-ja is volt grafikonokkal, de a lényeg, hogy checksum-olt is).
(Valamikor ~10 éve használtam, mikor megvettem az autót. Most ránéznék újra.)Ja... amúgy elkezdte elfüstölni a hűtővizet. Először csak felforrt egyszer a víz, de termosztát csere után és OBD-n olvasott ~85° vízhővel is ködöt köp már néha (és már mindig fogy a víz).
Ez szinte biztos hengerfej felújítás lesz, ugye?A másik, hogy fékhibát jelez néha kormányzáskor (egyenesben fékezéskor nem, és normális a fékerő, működik a rásegítő, és meg is áll), és mikor ma lemostam kicsit az alját is, akkor a bal hátsó kerék környékéről olajos víz folyt a betonra.
A VCDS nem mond erről semmit (nincs ABS hibakód).[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
vzsryl
nagyúr
válasz cross56 #187630 üzenetére
5M környéke, B7-et meg max 3,5M-ért a gyártás végéről. Külsőre csak azok látják a különbséget közöttük, akik VAG fanok, de a műszaki tartalomban jelentős a fejlődés. A B7 valójában csak egy B6 facelift. Miután bejöttek a common rail dízelek, utána már a hajtásláncuk ugrott egy lépcsőt, de a többi alap a B6-ból van. Úgyis fogalmazhatunk, hogy a B8 másfél generációval újabb.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #187572 üzenetére
Valamelyik kábele elfáradt(megégett kicsit) a szekunder levegő szivattyúnak, de újra harcrakész.
-
rob210
nagyúr
-
veterán
válasz MunezXBK #187637 üzenetére
Köszi, hát ha jól látom nem annyira filléres, 200€:
https://shop.ahw-shop.de/spiegelglas-links-seitenspiegel-original-vw-aussenspiegelglas-3c8857521c?c=3838
A sötétedés nélküli viszont csak 56€:
https://shop.ahw-shop.de/spiegelglas-links-original-vw-cc-eos-passat-scirocco-aussenspiegelglas-3c8857521?c=3838
Annyira mondjuk nem zavar, hogy 200€-it kifizessek rá, a fényre sötétedés mondjuk jó (én valamiért ezeket az automatán sötétedőket sosem érzem olyan mértékban sötétedőnek ahogy egy átbillentős belső tükröt de lehet csak hiányzik a hirtelen átváltás) de akkor már ahogy most van viszonylag sötét, jobb mint ha fixen világos.https://tinyurl.com/rasoapro
-
zsoltip
őstag
Sziasztok!
Esetleg valakinél akad magyar vagy angol kézikönyv VW Golf Varianthoz 2014 decemberi gyártáshoz, 2015-ös modellév jelöléshez? (Akár digit, akár papír fénymásolásra...)
Sima Golfhoz találok a eten, de nem tudom mennyire lehet eltérő...Más: A visszahívásokról hivatalos oldal elérhető csekkolásra?
-
zsoltip
őstag
Képernyő tükrözést elő tudok varázsolni Androiddal (Mirror link pl.), ha már úgy alakult, hogy ebben a moddelben még nem támogatott az Andorid Auto?
Ha igen, melyik appal? -
Doki16
addikt
válasz zsoltip #187647 üzenetére
Nincs olyan. 2014-ben nem volt még semmi lehetőség. A GTE Golfokkal jött be először a WeConnect. Mindegyikbe beletették a SIM kártyát, de sima autóknál feláras extra volt MIB2-vel. Ha lenne is a kocsidban semmi pluszt nem adna hozzá, mert teljesen felesleges infók lehet csak rajta látni. Én is csak azért vagyok előfizetve, hogy tudjam ellenőrizni a töltést és indítani a fűtést.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
-
mamboo
tag
Valakit tudnátok ajánlani aki kicserél nekem 1db! izzítógyertyát (Budapesten)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest