- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
hát ma azért volt nehézség bejutni az autóba, még jó, hogy ott volt a kis jégkaparó a tankajtó mögött
1. munkába bejutás, 3 km, fogyi hozzá 19.7 l/100 km
2. olajhőmérséklet felkúszott egészen 67 fokig, de nem állította le a motort a start-stop egyik lámpánál sem.a kérdések (octavia 3 fl):
1. ugyanazt a szimbólumot látom a klíma kezelőszervek bal tekerőjén, és a tükörállító gomb egyik állásában is. mind a kettő a tükör+hátsó szélvédő fűtést kapcsolja?
2. jégoldó spré mehet mindenhova, pl. kilincsre is, nem csinál semmit a fényezéssel?köszi
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bandus #188052 üzenetére
1: 8 km és 15,4 l/100 km átlag fogyi.
2: 83 fokig ment fel az olajEgyik a hátsó ablak fűtését kapcsolja a másik a tükörfűtést. Kb 15-20 perc után maguktól lekapcsolnak (legalábbis nálam).
Jégoldó elvileg nem bántja a fényezést de ennek ellenére és direktben nem nyomnám rá.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
-
mamboo
tag
Jobb axial+kormányösszekötő gombfej cseréért mennyi a reális munkadíj?
Ilyenkor futómű állítás kötelező, igaz? -
-
MunezXBK
nagyúr
válasz molnarpeter #188046 üzenetére
Höhö, az lehet.
Qru: az én iOBD-m már rég elköszönt.
-
BullZeye
veterán
Az új Octaviaba honnan és milyen üléstakarót érdemes venni gyerekülések alá?
Aliexpressen van pár, de méretben egyik sem igazán akar stimmelni.Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak.
Olyat tapasztalt már valaki, hogy mintha térd magasságra hideg levegő jönne, befelé a kocsiba? Sőt mintha akkor is, amikor a belső levegő keringetést benyomom.
Lehet természetes egy bizonyos mértékű légmozgás, nem vagyok benne bizonyos. -
slett27
addikt
Kis segítséget kérnék. Feleségem SEAT Leon 1.6 MPI Reference 2006 évjáratú kocsijánál a faxa hideg miatt a jobb hátsó ajtónyitó kilincs eltörött így nem lehet becsukni az ajtót, csak a kp zár zárja le. Mit kell bele vennem pontosan hogy javítani lehessen ? Gondolom ehhez az egész kárpitot le kell szedni és bontani. Egy bontós linket küldenétek pls hogy na ezt kell megvenni ? (csak sejtem hogy a kilincset a bowdennel, de nem vagyok biztos benne.)
Előre is köszi a segítséget !
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
c00per
tag
Udv!
Kerdessel fordulnek hozzatok! Ejszakai muszak van a heten.Reggel bejott a minusz.Beindultam, jegtelenites minden kiraly.Hazamentem, lattam az uzemanyag kezd keves lenni, de meg nem volt nyitva a kut.Sebaj majd delutan.Felkeltem, mentem beinditani a sast.Beindult 3 tekeresre, de 5 masodperc mulva dadogas.Azota nem indul, 2x probaltam.Hozzateszem balf@sz voltam, mert mindig premium megy bele tisztan vagy felesben, de a mult heten natur ment bele.
Sajat tippem, hogy ontok a tankba premiumot illetve cserelek egy uzemanyagszurot es azt is felontom premiummal.Szerintetek ez igy jo megoldas? Koszi a valaszokat!
-
Dewo
aktív tag
Skoda Octavia 2 (2006) Motor jeladó meghibásodása milyen gyakori lehet? Vagy milyen időközként kell ellenőrizni.?
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
félisten
Bal első parkolószenzor elromlott, folyamatosan besipol. Lehet, hogy csak a hideg miatt?
while (!sleep) sheep++;
-
félisten
Ah, koszi.
while (!sleep) sheep++;
-
c00per
tag
válasz molnarpeter #188083 üzenetére
Kicsereltem szurot, felontottem premium gazolajjal illetve a tankba ontottem 10liter premiumot pluszba.akksiz toltore raktam.4x tekertettem egyenlore semmi.tanacstalan vagyok.laptopot meg radugom ir e valamit
-
veterán
válasz yodamester10 #188093 üzenetére
Szvsz kicsit búcsús.
Gyors helpet szeretnék kérni, épp rendelek ezt-azt, cimborám 2017-es G7 1.6 TDI-jébe is kell olaj.
Mennyi kell bele? Köszönöm! -
Czimby
addikt
válasz yodamester10 #188093 üzenetére
Kicsit hangosabb, betétet észrevehetően jobban eszi, kicsivel jobbat harap.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest