- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyedes
addikt
válasz c00per #174649 üzenetére
Tudom, ezt mar csak olyan funfact-nek irtam ide.
Most kell az auto, nem tudom eladani, ha eddig ment igy 15 honapot a kovetkezo 6-ot is mennie kellene. A trailer meg mindig olcsobb mint a szervizben kicserelgetni az alaktreszeket random.Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
zsolt19900
őstag
válasz BossBoss #174645 üzenetére
egy robbantott ábrán kinézed, hogy hova megy az a cső és megfelelő méretűt beszerzel autósboltban és kicseréled, nem nagy művészet, ez végett nem muszáj szerelőre várni
az egér működését befolyásolhatja igenFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz negyedes #174652 üzenetére
Ha Mágus elvállalná én még innen délről is kivinném a helyedben, nem tudom te merre laksz. Maximum addig egy kölcsönautó, de ezt a szenvedést olvasni is fáj, amit a pékek műveltek.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Anaconda
tag
válasz molnarpeter #174651 üzenetére
Na ja, mi inkább visszafordultunk és mentünk a másik autóval, 5 fokban fiam megfázik a kocsiban...
-
negyedes
addikt
-
válasz gzbotii #174661 üzenetére
Ez elég gyakran be szokott következni. Itt a hármashatárnál simán van hetente 1-1 órás leállás, de mi már meg sem közelítjük az átkelőket anélkül h körbe ne telefonálnánk őket a várakozási idő miatt. Van h Szegedről Tompára megyek mert akkor legalább megy a kocsi nem áll a sorban ugyanannyi időt.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
gzbotii
nagyúr
válasz bitpork #174662 üzenetére
Én ezt a két oldalt nézem: [link] , [link]
Én is néztem mindig amikor közeledtem, tavaly december 22-én 4 órát spóroltam így (Battonyánál senki nem volt, amikor oda értem a bódéhoz, Nagylaknál meg 4 óra várakozás).When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
salesman
őstag
Urak,
adott egy Audi A6 C5 2.4 benzines.
Milyen márkájú 312x25 féktárcsát vegyek előre és milyen márkájú fékbetétet?
Köszönöm!Türűűűdrááá!
-
Reggie0
félisten
Bitport, Magus: Az mire utalhat, hogy ha alapjaraton jaro motornal elindul a DPF regeneralas, akkor dadogva/akadozva jar a motor, mintha a 6-bol egy utem kimaradna vagy kisebb energiaju lenne az eges abban az utemben? Hibajel nincsen a muszerfalon, regeneralas utan ismetelten szepen jar a motor, illetve menet kozben sincs gond vele. CCWA motor.
[ Szerkesztve ]
-
-
Reggie0
félisten
válasz bitpork #174671 üzenetére
Hat, eddig nagyon jol allt a szuro, de most nem volt nalam az olvaso, nemsokara megnezem. Nem tudom miert most indult be. Vartam valakit es a telek elott alltam egyhelyben kb 15 percet, mikozben beindult, elotte autopalyaztam ugy 40km-et.
Azt nem tudom biztosan, hogy a regeneralas indult be, de ha nem, akkor nem tudom mi az amitol megemelkedhet az alapjarati fordulatszam egy helyben allva.
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Anaconda #174658 üzenetére
Itt úgy néz ki, megoldotta az újratanítás. Talán pár éve szintén volt ilyen, talán fogynak a fogak a fogaskerékről Opel vonalon erre a bevett megoldás, hogy ellenállást tesznek elé, hogy kisebb erővel próbálkozzon a motor, és tartósabb legyen az áttétel.
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
válasz diablo1984 #174673 üzenetére
90 fokos volt a viz es 17 fok volt kint a homerseklet.
-
salesman
őstag
-
-
CharlieDrop
veterán
Srácok
a bosch 0280 217 112 és a bosch 0280 217 117 légtömegmérő ugyanaz lehet a régi 1.8T-hez?
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Alias LaLee
tag
Hali
Van aki próbálta már a HHO Carbon Cleaning motortisztítást?
Vélemények?? Tapasztalatok???
Köszi -
válasz Alias LaLee #174682 üzenetére
Egy húszast ki fogsz dobni az ablakon
-
dj79
senior tag
Sok a HHO kókler. Azt olvastam, hogy nem barátja a részecskeszűrőnek, valamint a katalizátornak. Amúgy átmenetileg jobb lesz, illetve a placebo hatást is az előnyei közé sorolják.
-
Reggie0
félisten
Nahat, a HHO mindenre is jo Kb. olyan lehet, mint a radium, azt is raktak uditobe impotenciatol kezdve, fej/gerinc fajason at, csalankiutesig mindenre is csodaszerkent Persze vegul tobbnyire csak rakosak lettek.
[ Szerkesztve ]
-
válasz MunezXBK #174684 üzenetére
Megcsináltattam Maxon. Semmit nem számított , nem hogy a marketing duma kevesebb fogyasztás nem jött be. A helyzet az hogy csak akkor számít ha minden más is meg van csináltatva a kocsin. Akkor tisztíthat de amúgy javítás helyett nem megoldás.
-
Reggie0
félisten
válasz bitpork #174687 üzenetére
Nem is logikus, hogy szamitson. A HHO siman eleg az egesterben, akkor ezzel mit nyerunk? Max homersekletet, de arra meg ugyis szabalyoz az ECU, tehat igazabol semmit. A kipufogohoz(reszecskeszurohoz) kb. semmi extra nem jut el. Marmint ha nem veszi el az oxigent az uzemanyag elol, ami szinten nem segit semmin, sot inkabb ront, mert hat ugye ezt nem a levego melle, hanem helyett kotik be.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Reggie0 #174689 üzenetére
Ha már HHO, ennek mi lett a vége? Am sztem is bullshit az egész.
#nincsbennetarcsi
-
Reggie0
félisten
Oszinten szolva nem tudom, de az teljesen hiheto szamomra, hogy az eges profiljat megvaltoztatja, tehat akar lehet elonyos hatasa. Viszont ha kiszamolom, hogy mennyi gaz termelodik es mennyit eszik a motor, akkor azert elenyeszo az aranya,
Lehet egyszer kiprobalom es lemerem magamnak hatha szamit, de en 5%-on belul varnek valamit igy erzesre es akkor meg nagyon optimista is voltam 5%-ert az autogyartok nekem adnak a reszvenyek felet.
Amugy itt az eredmeny: https://totalcar.hu/magazin/technika/2012/04/12/hho_generator_elgazosodott_es_elillant_almok/2/
[ Szerkesztve ]
-
dj79
senior tag
válasz Reggie0 #174691 üzenetére
Hiteles mérési jegyzőkönyvet nem sokan láttak még. A tfsi csoportban ez popcornos téma. Egyszerűen a mobil HHO generátorok kicsik ahhoz, hogy egy motort ellássanak, ezért nem igazán jók a feladatra, annyit tud, hogy megtakarítja a fojtószelepet. A közvetlen befecskendezésű motoroknál viszont a szívósorra és szívószelepekre rárakódott kokszra pl nincs hatással, hiszen ott nincs égés.
-
zsolt19900
őstag
off lesz, de mivel feljött ez a tisztításos téma így megkérdeznélek titeket
Ignisen cseréltünk gyertyákat (1.3 benzines az autó) és arra lettem figyelmes, hogy ahova néznek a gyártyák ott eléggé fekete korom vagy hát lerakódásos réteg van az égeéstérben, szelepeken (gondolom)erre mi lenne a megoldás? olyan fizikális tisztítás van pl. Ignisnek a motrojára, mint pl. itt a dióhéjas téma?
Egy bizonyos fordulaton (meg úgy néha általában mondanám) olyan lagymatagnak ill. nyögvenyelősnek érződik tartott gázon ill. kisebb gyorsításnál az autó, pedig fiatalabb korában pörgősebb jószág volt.... és mivel szemmel láttam, hogy van ott valami (gondolom) elégtelen égésből maradt ritya, ezért megpucolnám amennyiben lehetséges motorszéthúzás nélkül ilyesmi műveletFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz zsolt19900 #174694 üzenetére
Egyszerűen lekormolták. Nemhasználják magas fordulaton. Csak a dugattyúk tetején van korom, nem érdemes vele foglalkozni. Meg kell hajtani heti rendszerességgel, attól magához tér. Nem csak rövidtávokon, de el kell vinni kicsit messzebre is, hogy rendesen bemelegedjen, utána lehet neki adni egy kis szelet.
-
BK87
senior tag
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, hogy a Seat Altea első helyzetjezője milyen típusú? W5W? Előre is köszönöm.
-
zsolt19900
őstag
válasz Mágus2 #174695 üzenetére
okés, valami használható/ajánlott adalék az üzemanyagba? vagy egyszerűen tegyük bele a legjobbat aztán azzal uccu neki?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Lacess
tag
válasz zsolt19900 #174699 üzenetére
Szerintem tankold tele valami rendes benyával, melegítsd be rendesen, aztán hadd menjen.
Ha jól emlékszem te ráadásul Pécs környéki vagy, 2-3x megkergeted felfele úgy ahogy illik, aztán neked is jó lesz meg az autónak is...Azért csak ésszel, főleg ha nyálkás az út! Van ott elég fekete tábla...
Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest