- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz yodamester10 #174087 üzenetére
Ahogy Munez írja, fék függvényében OK. Összesen 2 modell esetében nem megy fel a fék miatt, ezek a Golf R és a GTI Performance, még a normál GTI-hez is OK a 16".
-
1stVikman
senior tag
válasz yodamester10 #174087 üzenetére
Nekem 205/55/16 -os gumi van fent télen, Golf7 2.0 CRTDI, 110kW.
Ha ekkora vagy ennél gyengébb motorral szerelt a tiéd, akkor biztos elfér a féktől.[ Szerkesztve ]
-
1stVikman
senior tag
válasz yodamester10 #174104 üzenetére
Hányas kiadás?
Magyarítás miatt kérdem.
Nekem Discover Pro mib1 van 2014-es autó, na erre nem lehet magyar nyelvet tenni hivatalosan.
Elvileg 2015 talán júliusában volt a váltás, mikortól is már van gyárilag magyar felirat a teljes infotainmentben, de a hang navigáláskor marad angol. -
Gyula84
veterán
-
válasz Gyula84 #174094 üzenetére
A highline egyes erőstőjein (pl bose, dynaudio meg WB) egy úgy nevezett E-state bit jelenti a változást a ki és bekapcsolás között - az eddig fellelhető fórumbejegyzések szerint kimérhetetlen ha az ember nem tudja mit keres. Ezért említettem a CAN-bus emulátort. Mintha lenne pár gyártó aki próbálkozna a gyári megoldáshoz illesztéssel.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
1stVikman
senior tag
válasz yodamester10 #174108 üzenetére
Akkor sajnos jelenlegi ismereteim szerint nem lehet magyar szoftot feltölteni rá.
De ha neked sikerülne valahol elintézned, mindenképp írd be ide.Más:
Van esetleg valakinek Vag Can Pro-ja?[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz yodamester10 #174104 üzenetére
Annak 16" a gyári alapáras felnije.
-
yodamester10
őstag
válasz gzbotii #174100 üzenetére
Magyar Tudományos Akadémia Értelmező kéziszótár:
Magyarít: 1. Idegen szót, kifejezést magyarral helyettesít
2. régies: Idegen nyelvű szöveget magyarra fordít
Magyarosít: 1. más nemzetiségű személyeket nyelvben, érzésben magyarrá igyekszik változtatni
2. Idegen eredetű családnevet hatósági engedéllyel magyar(os)ra változtat.negyedes remélem most így most boldog vagy hogy jól írom le: Facebook
Ha ez megvan ugorjunk tovább ne erről szóljon a fórum[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz yodamester10 #174113 üzenetére
negyedes nem neked írta, hanem a magyarosító csavonak. Domain jó, az oldalon helytelen.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem. Adott egy VW Bora aminek a fűtése csak a 4-es fokozatban fúj egy kis meleget. Volna valakinek tippje, hogy hol kell elindúlni? -
STC Speed
őstag
Sziasztok,
VW mágusok segítségét szeretném kérni.
Nagyon kevés használatra keresek autót(benzinest), viszont fontos szempont lenne, hogy a motor megbízható legyen. Szerintetek milyen motorral szerelt típus lenne az előnyösebb?
VW Jetta VI
vagy még VW passat B6 is megfelelne, ugye ez régebbi verda,de nem zavarna, ha összességében olcsóbban fenntartható.
Ezekből milyen motorral nézelődjek?Köszi a segítséget.
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok,
Valakinek volt már hasonló problémája, hideg indításkor beindítom az autót elsőre szépen beindul, majd leállítottam az autót s nem tudtam beindítani csak tekert, azután fél óra múlva kis gázfröccsel indul (valamiért felszívja magát benzinnel s nehezen akar indulni) mi lehet a probléma AC-pumpa kezdi megadni magát vagy más lehet a probléma (VW Passat 1,6 benzines 2003); gyertya-vezérlés-olaj cserélve volt, fojtószelep takarítva lett.[ Szerkesztve ]
The easy day was yesterday!
-
válasz Gyula84 #174111 üzenetére
Talán mert a C-state kapcsoló adja a végfok kimenete felé a vezérlőjelet h nosza szójjá A legjobb szokott lenni amikor bekábelezik ennek ellenére az egészet aftermaket fejjel és utána meg nem kapcsol ki és leszívja az akksit
-
negyedes
addikt
válasz yodamester10 #174113 üzenetére
wut? a magyaritasrol volt szo.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
tomrRRR
senior tag
válasz Mágus2 #174122 üzenetére
Gyertya-vezérlés-olaj cserélve volt, fojtószelep takarítva volt 1 héttel ezelőtt minden, tettem bele új akksit is 60AH-t.
Üzemanyag nyomás mérés megmondja az esetleges hibát géppel kiolvasva?
Olvastam még, hogy az üzemanyag nyomás szabályzó is tud ilyen hibát okozni, ennek a cseréje hosszú folyamat?[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
-
válasz Gyula84 #174125 üzenetére
Sajnos nincs a gyári terveken kívül konkrét infó - amit olvastam az a motor-talk.de -n volt fenn, és a Teddy aftermarket feje miatt kerestem. Ott is a gyári navi volt, és ugyan az androidos fej elég jó volt, de sajnos elég kevés gyári funkciót tudott kezelni.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz tomrRRR #174126 üzenetére
Nem. Amivel meg lehetne nézni a nyomást, olyan célszerszámod tuti nincs otthon a fiókban. Ha tudnál válaszolni a feltett kérdésemre nem is lenne szükség nyomás mérésre, mert el lehet dönteni, hogy üzemanyagellátási gond, vagy valami más. Én a valami más felé hajlok, mert ha üzemanyag gondja lenne, dadogna fordulaton, terhelésen. Iyet nem említettél...és ez nem Lada.
[ Szerkesztve ]
-
tomrRRR
senior tag
válasz Mágus2 #174130 üzenetére
Elvittem az autót villamossági szakihoz, s megállapította, hogy a generátor jó, gyertyák, önindító jó minden, azt mondta hogy üzemanyag elláttást kéne mérni.
Az üzemanyag szivattyút akkor pontosan mivel lehet bemérni ?Holnap veszek egy szivattyú biztosítékot relét kicserélem hátha valamit segít majd (azt meg se néztem mai nap), ha nem akkor elviszem szerelőhöz mert ahogy néztem az AC Pumpát búg dolgozik de 11 éve nem volt kicserélve.
OBD2 nem tud mérni üzemanyag nyomást?A fordulatszám tökéletes amikor indítom max ezerre ugrik fel s aztán lemegy 700 fordulatszámra.
c00per: AC Pumpa tömítés szoktak cserélni? Akkor már a teljes üzemanyag ellátó egységet nem lenne célszerűbb cserélni?
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Mágus2 #174045 üzenetére
Kiegészítő fűtés, akkor szinte kizárt egy BFB (Audi A4 2006) motorkódos benzinesben?PR kódokra azért ránézek majd, hátha. Garázsban áll, de fűtetlen, jól jönne, ha lenne.
Szerk.:
Megnéztem gyorsan, persze, hogy nincs:
9M0 Auxiliary heater: Without auxiliary/parking heater[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Budapesten nem tudna nekem valaki egy hibakód kiolvasást csinálni? Persze nem ingyen. Seat leon 1m
-
h.adam.92
őstag
Sziasztok,
Nagy valószínűséggel kontakt hibás a ventilátor vezérlő tekerőm, csak 1-esen megy a ventilátor, mindegyik fokozatba tekerve . Ha 4-esben kicsit megfeszítem, elhallgat.(golf4). Szedte már szét itt valaki anélkül, hogy szét kelljen borítani a komplett középső műszerfalat?
Erről a konkrét problémáról nem találtam videót/leírást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- DIGI kábel TV
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Samsung LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok