- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Hülyék!
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Bubu79
addikt
-
rarri
senior tag
Tökjó, hogy egyik hsz-ből sem értek egy szót sem..
Race. milyen kedves köszönésed van !
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Lortech
addikt
Haj emberek! Albérletet keresek Bp-n. Érdemes ingatlan közvetítő irodákhoz fordulni? Tapasztalata valakinek ezzel kapcsolatban?
Fontos a gyorsaság és hatékonyság, mert kb. a jövő hetem van rá, és keveset tudok csak fent lenni BP-n.Thank you to god for making me an atheist
-
Racecam
nagyúr
Jó estét kívánok minden kedves fórumozónak!!
Külön szeretném köszönteni a Sasok legszebbik lányát rarri-t és puszit is küldök Neki. A többieket ettől megkímélném.
Az előző hozzászólásomat kéretik próbaként tekinteni, bár igazságtartalma kevéssé vitatható.
-
Tim82
félisten
Ez a téma külön topikot érdemelne. Lehet, hogy már régóta van is neki.
Magam részéről nem szoktam "pesti" - "vidéki" avagy "nem-pesti" megkülönböztetést tenni.
Budapest meg kívül van a szeretetemen, utálatomon. Itt születtem, itt élek, nincs igazi összehasonlítási alapom.
Lortech: IWiW-en nézelődj az aprók között, ha sürgősen kell.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Bubu79
addikt
Öööö - ezt most hogy értsük? Ő kapja a cukrot, Te meg elnyalogatod?
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Racecam
nagyúr
Köszönöm, én is jól éreztem magam az Önök társaságában és most bármennyire is fáj, egyéb elfoglaltság miatt távozom.
-
Bubu79
addikt
válasz Racecam #6472 üzenetére
Már mész is? Jó éjt
rarri: Ne vedd Magadra, nem Neked szólt Mellesleg elfelejtett elzavarni minket lábat mosni, pedig ez után az szokott jönni
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
nike_
addikt
Lol, a Firefox 3.0, amit fel kell rakni, kevesebb helyet foglal, mint a Portable.
Verus: Nem, az a drága jó Fiiibernet...
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz ngabor2 #6476 üzenetére
Vigyázz Vele - ha zárlatos lesz, megrázó élményben lesz részed
-
Tim82
félisten
Azért írtam, hogy végre valaki reagáljon.
De komolyan, ha külön topikot nyitsz neki, valahol itt a Fáradt gőzben, esetleg a Lokálban, több esélyed van, hogy ne süllyedjen el.
Lortech: nincs mit.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
nike_
addikt
No, most mán 30KB/s...
Haladás kérem cépen.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Mod: Máskor is
poffsoft: Neee dobolj! Remélem melózol
Jingle bells, jingle bells, jingle all the way!
[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
pamparampapampapam
[ Szerkesztve ]
-
-
nike_
addikt
Jó ez az FF 3.0.
-
Thrawn
félisten
-
venember83
nagyúr
Perverz!? Valaki szólított?
-
Bubu79
addikt
Én csak szerettem volna megnézni egy R2-est belülről, mert még nem láttam olyat, de nem hagyod, hogy a manipulátorommal inzultáljam a projektorodat beállításilag, mitöbb szikraszóróval is fenyegetsz
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- XGIMI MoGo Pro+ adatkivetítő Hordozható vetítő 300 ANSI lumen DLP 1080p (1920x1080) 3D Fekete Bontat
- Logitech Quickcam Messenger Webkamera
- Cooler Master MasterCase MC600P
- 88.000 ft -tól vihető. TOP ÁR. Részletfizetés - Bankmentes & Kamatmentes! I5 , 512 GB , 16 GB
- SSD ÚJ BONTATLAN ELADÓ 128 GB 240 GB ÚJ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest