- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
VoDaFoNe
aktív tag
Kihal az OFF, pörög az ON....
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
1010
őstag
-
Verus
senior tag
Itt még fel-fel tűnik egy egy Neoplan. Én azt szeretem benne, hogy bemondja a megállóhelyeket (a többin max a sofőr böffenti be, az is ritkán) és eszembe jut hogy le kellene szállnom Mert egyébként vagy rossz számú buszra szállok, vagy túlmegyek
Hova is tettem az eszemAz angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
brownus
veterán
hi,
van zenét kereső topik? pontosabban kareoke zenék kellenek nekem very sürgősbe.
-
Thrawn
félisten
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Verus
senior tag
És mily szép lett a mai nap: Megint utállak Titeket....
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Hujikolp
őstag
mindenki egy hsz-ra vár
-
Winner_hun
titán
Szeretnéd, mi?
Bár nem tudom, mi értelme, ez is csak egy a sok közül► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
addikt
válasz Winner_hun #6666 üzenetére
ez most kinek ment cickány Uram?
-
Thrawn
félisten
Remélem megtartja jó szokását és nem olvas vissza
Ha mégis akkor eltűnök egy időreFőhuszár: Tudod hol van? Kapsz 4 négyzetméter sört ha eltünteted
BlacKSouL: Tévedtem 5 percet
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
BlacKSouL
addikt
Nekem annyi mázlim van, hogy suliidőben elmegy 6:45-kor ugyanoda egy busz, mint ahova a 6:55-ös, így az enyémen már csak 4-5 gimnazista csajszi ücsörög, meg kb 2-en akik munkába igyekszünk. Szóval a tömeggel nincs gondom Most a későbbivel már ugye iskolások nem jönnek, viszont 7 fölé még nem rúgott a létszám ezen se a sofőrrel együtt. Hazafelé viszont legalább 12-en vannak, ami mármár tömegnek számít
Szóval meg vagyok én áldva ezzel a közlekedéssel.Ja, egyébként a fejszámolóknak: 12 perccel később érek be a későbbi busszal, azaz 7:30-ra. Ami megegyezik a munkakezdéssel, tehát gyakorlatilag annyi időm van, míg a gépet benyomom, és boot alatt lekezelek a kollégákkal, már nyitom is a Picipuha Kitekintőt, és kezdem a melót.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Verus
senior tag
válasz Janoska26 #6671 üzenetére
Jaaaaa, amit a múltkor kölcsönadtál?
Thrawn: Emlékeztetni fogom rá, ne aggódj!
Black: Hát annyi embert buszon én még nem láttam, max a hatványait
Visszafelé már kevesebben vagyunk mi is, de az se nevezhető kevés embernek.[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
-
Thrawn
félisten
-
ngabor2
nagyúr
úgy érzem, mára eleget dolgoztam. úgyhogy megyek haza
-
Bubu79
addikt
Ok, busz utálat stimmel
Szép napot ON Népe
Kuka: Véged van, mint a botnak
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Thrawn
félisten
Nekem legyen szívem? Ha engednék az erőszaknak már egy MÉH telepen landoltam volna, vagy egy árverésen
Önvédelemből? NanáUpsz, már itt is van és visszaolvas!
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Khmm - hogy is volt az az ágyelő?
Hejcegnőm, a főbb motoros tevékenységeit nem bántom, hogy ne kelljen lecipelned a kukát, de káosznak, ami a fejében eddig volt, lőttek - minimum egy T62-sel
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Verus
senior tag
Kaphattál volna a hejcegnői palotába valami jó kis beosztást, dehát ha ilyen vagy nem érdemled meg.
MegmentőMaci: Szia! Láááttaaad láááttaaad bántott, kötekedett, kiutált innen, gonoszkodott és plusz még ágyelőt is akart Belőled csinálni.
Én már nagyon kivagyok idegileg!Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
NoLF
veterán
[ Szerkesztve ]
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Bubu79
addikt
Lehet próbálkozni - szilikon morzsára vágyom úgyis, majd kitermelem a hordó testéből
Mobil1-et hörpöltél reggelire, hogy így pörögsz?
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Ó, ez igazán rendes tőled, majd néha kapsz egy almát a szádba és hetente egy bónusz porszívózást
ps: Szilikonmorzsát találsz a sivatagbanVerus: Milyen állást? Takarítósegéd(eszköz) mi?
[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
mmmm
píritott tésztát ebédeltemén csináltam
-
Bubu79
addikt
No szóval - a kérdést Neked szántam:
Mobil1-et hörpöltél reggelire, hogy így pörögsz? Nem félsz, hogy elszállsz? Mondjuk úgy hétcsillió fényévnyire és nem kapsz GPS-t a visszataláláshoz...
Felmosó vödörnek ideális lennél
Verus: Mit kapok a két napja tanusított lovagiasságomért? Esti puszi?
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
Tudtam hogy megvédesz
Thrawn: Én valami egész másra gondoltam a keménységedből kiindulva
MegmentőMaci: Esti puszi peeerszeee Ennyiért? Inkább segítek és lelövöm a sárkányt
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Keressünk inkább valami békés megoldást, mit szólnál valamelyik állatkerthez? Saját ketrec, macilányok, külföldi utak, és a bundád is megtarthatod
Verus: Bele sem merek gondolni, mire gondolhattál ezek után...
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Khmmm...
Macilányok? Sok? És mind engem akar?
Lehet róla beszélni, de az állatkertről szó sem lehet
Verus: Én vállaltam volna, de csak sárkányölőnek kellenék, úgyhogy
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Köszöntök mindenkit innét a BME HSZK-ból. Itt kell döglenem még egy órát, mert az eredményhírdetés helyszínén éppen államvizsga folyik, és azt nem illik megzavarni. Így ~70 embert várakoztatnak meg. Ráadásul pénz sincs nálam, hogy ebben a melegben beüljek valahova inni egy seritalt.
Szerk: ráadásul a space billentyű is inkonzekvensen működik.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest