Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Akkor biza nem megfelelő a motiváció - a repertoár nem ilyen szegényes
Véncsont: Hmm - mintha kicsit kiégettnek tűnnél - iszol Te rendesen?
Yettenet: Alakul a kép, de nem erre gondoltam ( az orrpiszkálást kihagytad )
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
7
addikt
válasz Bubu79 #26003 üzenetére
Jaja, tudunk közben seggvakarás és böfögés kombót is sütögetni, sőt, szexista utalásokat is könnyedén beleillesztünk a folyamatba
@szerk: Neeee[böff]eeeeee[vakar-vakar]eeeeeem? [pedig egy formás nőért biztos gondolnál erre is]
@válasz: Ugyan, dehogy, csak néha szeretem eltúlozni a dolgokat...
De Dylen válasza alapján láthatod is, hogy működik, a nők képesek elhinni rólunk, hogy ilyenek vagyunk, pedig csak picit játszottam a nők által sztereotípiák alapján felépített férfiképpel.[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Húbakker - mekkora egy vezérhím lehetsz
Hát tehetünk mi arról, hogy meg kell felelni az elvárásoknak?
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
-
venember83
nagyúr
válasz Bubu79 #26003 üzenetére
Nem, nem iszom. Főleg nem rendesen.
De még mindig nem értem a notim lélekállapotának miértjét. Tim bácsi, tudsz-é magyarázattal szolgálni, hogy az R61 miért 2008 MB-ot lát a 2048 MB-ból? Onboard vidkari 2D üzemmódban nem emészthet fel 40 megát, vagy igen?
yeti: Mert eddig beérte 8 vagy 16 megával, belegondolva már nem vagyok biztos benne, hogy mennyivel...
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
válasz venember83 #26012 üzenetére
Miért ne emészthetne?
-
Tim82
félisten
És mondd, Lortech ezt tudja?
Vénség: most előkapartam a géped datasheet-jét, de nem tudok érdemi válasszal szolgálni. BIOS-ban mit ír ki, mennyit foglal el az X3100? Ez nekem gyanús különben: mintha 32 + 8 MB-ot, de ezt hogy?
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Bubu79
addikt
Nem kezeli dinamikusan a memóriát, mindig annyit foglal le, amennyit a BIOS-ban belőttél neki
Ha ezek után még hiba van a kréta körül, akkor az gáz...
-
kételkedem
addikt
Tisztelt öregúr!
Bár a kérdés határozottan nem az én irányomba lett feltév, de simán felemészthet ennyit a videókártya. Tekintsd meg a biosbeállításokat, mennyi van engedélyezve a videókártyának.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
venember83
nagyúr
Kösz nektek (Bubu79, Tim82, kételkedem), akkor bájoszcsekk.
-
Tim82
félisten
válasz venember83 #26023 üzenetére
Keep us informed.
Élek a gyanúperrel egyébként, hogy ez normális, X3100-nál elég fura mennyiségeket lehet lefoglalni a rendszermemóriából. Azt hiszem, 8-384 MB között lehet.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Bubu79
addikt
válasz Ramius #26021 üzenetére
Húbakker, mintha legalább 500 éve lennétek házasok - ilyen fásult dumát
-
elmoraan (r)
aktív tag
A Hell Ride-ot megnéztem, odab@sz.
"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
Dylen
senior tag
válasz elmoraan (r) #26026 üzenetére
Én meg akkorát tüsszentettem, hogy majd' leesett a fejem a helyéről. El is szédültem
Beteg leszek?![ Szerkesztve ]
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
Bubu79
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Fogalmam sincs - halvány emlékeim voltak, hogy van valami ilyesmi zene és megleltem
Verus: Mindenki nem írhat mesét a Hejcegnőnek Leugrasz cigiért? Hozz egy sört nekem is, légyszíves!
-
Thrawn
félisten
válasz venember83 #26038 üzenetére
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Verus
senior tag
Na de ha a férfiakra várunk, akkor várhatunk egész életünkbe
Bubci: Jó rendben, ezért senki (max Dylen, mert Ő átérezte a folyamat súlyát)nem kap a bundáskenyeremből
Jó tejfölös, hagymával, teával....
íjjjj ezt elsóztamDylen: Ez inkább amolyan szabadugrás fajta
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
Választottál, viseld a következményeit
Bundáskenyeret én is tudok sütni, a teát pedig nem szeressem - hol a söröm Szívem?
-
Thrawn
félisten
-
ToBeY
nagyúr
íjjjj ezt elsóztam Szerelmes a szakács?
-
Verus
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest