- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #38146 üzenetére
ejj, lelövöd a poént
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #38146 üzenetére
Ahoy Népek
Eltévedtem Olvasgatni azért szoktam - ha nem is gyakran írok
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
pohár
félisten
válasz venember83 #38153 üzenetére
Már sehol... Lelőtted, elvitték a hullaszállítók...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
addikt
Szegény poén, R.I.P.
-
addikt
válasz venember83 #38157 üzenetére
Csótány, hangya, parlagfű ... ?
-
Killing
addikt
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Psychonaut
veterán
Megvacsiztam.
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz Psychonaut #38160 üzenetére
én összepakoltam.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Sipi16
őstag
Én meg levittem a kutyát.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Psychonaut
veterán
Akkor most megpróbálom szétszedni a telefonomat. Drukkoljatok.
-
Killing
addikt
Megpróbálom kiszedni a mozgó fogamat.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Tim82
félisten
válasz Psychonaut #38163 üzenetére
Ahhoz minek?... Bezzeg az összerakás, na az lesz a nem egyszerű.
Nekem is meg kéne csinálnom a HTC Wizard-ommal egy szétszedést-házcserét-összerakást, mert a mostani ház elég kopott és a stylust nem is hordom már magammal, mert kiesik, de hétről-hétre halogatom. Pedig az új burkolatot már rég megvettem.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Killing
addikt
Ez esetben neked is drukkolok.
Én is 2 hónapig halogattam a géptakarítást, csak aztán a 70-80 fokos hőmérsékleten sípolt meg kékhalálozott, na ekkor elszakadt a cérna és kitakarítottam.[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
válasz Psychonaut #38160 üzenetére
egi
szintén, tojássalit, remek volt
Life is too short to stay stock!
-
ngabor2
nagyúr
válasz Psychonaut #38167 üzenetére
nem torx? az még szebb.
-
ngabor2
nagyúr
válasz Psychonaut #38170 üzenetére
barkácsbolt, elektronikai bolt... esetleg praktiker.
-
Tim82
félisten
válasz Killing #38166 üzenetére
Egyszer már nekiláttam, de elakadtam vele és mivel nincs épp másodtelefon, újra össze is raktam. Azóta kontakthiba miatt nem érzékeli, hogy van-e benne memóriakártya, de mivel a kis Sandisk Sansa C240-em jobb hangminőséget produkál, azon hallgatok zenét utazás közben.
Igaz, akkor még nem találtam hozzá service manualt, azóta azt is letöltöttem, így felkészültebb vagyok.
Meg a legújabb agymenésem, hogy vagy szerzek egy Siemens S65-öt telefonnak, mert szerintem az egyik legszebb mobil, ami létezik + egy Sony Clié TH55-öt mp3-lejátszónak, PDA-nak és e-book reader-nek, vagy pedig egy Palm Treo 650-et.
Jó a jelenlegi HTC Wizard is, de kicsit ráuntam a "mindent együtt" készülékekre és nem használom ki a teljes tudását.
Psychonaut: akkor minden bizonnyal modellbiciklihez való imbuszkészlet kell neked.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
neduddki
nagyúr
HI!
na ma kicsit gatjab rasztam az asztali gepem, most mar legalbb lekapcsol:- )))
udv
neduddki
p.s. Tim: holnap megyek be, kidobalom a ramajaid:- )))
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Tim82
félisten
válasz neduddki #38173 üzenetére
Köszönöm!
Pisztillus: nem tudhatod, hogy már most nincs-e több kütyüm, mint neki.
Szia Bon3ss!
[ Szerkesztve ]
-
bnss
veterán
Szép estét a jelenlévőknek!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
1010
őstag
-
-
Tim82
félisten
válasz Pisztillus #38179 üzenetére
Nálam is - főleg.
-
bnss
veterán
Született néhány megmosolyogtató kép a táborban, mindjárt jó kedvre derítik az embert.
-
bnss
veterán
válasz venember83 #38186 üzenetére
Hozzád még nem jutottak el a képek? Igaz, nekem sincs még meg az összes, csak Oly és Ramius képei.
-
bnss
veterán
válasz venember83 #38188 üzenetére
Ha megkéred a Krokodilt, ad hozzáférést az FTP szerverhez, melyen ezek a képek vannak.
-
Killing
addikt
-
Sipi16
őstag
válasz Killing #38190 üzenetére
Régebben nem idősebbnek vallottad magad?
Na megyek aludni majd reggel visszaolvasok...
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Killing
addikt
JOCCAK' again!
-
Vazallus
tag
Ezt a szar meccset öcsém megint a románok vertek minket,ez magyarhon még mindig..
"Mr. Salieri sends his regards"
-
Psychonaut
veterán
Alakul a németországi nyaralásunk, mint púpos gyerek a prés alatt.
-
bolondember
MODERÁTOR
ha a fáradságot fokozni lehetne, akkor most lennék az "ássatok el két évre"-ben.
bakker...
de gyűlölöm a hetes műszakot - erre 4 zsinórban. bröe. De holnap már "csak" 10.30 és vége a 7nek.
@Tim: van azért az esshatvanötnél pár szebb telefőn!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Csabee.
nagyúr
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #38197 üzenetére
Szerintem nem nagyon...
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest