- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
Sipi16
őstag
válasz kételkedem #38401 üzenetére
Én sem azt mondtam, hogy rossz.
Nem tud valaki ajánlani valami jó videólejátszót ami megbírkózik HD filmekkel is? (és nem zabálja le a gépet) A GOM palyer 1-2 filmet el sem indít ha pedig WM playerbe rakom őket akkor meg akadoznak a tv-n.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
bnss
veterán
Sziasztok!
venember: sikerült letölteni a táboros képeket?
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
dragonfx
veterán
De durva most láttam a személyes beállításoknál mennyi mindennel bövült akör..100-200hsz. méret...utolso 20 toik ahol szóltam...tök zsír....emlékszem elején én kértem legyen 5ről 10re...és most 20 tök klassz.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Sipi16
őstag
válasz venember83 #38403 üzenetére
Ezzel ugyan úgy szaggat.
Nincs valami jobb tippetek?
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
frame>24
addikt
válasz Sipi16 #38402 üzenetére
K-lite codec pack és a hozzá adott Media Player Classic (utóbbi 2 féle változatban is van, telepítésnél választható)
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Sipi16
őstag
válasz frame>24 #38408 üzenetére
Hát ezzel sem lett jobb.
A WMPlayerrel szaggat a GOM meg még mindig nem indítja.
-
frame>24
addikt
válasz Sipi16 #38409 üzenetére
Akkor kiszívtál, amit az általam említett cucc nem játszik le (normálisan), azt csak az UFO-k kódolhatták és küldhették!
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Sipi16
őstag
válasz frame>24 #38410 üzenetére
Most megnézem, hogy az enyém elindítja-e. Egyből apáméra vittem, mert az enyémen nincs HDMI...
[ Szerkesztve ]
-
Sipi16
őstag
Köszi ezt most kipróbálom.
Az én sempronos gépemen elindul a film. Apámnak valami kétmagosa van +1 giga rammal...
-
Killing
addikt
Nem igaz hogy nem tud visszatérni a jó idő!
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Sipi16
őstag
1000 köszönet érte!
Most már csak a .sup kiterjesztésű felirattal kell megbarátkoztatnom.
Killing: 17 fok napsütés. Kell ennél jobb?
-
Sipi16
őstag
Sajnos azt nem akarja, de ezen valahogy máshogy van a felirat mint a többin. A többin "benne van a filmben" itt meg külön egy file. Szerintem azért nem tetszik neki. Pedig már örültem, hogy végre sikerül beszerezni egy svéd feliratos filmet.
Ngabor: Nem lehet az ember telhetetlen. Szép itt az idő.
-
Sipi16
őstag
Próbáltam már, de nem ismerte azt a típust ami nekem volt.
Nem baj majd szerzek más filmet. Az 1080p-t sajnos nem bírja a gép ha kiteszem tv-re.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Mit lehet tenni egy eszement hangos notebookventilátorral, ha a gép szétszedése nem lehetséges? Az ütögetés sem segített, pedig reménykedtem, hogy csak elmozdult a tengely kicsit. Mármint a kikapcsoláson kívül.
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz venember83 #38424 üzenetére
kompresszorral kifújod! ha meg csapágyas akkor venti csere!
Üdv: Csabee.
-
bnss
veterán
válasz Csabee. #38425 üzenetére
Ez ne feltétlen jó megoldás, mert így a por "mélyebbre" is kerülhet - a saját notebookommal legalábbis így volt. Viszont szétszerelés nélkül nekem sem jut eszembe jobb megoldás.
venember: akkor marad a tüdő. Amúgy le van ragasztva a borítás?
szerk.: erről jut eszme, fél éve kb. amikor szétszedtem a notebookom pontosan a hűtés miatt, mennyit küzdöttem a gyári pasztával, ami a processzoron volt. Nem semmi volt, majdnem vakarni kellett. Hozzáteszem megérte, mert a minőségi pasztának köszönhetően átlagosan 5-8°C-ot mérséklődött a processzor hőmérséklete.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Csabee.
nagyúr
válasz venember83 #38427 üzenetére
vegyél nagy levegőt és Fújj-fúújj
elmész egy benzinkúthoz és ahol a kereket pumpálnád akkor te nem a kereket pumpálod hanem előkapod a notit és kifújod! picit lehet hülyének néznek, de ne törődj vele! lebegjen előtted a cél, a csend a nyugalom
-
Nimrod
addikt
Komolyan mondom nem értem a dolgokat.
Adott egy svéd cég, akinek Magyarországon is van gyára (bár leépítik a "válság" miatt).
Ma vettem tőlük egy terméket és érdeklődve figyeltem a származási helyet.
Imported from China (és made in is).
Miért? -
pohár
félisten
válasz venember83 #38424 üzenetére
Flex, lángvágó?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ngabor2
nagyúr
garancia?
Nimrod: kínában gyártják, mert ott olcsó. a "fejlett nyugaton" drága lenne, ezért ott leépítik a gyárakat. tehát az emberek munka nélkül, kereset nélkül maradnak. ebből következik, hogy egyre szűkül az európai felvevőpiac. így csak az olcsóbbat tudják megvenni, ami kínában készül... és a kígyó a farkába harap.
kiváncsi leszek, mikor fogja kína azt mondani, hogy oké, innentől kezdve egy kicsit megemeljük az árkat... a nyugat akkor omlana össze szerintem.
-
Nimrod
addikt
válasz ngabor2 #38433 üzenetére
Tudom én, hogy miért van ez, csak bosszant. Régen remek hűtőgépgyártásunk volt, az említett cég vette meg szőröstül-bőröstül a gyártást és el is kezdték fejleszteni (lett új gyár, stb.).
Erre most mi van? Válság, hopsz akkor pakolunk mi is, mert nehogy kilógjunk a sorból és irány Kína.
Szvsz nyugat megérdemelne egy tényleg komoly arconcsapást (mint például ami a kínai termelési árak emelkedése lenne), nem egy ilyen válságocskát. -
rarri
senior tag
Sziasztok ! Semmi szex, pia, vagy egyéb nyalánkság ?
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Pisztillus
senior tag
Szia, Rarri!
Rád vártunk! (ÉKE!)
Venember: Akkor marad a szerviz, ahol vagy kipucolják, vagy cserélik a ventit (természetesen garanciában).
Amúgy meg: Szép estét mindenkinek!
Ennek örömére el is húzok haza, de még benézek!
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Csabee.
nagyúr
-
rarri
senior tag
-
Csabee.
nagyúr
válasz Pisztillus #38441 üzenetére
jah oks ezt még nem vágtam, de mostmár tudom mi lesz az.. ez kb olyan mint a szvsz
-
rarri
senior tag
válasz Psychonaut #38443 üzenetére
Szia !
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
pohár
félisten
válasz Psychonaut #38443 üzenetére
Csű
Szia Rarresz! Mindjárt megkeresem a kedvenc smiley-nkat
Jeee, partytime
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Android szakmai topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest