- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az ASUS ROG Delta II gamer headset tesztje
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
Killing
addikt
Hogy a rákba tudtok ilyen korán kelni?
Mentségemre legyen szólva, engem felkeltettek.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
válasz bolondember #37755 üzenetére
7:30 nem nagy szám de a 6:10...
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
kételkedem
addikt
Minden koránkelőnek szép napot!
Álmos vagyok. Ittam kávét, nem nagyon használ...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
legiaap
félisten
Jó reggelt!
Mindjárt két kérdéssel indítom a napom, hátha t tudjátok a választ.
1. Miért van olyan büdös izzadság szag a régi villamosokon itt Pesten?
Nem csak nyáron, hanem mindig? Mi ennek az oka?
2. Ilyenkor tűnik fel, mikor a lányok nagyon kivetkőznek magukból a meleg miatt, hogy:
Felhúznak egy kis toppot, ami épphogy csak elfedi a derekukat, de mikor elkezdenek menni a második lépés után már hopp kinn is a derék. És ezt szinte 4-5 méterenként igazítják. Miért nem vesznek hosszabb toppot, amit nem kell igazítani? Nem idegesíti őket?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
Pisztillus
senior tag
válasz legiaap #37760 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
Legiaap: Költői kérdések ezek... Mondhatnám azt is, hogy fogalmam sincs, de az előző mennyivel szebb...
Killing: De Tatra-nak Tatra az is, csak nem T5C5(K)... (A bengálikon kívül) De szerintem legiaap egy Ganz villamoson utazhatott (pl. 19, 41, 47, 49, 21, 50 - egy pár vonal, ahol ilyenek járnak).
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
-
Sipi16
őstag
válasz bolondember #37763 üzenetére
Látod felesleges felvenni már korán reggel.
Na van még 20 percem az indulásig. Kicsit izgulok.
Reggelt mindenkinek!
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
legiaap
félisten
válasz Pisztillus #37762 üzenetére
Igen a 49-es villamoson éreztem, de a 18-on is szóval ezeken a típusokon.
Ez a ráncigálós kérdés meg azért jött elő, mert ma 200 méteren keresztül ment előttem egy csaj és ő igazgatta állandóan. Nem tudom miért, de ma roppant idegesítő volt.
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #37763 üzenetére
mert dinkák voltunk, rövidet, vagy passzosat vettünk, ami bizony minden lépésnél felcsúszik.
Ettől függetlenül nekem is van ilyen passzos pólóm, és biza én is ráncigálom"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
legiaap
félisten
A másik szép dolog, mikor még oldal táska is van rajtuk.
Na az még megcifrázza a dolgot.
Akkor nem elé hogy felcsúszik, az oldaltáskánál még jobban.
Amúgy lehet azért vagyok ilyen ingerült ma, mert sz@rul aludtam és naná, hogy akkor esett az eső a legjobban, mikor mentem dolgozni
Ez az én szerencsém.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Pisztillus
senior tag
válasz legiaap #37765 üzenetére
Akkor félig eltaláltam, mert a 49-es az Ganz, de a 18-as az Tatra. Amúgy valóban van ilyen, amit részben azzal tudok magyarázni (az 1-es villamoson tapasztaltak alapján), hogy ilyenkor minden ablak behúzva, levegő meg sehol, és kész is a dunsztosüveg.
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Sipi16
őstag
válasz kételkedem #37766 üzenetére
Könnyü azt mondani. Sajnos már sokadik próbálkozás és mostmár tényleg szükségem van egy munkára. Egyszerüen az itthonülés tönkre tesz.
Na indulok is...
9töl lehet drukkolni.
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Mawyx
őstag
válasz legiaap #37760 üzenetére
2. Mert szökőévente lehet olyan pólót kapni, ami elég hosszú, de nem olyan bő, hogy háromszor körbeérné. Ami szélességben jó méret, az b@szottrövid egytől egyig.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz fokukac #37773 üzenetére
izé, tegyük hozzá, h MEGFELELŐ EGYÉNEKEN.
mert azért látni kellemes kis nehézbombázókat 160 centi, ugyanennyi kiló, leggings, tüllszoknya - én meg sokkot kapok és megvakulok. meg gyíkká változok.
félreértés ne essék, nem a túlsúly ellen van kifogásom - nekem is van rendesen, hanem, ha valaki nem passzol bele a ruhába és durván néz ki, legalább egy KIS önkritikát gyakoroljon!
Én se húzok fel rácsos-hálós izompólót (mintha lenne izmom.. :S)...Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
legiaap
félisten
válasz bolondember #37774 üzenetére
Na ez teljesen igaz
-
nagyúr
-
-
Csabee.
nagyúr
Szép napot... az este folyamán láttam két símaszkba öltözött alakit a szomszéd kertjéből mászott át a másikiéba.. de szerintem nálunk is volt.. ilyenkor kéne lelőni az ilyen alakokat .
Üdv: Csabee.
-
Oly
őstag
Szép napot!
Megjöttek a későn kelők is!
Még jó, hogy 10-kor kezdődik a meló.Ma közegtömlekedéssel jöttem, ezért már korán beértem.
Csabee.: A kamera nem fogja őket megállítani.
[ Szerkesztve ]
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
Csabee.
nagyúr
válasz Boxer001 #37783 üzenetére
van baseball ütőm ha úgy alakul használni fogom, csak mint egy filmben is láttam, ha véletlen leütöm az embert és belehal.. még én kerülök börtönbe.. utálom az ilyen embereket amikor mást károsítanak meg.. eskü felfogom venni kamerára a szemeteket... még talán 1-2 golyót bele is eresztek hogy ne menjen messzire
-
VoDaFoNe
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek!
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
zolynet
veterán
szép keddet mindenkinek
Life is too short to stay stock!
-
kételkedem
addikt
válasz Boxer001 #37787 üzenetére
Meg kell, hogy várd, hogy rádtámadjon. Ha megtámad, akkor már jogos védelem és arányos mérvű támadással megvédheted az életed.
Csabee: ne bántsd, csak vedd fel őket. A rendőrségen birtokháborítás miatt tehetsz bejelentést, bár ha a felvételen csak néhány maszkos látszik, azzal ők sem tudnak mit kezdeni.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Csabee.
nagyúr
válasz kételkedem #37790 üzenetére
igen ez a bajom hogy ilyen símaszkjuk volt.. de kb olyan nyugodtan mászkáltak itt a szomszédok között mint ha legalább az ő tulajdonuk lett volna...
-
-
addikt
Szép napot mindenkinek
Valaki elmondaná, hogy szerinte a "cikk" szó jelentheti-e a "hír" szót ?
(játékban van/volt 1 nekem egyértelmű kérdés, de lehet rosszul értelmeztem ) -
Dylen
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Külpolitika
- Öregszem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest