Aktív témák
-
zolynet
veterán
ebből borozás lesz és catan telepesei
Life is too short to stay stock!
-
ladybug
őstag
válasz kételkedem #2700 üzenetére
Lehet, hogy nem akartál jelentőséget tulajdonítani neki, de már megbocsáss - és tényleg nem kötekedni szeretnék -, egy 19 és 25 éves ember között azért már nagy különbségek vannak.
A nyúl meg követeli a simijét...
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
kételkedem
addikt
válasz ladybug #2702 üzenetére
Ha a babát pejoratívan értelmezem, és csak mint szexuális segédeszközt nézem, akkor szinte semmi különbség nincs.
Mielőtt megköveznek a topik látogató hölgyek, megjegyzem voltam 19, 25 és 35 éves is. Sosem tekintettem nőre szexuális segédeszközként. Tartós kapcsolat és házasság párti vagyok.A nyúl pedig kapja meg a simijét.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
ladybug
őstag
válasz kételkedem #2703 üzenetére
Semmi ilyesmi nem jutott az eszembe, de kezd a dolog érdekes irányba haladni. Szerintem felejtsük...
A nyúl megkapta a simijét.
Azt mondd meg inkább, hogy meg tudtátok venni a fát?
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
1010
őstag
válasz kételkedem #2695 üzenetére
kepzeld ha valaki beletusszent egy zsak lisztbe
nem irtak targyat,akkor ne sirjon utolag,meg mi a..... hogy reszlet fizetes
nalunk!
meg ugyan elore kerjuk.[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz kételkedem #2703 üzenetére
Igazad van 19-25 évig már mindenképp öregnek számít a segédeszköz....
-
kételkedem
addikt
válasz ladybug #2704 üzenetére
Az apukám és a feleségem kart karba öltve elment az ismerősünk ültetvényére és vettek egy 3m-es luc fenyőt. Rámutattak arra a példányra, amelyik megtetszett nekik és a gazda ott helyben ki is vágta. Holnap beleillesztem a talpba, behozom, a gyerekeim pedig díszíthetik kedvük szerint.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Kötelező
senior tag
Üdv.
Egy kérdésem lenne...Mivel nem tudom hova irhatom le. Ezért szeretném megkérdezni hogy hova lehet irni vagyis megkérdezni mások véleményét egy emberről aki itt a ph!-n baszott át engem és most a csőbe akar behuzni. Csak a beszélgetéseinket szeretném valahova bemásolni és a véleményeteket kérni. Hova lehetne ezt? Egy ujoncról van szó....
:(
-
venember83
nagyúr
válasz ladybug #2702 üzenetére
LLked-m: Nem szeretem túlságosan leszűkíteni a célcsoportot, de azt hiszem, hogy elég jól definiáltad. Különben meg kint tömtem egy tyúkot éppen, azért nem válaszoltam. Számba. Grillezve.
Kötelező: Javaslom ezt a topikot. De semmiképp ne másold be a privát üzeneteket.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz venember83 #2711 üzenetére
Már azt hittem....
Persze tyúkot nem tömnek, csak kacsát és libát.... -
Pisztillus
senior tag
Egészségedre.
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
ladybug
őstag
Ahh, ne is mondd. 10 körül mindig lér az éhség.
kételkedem: Mindenképpen élőt szerettetek volna?
[ Szerkesztve ]
-
ádyz
addikt
válasz kételkedem #2700 üzenetére
Azok maradnak majd.
-
ladybug
őstag
Jó éjt, megyek ajándékokat pakolni, majd aludni.
PáTi férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Kötelező
senior tag
És ha nem a privát üziket másolom ba hanem leirom mi is történt azt szabad ide? Mert látom itt többen jártok
-
Winner_hun
titán
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
PazsitZ
addikt
válasz Winner_hun #2719 üzenetére
5 percen belül ott a mod gomb. Ebből ban lesz
- http://pazsitz.hu -
-
ádyz
addikt
-
Kötelező
senior tag
Dani_16(újonc)-al cseréltem itt pár napja. Hibás PS2-t küldött. Én már rengeteget üzleteltem itt és soha nem vertem át senkit. Többet ujoncal soha nem fogok üzletelni.Nem olvassa be a lemezeket meg a tálcát sem adja ki. És még neki áll feljebb hogy gyári hibás az összes PS2. Én meg egy vadi uj Nokia N73 ME-t küldtem neki, és irja hogy most volt benn a NOKIA boltba vele és azt mondták szoftver hibás és nem olvassa a SIM kártyát sem.
Itt a video mit csinál a PS2... : link
Pedig ajándék lett volna...
És még ő irkál itt hogy rossz az N73...Gondolja hogy még hiszek neki mikor tegnap is mondom fnyképezze le amit kapott a postán papirt hogy feladta, lefényképezi az alját meg letépte( Prémium csomagként adta fel) aztmondja a postán vágták le az alját ahol a pecsét meg az aláirás lenne...
A helyzet most ott tart hogy azt beszéltük meg hogy visszaküldjük mindketten a cuccot. Vagyis visszaküldi ő is a mobilt meg én is a Ps2-t...És azt akarja bemagyarazni hogy nála még jó volt a PS2. Én mikor kibontottam és összeraktam már akkor nem adta ki a tálcát csak rásegitéssel és a lemezeket sem olvassa rendesen sőt 20-ból 1 lemezt ha beolvas. Elvan kopval a fogaskerék benne, és a fej is haldoklik. és hiába irom neki hogy rossz ő akkor is váltig állitja hogy nála jó volt a gép. És keresi most a kifogásokat a vadi uj telefonon amit küldtem neki ( N73) hogy milyen memória kártya van benne mert nem indul el vele a telefon.
és faterja telefonját is tönkre rakta a mem kari. össze visza hazudgál. Azt irta hogy nem küldhetem neki vissza a PS2-t mert én tettem tönkre. Mondtam neki ha nem cseréljük vissza feljelentem sőt még kaphat is.( és meg is teszem ha nem cseréljük vissza). utána irta hogy jól van visszaküldi de ha nem ugy küldöm vissza ahogy ő feladta akkor ő jelent fel engem.[ Szerkesztve ]
-
PazsitZ
addikt
válasz Winner_hun #2723 üzenetére
Mostanában mindenért moderálnak, nem tudhatod
Bár egy mókust csak nincs szívük kitenni.ON:
Ide is beírom "bugyuta" kérdésem , itt úgy is sokan járnak:
Barátnőmnek vettem egy könyvet. A kérdés, hogy írjak bele valamit vagy ne rondítsam el ilyesmivel?[ Szerkesztve ]
-
ádyz
addikt
válasz Winner_hun #2731 üzenetére
Hohoho! Most vagy huszony valahany eves, ugye? Ahoz meg 60. Azert az szep kis eletkor. Nemde?
[ Szerkesztve ]
-
ádyz
addikt
válasz Winner_hun #2733 üzenetére
Nalatod. 81 evesen meghalni dicsoseg.
1010: Hu, bammeg!
[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #2731 üzenetére
Attól függ, mikorra gyűlik össze elegendő makk...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz Kötelező #2722 üzenetére
...sajnos ez ilyen...ha vásárolsz valamit, mindíg legyen valami biztosíték, vagy győződj meg a termék hibátlanságárol...de most már...viszont a helyedben nem hiném el, hogy ő ezek után csak úgy visszaküldi a telcsit... ...vigyázz,légy résen... ...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
Winner_hun
titán
-
ádyz
addikt
válasz philoxenia #2736 üzenetére
Winner megvaltja a Vilagot es a kontinenseket meg tavolabb "loki" egymastol..
De azert a langolo makk az nem semmi.
-
Winner_hun
titán
Ezt a műszerfalra kell cuppantani, vagy hova kell tenni?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #2741 üzenetére
ja, ahogy láttad nálam is
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ádyz
addikt
válasz Winner_hun #2741 üzenetére
Ezmiez?
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #2744 üzenetére
ugyanilyenem van
-
PazsitZ
addikt
válasz philoxenia #2730 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Hát igen, ez a következő dolog, ami elgondolkoztatDe valami kedveset és szépet...
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #2748 üzenetére
nekem amerikai van.
az eurós duma meg nem érdekel.
amin a zsaruk mérnek, azt az amerikai is tudja.
ennyi a lényeg. hülye nem vagyok hogy 120ezret adjak érte..
akkor lehúzás megy itt hogy hihetetlen.
de még élesben nem riasztott, csak X frekin, de azon más van, azt akár le is kapcsolhatnám benne, mert a zsaruknak ilyen frekin semmilyük sincsen[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (+ ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest