Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz Str8 sk8r #2200 üzenetére
Nem ismered a FEAR-t??
Akkor kezd el de rohadtgyorsan
Főleg estefelé játssz veleGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nike_
addikt
válasz Winner_hun #2204 üzenetére
Az se rossz, de az úgy tudom nem ingyenes.
A F.E.A.R. pedig az.
-
nike_
addikt
válasz Winner_hun #2206 üzenetére
A F.E.A.R. Combat egy Ingyenes multis fps.
-
-
Látszik, hogy keveset aludtam, kialvatlanul megvettem egy dilinyós karácsonyi giccs kelléket: műmécses színes üvegpohárban, amire arannyal fel van festve a rénszarvasszános Mikulás Merry Christmas felirattal. Legalább nem gyújtom fel vele a szobámat!
Az ám érdekes túlélő helyzet lenne, meg igen csak forró éjszaka...Külön ficsőr, hogy a mécses műanyag lángimitációja alatt színes égőcskék vannak, így aztán 5 féle színben világít.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
ladybug
őstag
válasz fokukac #2210 üzenetére
Kedves vagy. Aludni sajnos nem volt időm, meg hát a nappali alvás csak rontana a helyzeten. De nemsokára lefekhetek.
Kimondottan enyhe idő volt ma egyébként. Lehet, hogy emiatt volt?
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ádyz
addikt
Szep estet!
Winner, esetleg UT2k4?
-
pohár
félisten
Áááhh valaki jöjjön már Command & Conquer-ezni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ádyz
addikt
Hháháháháhá.
-
neduddki
nagyúr
HI!
micsoda meglepetesek ernek... most esett le hogy 4g-ocz van a gepemben:- )))
udv
neduddki
p.s. en tenyleg aszittem hogy 2g:- )
felrertesek elkergulesere en rendeltem en raktam ossze en installtam /de meg mindig nicns kesz jul ota:- )/
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Str8 sk8r
őstag
válasz (Kolombusz) #2214 üzenetére
...jogos...elírtam-olvastam-emlékeztem-fordítottam... ...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
ádyz
addikt
-
ádyz
addikt
-
ádyz
addikt
válasz Winner_hun #2225 üzenetére
Lassan az agarakkal, valami baj van a feltoltesemmel es a pingemmel.
[ Szerkesztve ]
-
ádyz
addikt
válasz Winner_hun #2227 üzenetére
Ez az, hogy torrent off van.
-
-
ádyz
addikt
válasz Winner_hun #2231 üzenetére
Nem kifogas, a ph!-t is lassan hozza be, modem ki-be, router resatrt is volt...Mas oldal is lassu, speednet pl. be se jon mar. Szerintem a szolgaltatonal van gond. Again.
-
máyköl
veterán
Üdv mindenkinek!
-
7
addikt
Nyöhöhö. A múltkori Bush kontra fél pár cipő incidens hatásai: [link]
-
tiv83us
veterán
Hehe, olvastam az ujsagban, hogy Ike hurrikan honapjaban, mikor 5 napig nem volt aram a varosban, haromszor annyi no esett teherbe, mint amugy
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz tiv83us #2236 üzenetére
Ez mindig is így volt. Ha van egy tisztességes áramszünet, akkor a szülészeteken elkezdenek számolni, hogy 38 hét múlva ki fog túlórázni.
rarri: jaja, nincs tévé. Meg a gyertyafény is rátesz egy lapáttal.
[ Szerkesztve ]
"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
NoLF
veterán
válasz kételkedem #2173 üzenetére
nincs kijavítva rajta semmi... azért volt itthon, mert egyelőre nem volt pénzem és időm vele foglalkozni. most viszem jövő héten, hogy megnézzék a helyzetet és mondjanak rá valamit, 2 hónap után előveszem, és egyből belémnyomulnak. mi ez, ha nem szerencsétlenség?
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
ladybug
őstag
válasz tiv83us #2243 üzenetére
Akkor várd meg a következő hurrikánt. Ez így már nem is olyan vicces...
Race: A lámpakapcsolás nem elég. Áramszünetnek is lennie kell, mert amíg net és tv van, addig sem működik az utódnemzés.
Egyébként az is olvastam valahol, hogy ha a hálószobában van a tv, akkor a pár kevesebbet szexel.
[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest