Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz Integra #2655 üzenetére
Jaja...
Nincs ezeknek anyjuk vagy apjuk??
Ha nekem ilyen gyerekem lenne, úgy megpofoznám hogy faltól falig tudna menni 10 percig csak...[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
venember83
nagyúr
-
Pisztillus
senior tag
No szóval menjenek oda, hogy nem mondom meg.
Vagy senkinek, vagy mindenkinek... Soha nem értettem azt a gyík szemléletet, hogy nem kapsz, mert nem vagy itt egy éve, x ideje, stb.
Nálunk (tavaly indult cég) tavaly és idén is kapott mindenki. Max. aki évközben jött, időarányosan kevesebbet, de kapott.Venember: Na ja, a smucigság elleplezésére most jó ok a válság. Kivéve, ha az ember fia olyan ágazatban dolgozik, amelyet szemmel láthatólag nem érint. (Az enyém - egyenlőre - ilyen.)
Pohár: Csatlakozom Venemberhez, elég a vérből...
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
ladybug
őstag
Sajnálom, pedig biztos megérdemelted volna. Nálunk is úgy kap mindenki, ahogy Pisztillusz is írta. Mivel én szeptemberben mentem vissza, időarányosan kevesebbet kaptam, de kaptam. Szerintem az úgy fair, hogy mindenki kap. Kell valami motivációt is adni a dolgozóknak, és ez általában nem csak egy főnöki vállveregetés.
De ami szép, hogy ilyen pozitívan állsz hozzá. Drukkolok neked, hogy sikerüljön, amit szeretnél.
Más: Elkészültek a sütik, már csak a csokibevonat hiányzik róluk, ami holnap kerül majd rájuk. Lett mogyorós kiflike, vaníliás keksz és sajtos csillag. A mézeskalács elmaradt, leszavazta a család.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
NoLF
veterán
mindenkinek: a válság szóba jött ugyan amikor mindannyian összeültünk és értékeltük az évet, ennek ellenére mindenki kapott, csak az a két kollega nem, aki évközben érkezett (titkárnő és én) indok erre nem volt, aki kapott az sunnyogva, borítékot dugdosva jött ki a személyes beszélgetésről, mi ketten meg vállveregetés után, pozíciónk megtartásában reménykedve.
lesz ez még így sem, nem panaszkodom, de egy kis jelképes lófasz összeg azért jól esett volna.
ja igen, a titkárnő utánam jött a személyes beszélgetésre, és biztos voltam benne hogy ő kapni fog, mégsem így lett. tehát nem csak én nem kaptam.
[ Szerkesztve ]
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Pisztillus
senior tag
Tényleg, ahogy Ladybug is írta, egy nagy respect a hozzáállásodhoz - kevesen vannak így vele (s gondolom az is látszik, hogy magam sem tartozom közéjük.). Már csak azért sem, mert én is mentem évközben új munkahelyre - mégsem hagytak ki belőle. Szívből kívánom, hogy jövőre - ha még ott leszel - minimum dupla borítékot kapjál. (OFF: Még jó, hogy per pill egyedül vagyok itthon, jól ki tudtam dühöngeni magam az ilyen rablókapitalista viselkedésen.)
Ladybug: Ügyesek vagytok, jó étvágyat hozzá!
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
NoLF
veterán
válasz Pisztillus #2663 üzenetére
igazából az eredményeim alapján jelen pillanatban még nem biztos, hogy nagy elismerésre kellene hogy szert tegyek a cégnél, aminek egyébként csak részben vagyok én az oka, nagyobb részben az, hogy a pár hónap alatt több pozícióban is tevékenykedtem, és így egyikben sem tudtam elmélyülni rendesen, nomeg ott van ugye a gazd helyzet is, ami senkinek nem, így nekünk sem kedvez. mindenesetre felvázolták a jövőbeni célt amit kitőztek nekem, bíznak bennem hogy meg fogom tudni csinálni, s ebben én is bízom, bár iszonyatos mennyiségű munka árán jöhet csak össze, de megpróbálom.
sajnos manapság már örülni kell, ha az embernek időben fizető, kvázi normális munkahelye van, és én ezt annak tekintem, úgyhogy nem puffogok, elfogadom azt ami van, és büszkén tekintek a jövőbe.
most meg felbontok egy iszonyatosan finom staropramen gránátot
-
NoLF
veterán
válasz Pisztillus #2665 üzenetére
megvolt, nem sokáig tartott. jöjjék hát egy starobrno rezák, szintén zenész
egyébként azt elfelejtettem megemlíteni, hogy mivel az egyik kollegától búcsút vettünk múlt pénteken, megörököltem a kvázi zsír új laptopját, az én benti szarom helyett, ezzel könnyebb lesz a munka, kvázi ez is egy elismerés...
kedvesem hazament, én még itt maradtam, mert este elferdülünk kicsit a haverokkal, addig meg itthon pihizgetek.
-
NoLF
veterán
válasz Pisztillus #2667 üzenetére
ó, hát azzal már tiszta fittipaldi vagyok 2 hétig kellett éjjel-nappal hordani, mától éjszakára le lehet már venni, 2 hét múlva kontroll. szerintem tökéletes lesz.
-
kételkedem
addikt
dec. 7-én kerültem a céghez, dec 28-án jelképes összegű "jutalom", dec 29-én céges buli. Kezdésnek nem volt rossz. Következő évben márc. 8-án jött a körlevél, hogy a hölgyek nőnapra párezer forint juttatást kapnak. A főnöknő azt mondta: Te is kapsz, mert bár nem vagy nő, de feleséged az van.
A többiekkel egyet értve szerintem is járt volna egy kis inspiráló, motiváló boríték.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Pisztillus
senior tag
Mozgatásra fáj még? Remélem, nem. Amúgy meg nem lesz baj vele, csak nem szabad majd azonnal ugyanolyan iramban használni, mint a baleset előtt, csak fokozatosan lehet terhelni.
De most már félre a gondokkal - jó bulizást, és a gondokat hagyjátok kint az ajtó előtt!Kételkedem: Pontosan ugyanígy járt a kollégám tavaly. Ő ugyan december 1-én kezdett, de semmiből nem maradt ki - nem is hagytam volna.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Azt hiszem pihenni kéne. Angolul kéne megírni valamit de még magyarul sem tudom megfogalmazni
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
kételkedem
addikt
válasz Pisztillus #2670 üzenetére
Ha időarányosan is, de jó ha kap a frissen jött dolgozó. Érzi a gondoskodást.
Winner_hun az úgy elég nehéz lesz
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Esmein
nagyúr
válasz kételkedem #2672 üzenetére
1 év után el akarták venni a nyelvvizsgapótlékom, hálistennek pont lejárt előtte a munkaszerződésem, minimálért nem poén rendszergazdának lenni ... Prémium? haha.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
kételkedem
addikt
16 évet húztam olyan helyen, ahol sokszor még egy képeslapot is sajnáltak tőlünk. Minden 3. évben kaptunk karácsonyra 1/2kg szaloncukrot, miközben a főnökünk évente négyszer nyaralt. "Tudom miről beszélsz!"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
pohár
félisten
válasz kételkedem #2674 üzenetére
Az nem semmi...
Hogy nem ég a pofája az ilyennek...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tildy
nagyúr
No már megint a pénz a téma? Velem nagyon korrektek voltak
Ráadásul imádom is a munkahelyem. (ha nem kéne szakdogát írnom, és nem lennék ettől ideges, akkor nem fájna az sem, hogy szabadság alatt engem vettek végig elő ügyeletesként...)
Elvileg januártól át kell vennem még több melót : projektmenedzsment, és árajánlatok is... Igazán születhetne az a baba február végén , legalább leállamvizsgázhatnék Tudom, nem így működik...[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Pisztillus
senior tag
Az a baj, hogy nem. Sőt, meg van arról győződve, hogy helyesen cselekedett, örülj annak, hogy egyátalán nála dolgozhatsz.
Egy biztos: amikortól beleszólásom lett abba, hogy legyen, vagy ne legyen, mindig lett. Mindenkinek, kivételezés nem volt. S amíg rajtam (is) múlik, nem is lesz, mindenki kap és kész.
Neduddki: Még csak az kéne! Küld neki egy rövidkardot, meg egy segédet a hosszúkarddal...
[ Szerkesztve ]
-
kételkedem
addikt
Mikor a barátnőjével a főnök elment Kínába, megfáztak nyár közepén a kánikulába. A nyaralás hátralevő hetét Tibetben töltötték. Mivel Tibet átlagos magassága 4900 m, nem sok az oxigén a mi alföldünkhöz képest. Ugyan ez megfázva, bedugult orral...
tildy: még most pasiztál be és már februárban jön a baba? Vagy nem a tiéd jön
neduddki a jóindulat sokat segít!
[ Szerkesztve ]
-
Pisztillus
senior tag
válasz kételkedem #2679 üzenetére
Ne tudd meg, hogy sajnálom őket...
-
kételkedem
addikt
válasz Pisztillus #2680 üzenetére
Mikor mesélte mennyire szenvedtek, én is nagyon megértő voltam!
-
neduddki
nagyúr
válasz Pisztillus #2678 üzenetére
HI!
csak nem azoka hijjak megboldogut lyanynevuko wakiza-sinak es katana-nak:- )))
udv
neduddki
p.s. amugy lof.. neki acet jo lesz nekije kerramija is:- )))
jobban orune ennek az bisztos:- )https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
1010
őstag
a lisztet....
lisztet
vajon hogy szallitjak? az uton
ki talalja ki
-
tildy
nagyúr
válasz kételkedem #2679 üzenetére
Munkatársnőm (fejlesztő ő is) babát vár . Igazi babybumm van amúgy a cégnél, a mi oldalunkon hárman (köztük egy 19 éves lány is) babát várnak.
Nekünk még ráér
Neduddki: hm a katana nem is rossz név. Bár nekem a Kitana is tetszik[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
Szép estét !
-
ladybug
őstag
válasz philoxenia #2687 üzenetére
Neked is.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
válasz venember83 #2689 üzenetére
Mennyi idős babára vársz?
-
Pisztillus
senior tag
válasz philoxenia #2687 üzenetére
Neked is szép estét!
Meg mindenkinek, aki most kapcsolódik be a fórum életébe.
[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
válasz kételkedem #2686 üzenetére
jaja ez az
liszt liszt liszt
amugy mit csinaljak az olyan idotakkal akik az email ben nem irnak targyat es emiatt leveluk a spam mappaba kerul hulye barmok
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz venember83 #2689 üzenetére
-
Pisztillus
senior tag
Reménykedj, hogy legközelebb kitöltik azt a mezőt is a levelezőprogiban...
Nálam a TB rendesen nyivákol, ha anélkül akarok levelet küldeni - szvsz a többi progi sem hagyja szó nélkül. Ha mégis elküldi így - hát IJB+!Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
kételkedem
addikt
válasz philoxenia #2693 üzenetére
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nem ilyenre gondolt, az bizonyos!1010: mi ez a liszt mánia? Pékség mellett laksz? Kik nem írnak tárgyat az emilbe, azok így jártak.
ladybug: szerintem egy 19-25 éves baba, megfelelő paraméterekkel szóba jöhet venember barátunknál.
[ Szerkesztve ]
-
Pisztillus
senior tag
válasz kételkedem #2695 üzenetére
Főleg, ha csini az a baba...
-
ladybug
őstag
Biztos, bár a 19 éves már túl fiatal lenne.
-
ádyz
addikt
Szep estet!
Karacsonyi elokeszuletek finished. Holnap faragnom kell a fat meg felallitnai. A diszites nem az en mufajom.
-
tildy
nagyúr
Miért pont 25?
-
kételkedem
addikt
ladybug és tildy nincs nagy jelentősége a számoknak, csak egy korosztályt akartam jelezni.
venember meg csak azért sem írja le, hány éves babát szeretne
ádyz: csak óvatosan a faragással! Csak a fát szabad farigcsálni, a kezed, lábad nem!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest