- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #3902 üzenetére
mámint mi miatt? mert nem vagyok szőrös, vagy mert csak üres üvegre telik?
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
ádyz
addikt
válasz bolondember #3900 üzenetére
Photoshop.
Amúgy hellósztok.
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #3907 üzenetére
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #3908 üzenetére
azért egy figyelmeztetés nem ártott volna...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
kételkedem
addikt
Egy nagy klasszikus: Dove Photoshop
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
7
addikt
válasz kételkedem #3910 üzenetére
-
pohár
félisten
Nah srácok, megnyílt a nygy koktéltopic, jöjjön mindenki!!
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nike_
addikt
Hali!
-
(Kolombusz)
veterán
Nah, vettem egy 6600 Foldot.
Azt hittem, én fogok drága telefont venni, aztán az anyuka a két lányával bevásárolt előttem: 8800 sapphire arte, 7610 supernova, meg 7310 supernova. -
pohár
félisten
válasz (Kolombusz) #3922 üzenetére
Van pénz gecccóóóó
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
venember83
nagyúr
Hú de semmit nem mondanak nekem ezek... Majd 1-2 év múlva lecserélem a 6230i-m egy e51-szerűségre. De te miért vásároltál ismét telefont, ha meg szabad kérdeznem? Tudtommal még a fiókodban is van egy viszonylag modern, plusz nemrégiben újítottál fel egy Nokiát stb.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz venember83 #3924 üzenetére
N80 van nekem, esik már szét, hányadék ahogy kinéz.
Zsebben hordástól másfél év alatt lekopott a festék róla, a fém előlap ragasztása levált, félig leesett.A garancia erre nem vonatkozik, nem fogják kicserélni a burkolatomat.
Lassú is szegény.A 8910 most valahol keresztapámnál van, aki meg ÁÁááámerikában van.
Szóval kellett egy új telefon. Ez volt talán az egyetlen telcsi, ami tetszik és még megfizethető, szóval megvettem.
-
kételkedem
addikt
válasz venember83 #3924 üzenetére
Én is beírtam a keresőbe, hogy tudjam miről van szó
Különben is kezdem unni, hogy a videókártyáktól a telefonig mindent egy szám jelöl. Ha valaki azt mondja, hogy vettem egy 8800-at, akkor dekódolnom kell az információt, hogy telefont, videókártyát, fényképezőt, fecskendő adagolót, adó-vevőt, esetleg merevlemez rombolót vett?
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
FehérHolló
veterán
válasz kételkedem #3928 üzenetére
Ráadásul 8800 még ATi-ban is létezik...
Skynet is real. It's called Google.
-
South Velen
addikt
Na mégiscsak viszik a Supernovákat is.
Éppen ezért van az, hogy a Nokia megengedhet magának ilyen selejteket is, megveszik úgyis.
Pedig régen én is nokiás voltam.
Te viszont szép telefont vettél, grat hozzá, bár hogy meg is éri -e, az más kérdés. -
NoLF
veterán
én még mindig nem vagyok hajlandó kiadni 10ezer forintnál többet egy olyan készülékért, amit telefonálásra és sms-írásra használok.
-
nike_
addikt
válasz kételkedem #3928 üzenetére
De telefonból is van asszem ezek: 8800 Scirocco, 8800 Arte, 8800 Sapphire Arte
VGA-ból is: 8800GS (384MB), 8800GT (256MB, 512MB), 8800GTS (320MB, 512MB, 640MB), 8800GTX (ebből nem tudom van-e 256-os, 512-es van), és még 8800 Ultra is (ebből sem tudom van-e 256-os).
-
(Kolombusz)
veterán
válasz South Velen #3930 üzenetére
Köszike. Hát, nem egy ár/érték bajnok, de nekem most a külső volt az elsődleges, amit tud, az meg elég.
Navigálni marad az N80, a kesztyűtartóban elfér. -
NoLF
veterán
válasz Viszlát #3935 üzenetére
nemnem, isten ments. én csak az én véleményemet mondottam vala, s bizony meg kell valljam, én is szoktam zenét hallgatni a telón. de netezni semmiképp, hisz bármerre járok, van net, utazás közben meg nem szoktam.
persze, lapival könnyen beszél az ember fia. nomeg nem is vagyok nagyon kitéve az internetnek, nem köt hozzá semmi annyira, hogy ne bírjam ki napokig, vagy ne kelljen intézni vmit napokig.
enyémben is 2 gigás van, 1600 volt[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
Na de neked van laposod, úgy könnyű. Én nagyon élvezem, hogy van a telóban wifi, így bármerre járok, a legszükségesebb dolgokat el tudom intézni ingyen. No meg 2 GB-os memóriakártyát adtak hozzá, így a zenéknek is bőven van hely...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
kételkedem
addikt
válasz FehérHolló #3929 üzenetére
Az külön agymenés, amikor konkurens gyártók azonos számozással hoznak ki terméket. Vagy amit a NOKIA csinál, hogy időről időre előveszi ugyan azt a számot, legfeljebb mellé biggyeszti a classic kifejezést
-
FehérHolló
veterán
Miért ketyeg ilyen lassan az óra?
Skynet is real. It's called Google.
-
nike_
addikt
Na ezt azért ne.
[ Moderálta: nike_ ][ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #3947 üzenetére
ezt már többen mondták, én is biztos vagyok benne, hogy consists of, de ettől függetlnül ez egy idézet, úgyhogy így hagyom.
-
(Kolombusz)
veterán
Aranyos a Nokia, gyárilag adtak a telefon mellé egy szövet tokot, csak kár, hogy nem fér bele a telefon.
Illetve belefér, csak elég nehéz beletenni.
Kivenni meg kb lehetetlen.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest