Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Skylukos

    tag

    Bocs, hogy még mindig ezen az akadozó mozgás dolgon kattogok, de ennek a videónak a segítségével (meg sok időmnek):
    https://youtu.be/j1osXlgV-sQ
    Sikerült kitanulmányoznom a régi és új tv-m közti különbséget a mozgásokkal kapcsolatban, különböző beállításokkal, és megérteni mi okozhatja a C2 gyorsabb mozgások közbeni problémáját a remegös képével.
    A régi tv-m (lcd, led nevezze ki ahogy akarja) nem kínál külön mozgásjavító lehetőséget a menűjébe ezért bár hova állítva a menű beállításokat remegés nélkül folyamatosan játsza le a fenti videot, a videot először elindítva indítva, vagy akár többször megállítva és ismét inditva szinte azonnal folyamatos ugrálás, vibrálás mentes mozgással megy.
    Viszont a 65C2 csak "sport" képmodba vagy a trumotiont: "sima mozgásra" állítva tudja szoftveresen javítani a video remegve mozgását.
    De, az a baj szerintem, hogy még ezeket a beállításokat választva is amikor először indítom, vagy megállítom és újra indítom a videot (kvázi a gyors mozgás elindul a képen, tv adásba, youtubeon, netflixen bárhol)
    Akkor először akadozva, remegve, és csak utánna simitja ki a trumotion folyamatosra!
    Ez azért nagy probléma, mert mint tudjuk a képen nem félórás gyors mozgások vannak, hanem 1-2 másodpercesek, de viszont gyakran. Ha azoknak a felét remegve látjuk mire mozgásjavító felismeri és javítja a problémát, az már nagyon élvezhetetlenné teszi a képet ilyen esetekben.

Új hozzászólás Aktív témák