Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mindegy, hogy pletykálják, nem igazán lenne vevő az Intel Foundry-ra
- Bekeményít az Intel az Arrow Lake-S generációval
Hirdetés
-
Befutott a Realme P2 Pro és a Realme Pad 2 Lite
ma Indiában újrázik egy már ismert készülék új név alatt. Ívelt OLED kijelző és a Lytia szenzor korrekt áron.
-
Gátoljuk meg játékaink halálát!
lo A cél az, hogy a kiadók és az értékesítők a videójátékokat működőképes (játszható) állapotban hagyják.
-
A könyvtárból sem fognak minket kidobni, ha az ASUS új egerével ténykedünk
ph A halkított kapcsolókkal szerelt, kábelmentes termék három színben választható, és igen hosszú üzemidőt ígér.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cefet
aktív tag
Gyári selejt, ahol a kupak ragasztásának és gravírozásának folyamatát tesztelték. Valaki ott is szereti a kuka fedelét emelgetni...
-
Cassi
senior tag
Jó vétel volt, gratula a
baleknakvásárlónak! -
őstag
A hírrel ellentétben a legtöbb esetben a garancia adása sem biztosíték, hiszen ilyen átveréses esetekben az eladók hirtelen el is tűnnek a piactérről. Vagyis az, hogy ad-e/ígér-e garanciát vagy sem, ugyanúgy nem biztosíték semmire (sőt, ha már átverés, akkor valószínűbb, hogy megígéri a garit, mint hogy nem).
Sokkal inkább számít az, hogy mennyi értékelése van, ezek közül mennyi pozitív, illetve ezeket mennyi idő alatt és hány személytől gyűjtötte (akik közül hányan vannak több értékelésesek) - ha már mindenképp a használt piacon vásárol valaki. Szerintem. -
Televan74
nagyúr
De működnek! Én vettem már családban másik gépre kulcsot. Probléma mentes. Az már máskérdés milyen mennyiségi licencből származik. De amikor én vettem ,nekem nem volt gondom vele, ugyan így a HA kapható kulcsokkal sem.
#8 ollie Nekem volt eggyel dolgom. A bíróság szabadon engedte, mindenféle kártérítés nélkül. 70.000 Ft -om eltűnt és még fake terméket sem kaptam.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
md
kezdő
válasz Televan74 #10 üzenetére
Régebben vettem párat, egyik se működik már. Ugyanarra a gépre se engedi újraregisztrálni amelyiken már fent volt. Office dettó. Nem mennyiségi licensz volt, matricák képeit küldték el bescannelve egy Word doksiban, már ott látszott hogy átverés az egész. Haveroknál ugyanez a helyzet.
-
DaVE-1
aktív tag
Bakker most olvasom a 7600x3d nem jön európába Ez mi?
[ Szerkesztve ]
-
Ugyanaz, mint az 5600X3D-nél, USA only, mert nincs elég belőle, hogy az egész világon árulják. És miért nincs elég? Mert nincs elég selejtes 7900X3D, aminek a nem X3D-s fele selejtes (mert csak 6 mag kapott 3D cache-t), hogy azt letiltsák és eladják 7600X3D-nek. Ill. még lehet selejtes 7800X3D-kből is csinálni, ahol 1 vagy 2 mag nem működik megfelelően, de nyilván abból sincs elég.
-
md
kezdő
válasz Televan74 #12 üzenetére
Nyilván ott is vannak legálisan működő cégek, de mint látod a mai napig elérhetőek olyan ajánlatok (ezt ugye az EU-s kötelező oda-vissza elfogadás teszi lehetővé), amik láthatóan nem legálisak. 2-3 ezerért szerintem az MS szemöldöke is felszaladna hogy azt meg hogy.
ollie >> nincs elég selejtes 7900X3D
Ez azt jeleni hogy jó a kihozatali arány, ami inkább jó hír.
[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
Hja, szétcseszték a hardveraprót, miután addig sirtak az eladók, amíg bve nem zárték a beárazós topikot, ami miatt nem lehetett pofátlanul túlárazni mindent, vagy legalábbis nyilvánvaló volt a dolog. Azóta kb. bolti árakon akarják eladni a használt cuccokat is és nincs semmi segítség a kedves
balekoknakvevőknek...[ Szerkesztve ]
-
-
-
MongolZ
addikt
válasz Dragon3000 #31 üzenetére
Így van. És innentől kezdve nem szürke, nem illegális, hanem teljesen legális. Sok ilyenem van már...
-
válasz Dragon3000 #31 üzenetére
Anyám laptopjára én is ilyen kulcsot vettem. Őt nem tudtam megmérgezni a Linux-szal, hajthatatlanul Windowst akar használni. Persze azon a pár ezer forinton nem múlik semmi.[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
DaVE-1
aktív tag
Ja lol... elnéztem azt hittem a cd kulcsosra reagáltál.. Onnan nem veszek semmit mert nem fogok több ezreket külteni a visszaküldésre ha valami galiba van vele.
(a magyar helyi gari többet ér)
Akkor inkább megvárom azt a kövi szériát amiből lesz elég a global értékesítésre[ Szerkesztve ]
-
Nem tudom milyen kétes oldalról beszélsz és igazából nem is teljesen sportszerű, hogy egy Aprós hirdetőt itt reklámozol.
Árukeresőn is jelen van a bolt, ahonnan én vettem és számlát is adtak a kulcs mellé.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
Tangerine
senior tag
Majd akkor lesz, ha újra akarod telepíteni. Illetve akkor is problémás, ha nem használod fel elég gyorsan, akkor már később nem tudod.
Én is vettem olcsó win-t + office-ot, aztán nem tudtam aktiválni egyszer sem.Mikor reklamáltam, ezt írták:
"Tisztelt Vásárlónk!
Ha ennyi ideig beaktiválatlan volt, akkor érvénytelenedett. Csak akkor vásároljon kulcsot, ha azt pár napon belül be is aktiválja, ezeket nem lehet tartogatni. A beaktiválásra emiatt adunk 1 hónap garanciát.
Most ez kicseréljük egy online kulcsra, mert már a telefonosak nem kaphatóak:
XXXXX-7XH4J-XJH8V-7GJFG-XXXXX"[ Szerkesztve ]
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
Robitrix
senior tag
köö valakinek valódi gyári 14900KS proci? Csak 57 dollár.... tuti vétel vegyed vigyed... Ryzen 9 9950X is van. csak 51 dollár. De ha kell holnapra szerzek 55 dollárért Ryzen 9 9950X3D-t is. Hogy hogy az még meg se jelent????? Nekem speciális kapcsolatom van az AMD-nél a vezérigazgatónál. Naponta beugrom hozzá és kapok egy tucatnyit tőle már. A hülyének is megéri. Sőt csak a hülyének éri meg... De tudok szerezni 84 dollárért RTX 5090 TI kártyát is...
-
Robitrix
senior tag
Amúgy erről eszembe jut, hogy valahol a FB-on árultak hirdetésben márkás mini PC-t. HP vagy valami ilyesmi volt. úgy 35 ezer forint körüli áron. Közben a gépben levő paraméterek alapján ért volna vagy 350-400 ezret a műszaki tartalom. Beírtam a csoportba, ahol lelkesen rendelgettek belőle az emberek, hogy ne legyetek már hülyék miért kapnátok egy amúgy nem igen létező cégtől(volt valami akárhol bejegyzett weboldal aminek volt úgy 2 oldala, olyan szinten mintha egy 7 éves gyerek készítette volna) 10-ed áron márkás számítógépet. Csak egy segg hülyének nem ordított a dolog, hogy átbaszás. A elvben a gépben levő CPU többe került, mint az egész komplett gép. Másnapra törölték a posztomat és kitiltottak a csoportból? Nem is értem, hogy miért.
-
md
kezdő
válasz Dragon3000 #23 üzenetére
Nem tudom milyen kulcsok ezek, mert csak a matricák fotóját küldték el, simán lehet az is a baj, hogy ugyanazt a kulcsot vagy 30 embernek is eladták, az MS meg észlelte hogy egyszerre 30-an, különböző helyről akarják regisztrálni, aztán automatikusan bannolta. Amit realme is linkelt, az magyar oldal, én (és az ismerősök, mert amikor ez bejött, mindenki rácuppant, vegyünk többet is, jó lesz későbbi gépfejlesztésekre is, és akkor még úgy volt hogy a Win10 lesz az utolsó Win) az Emagról vettem, és az összes serial bannolt lett. Nem csak simán "vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal", hanem kiírta hogy ezt nem is fogom soha regisztrálni. Hát szóval ilyeneket árulnak az Emagon. Lehet hogy van olyan is aki csak egyszer adja el, vagy mittudomén, de necces az egész, nem lehet megbízni az emagos vásárlásban. Vagy átvernek, vagy nem, verni az asztalt pedig Romániában lehetne.
-
md
kezdő
válasz Tangerine #42 üzenetére
Az milyen hogy "Újratelepítés esetén nem tudja újból felhasználni a kulcsot"?? Az hogy "Nem költöztethető másik eszközre", az érthető, hisz OEM. De hogy ugyanarra a gépre se lehet újra... Ilyennel még OEM-nél se találkoztam, azokat kb. 3 hónap után még másik gépre is engedi (ez egy hallgatólagos megoldás arra, hogy ha pl. az alaplapod meghibásodna, és kapsz egy újat szervízből, más számmal). Milyen serial ez?
[ Szerkesztve ]
-
Robitrix
senior tag
válasz Tangerine #40 üzenetére
Azért léteznek cégek, aki megbízhatóak. Bár ez nem a reklám helye. de mivel többször vásároltam tőlük windows és office licenszet nem volt velük gond. Az egyik a XUPE a másik a Ronsoft. A külföldi cégeknél a goodoffera24-gyel se volt még gondom. Egyszer volt egy gond egy office licenszel, hogy nem lehetett aktiválni. Írtam nekik, hogy gond van erre elnézést kértek és egy órán belül kaptam egy másik kulcsot, amit már gond nélkül sikerült aktiválni. Amúgy olyan előfordul a digitálisan kapott licenceknél, hogy nem működik az online aktiválás, de olyankor előfordul, hogy mégis csak sikerül telefonosan aktiválni. Fel kell hivni az MS telefonos aktiválását, ahol egy automata nő hang fogad és meg kell adni neki azt a szép hosszú kódsorozatot, amit kiir a program az aktiváláshoz. Úgy kb. 48 karakter 6-os csoportokban a telefon billentyüzetén. Majd vissza diktál egy 56 karakterből álló aktiválási kódot szintén 6-os csoportokban megadva és azt kell begépelni a programnak. Szóval igen csak fárasztó dolog a sok pötyögés, de van, hogy működik, amikor az online aktiválás csödöt mond. .
-
Robitrix
senior tag
na igen van OEM kulcs, amit csak egyszer lehet felhasználni. És van az un. retail kulcs, ami valamivel drágább, de többször felhasználható (talán 3-szor) Az bejegyzödik a MS felhasználói fiókba, hogy az adott licensz tulajdonosa a MS fiók gazdája. Érdemes a picit drágábbat venni számítva, hogy változik a hardver és újra aktiválni kell a kulcsot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobilinternet
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc