Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Northlorien

    tag

    válasz BomiBoogie #50929 üzenetére

    :) ha zenehallgatás akkor miért nem egy normális hangrendszert vásárolsz ehhez, ezt annyira nem értem. Erősítő bluetooth+streaming kapcsolattal + egy normális sztereo és kész.

    Ha filmeket akarsz nézni, nagyon jó minőségben és hajlandó vagy vigyázni rá, vegyél oledet, arra, hogy a háttérben menjen a youtube zenére, arra kb nulla értelme van, beég, elhasználódik, utánna garancia ügyintézés ha van még, stb. Már a stressz faktor miatt is érdemesebb egy LCD-t venni. Kb olyan ez mintha szukseged lenne egy autóra,, de helyette veszel egy traktort mert ugye az is elvisz A-bol B-be. :) Ha szereti nezegetni a képeket meg váltogatni már akkor is jobban jársz ha odaraksz egy LCD kijelzős 10 colos tabletet amit rákötsz az erősítőre.

    LCD: Sony KD-55XG9505B - tök jó a local dimming benne SDR esetében 0 blooming van, android rendszerrel, mehet reggeltől estig kb 300 ezerbe kerül most a Sonynal, ár értékben nem egy rossz döntés, de ha többet rászánsz van jobb opció is.
    Erősítő+hangfal: használtan kb 50-150 ezerért nagyon jót találsz
    Tablet: A fireHD 10 kb 40 ezer forint.

    Ezzel kb oled árban vagy, tök jó képminőséggel + hangal. Az oled nagyon kiraly, de megvannak a hibái hátulütői. Ha mindenképpen ezt vennél akkor ismétlem, a zene miatt vegyél egy tabletet az asszonynak, és a ne a tv-t használd zene streamre, mert előbb vagy utóbb be fog égni.

    Természetesen nem akar senki meggyőzni arról, hogy mire költsd a pénzed, ez szíved joga, és ha oledet akarsz venni akkor vegyél azt, csak ne várd, hogy erre a felhasználásra ebben a döntésben megerősítsünk. Remélem nem érted félre, 0 bántó szándék és irónia nélkül irtam a fentieket.

Új hozzászólás Aktív témák