Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz sakal83 #46629 üzenetére

    Nem akartam már erre válaszolni, de csak azért, mert nyilván ez is "kimaradt", ahogy az is, hogy vettem 65 gx-et és 77-es cx-et is. Szóval...Te egyébként minden harmadik-negyedik hozzászólást olvasol el, vagy még annyit sem?

    Folytatod tovább, lényegében levegő nélkül mondod az írás alapján a csereutalvány, meg az új panel etc...mikor ezeknél jóval előbb lezártam a témát Dániel kolléga hsz-re válaszolva, hogy akkor marad minden így és ebben az évben elválik.
    Te folytatod és folytatod, hogy csereciklus hegyekbe megyek bele és a többi.
    Egyébként, ha nálam csere van, vagy lesz, az általában azt jelenti, hogy lecserélem a tévét, vagyis veszek egy másikat.

    De maradjunk annyiban, hogy most kapni fogja az ívet ebben az évben rendesen, aztán meglátom, hogy milyen lesz. Az előtte lévő AG9-nél én nem emlékszem, hogy lett volna ilyesmi, illetve lehet, hogy volt, csak nem látszott ennyire, fene tudja, egy Heidenheim-mi faszinak adtam el mielőtt a cx-et beüzemeltem volna.

    A GX-re is kíváncsi vagyok, az milyen de a lányomék meg nyaralnak két hétig.
    Szóval nem lesz csere egyelőre. A mérnököt meg az ügyfélszolgálatos csaj mondta és nem szervizes és technikust említett, hanem kimondottan mérnököt, de lehet hogy "csak" technikus volt.
    Nos, egyelőre ez a téma részemről zárva, de legközelebb úgy válaszolj, hogy ne csak foszlányokban ismerd a történetet. :)
    A tv megy most lényegében non-stop, de 5 óránként kikapcsolom, hogy a karbantartás lefusson.

Új hozzászólás Aktív témák