Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Tehát fogalmad nincs a gyártóról, hiszen ezzel kezdted a hsz-ed, 2 esetben is ki lettél javitva, de én tudom rosszul.
Neked milyen tapasztalatod van a márkával? Se a netes, se az én személyes tapasztalatom nem téged igazol.Az Nvidia-nak van egy bizonyos standardja, a Quadrok nem voltak rossz minőségű kártyák, szóval mit akarsz itt megmagyarázni?
Igen annyira szarok voltak hogy nem az Nvidia dominálja a pro és datacenter szegmenst, ja de.A másik topikban egyedül te hazudoztál bármi cáfolat vagy bizonyítás nélkül, aztán a sok öngól után el is sunnyogtál.
-
-
AMD prociknál a 95 fokos limit az tesztelt, kipróbált - amiatt nem halnak meg a procik, mert az okosan leszabályozza magát és ott tartja a procimagot 95 fokon, amennyiben a hűtés nem bírja. És ez nem 1 éve megy, hanem már 2.5 éve, amióta megjelent a Zen 4 - 7xxx széria.
A magas VRAM hőmérséklet annyiban más, hogy most télen a 90-92 fok az nyáron simán 95+ lesz sok helyen, és a ram az nem szabályozza magát a 95 fokhoz. Mindazonáltal valószínűleg nem lesz túl nagy probléma, ha tényleg 100-110 fokon kezd csak fizikailag haldokolni a ram. De ez a VRAM-hoz kötődő állítás már sajnos nem jelenthető ki biztosan, a Micron is pl operating temperature 95 fokot ír, míg az AMD-nél a proci 95-fok-örökélet az garancia az AMD-től.
-
Busterftw
nagyúr
Szerintem ezt az AMD jobban tudja.
Mar az 5000 szerianal is ezt mondta, ez nem uj dolog, az meg 5 eve jelent meg, nem hallani tomegesen errol. Ha van degradacio, az azert "hamar" kibukik, lasd Intel.A vramoknal szerintem Abu jol leirta, mert ahogy ott is valaszoltam peldakent,
anno a GDDR6X-nal ket ertek volt:
"a 0-95C az operating tartomany (Tcase), viszont a limit (Thermal Junction Maximum)110C volt, innen kezdett egybol throttlingolni. 120C pedig egybol degradalta"De ujra, nem tudok mit mondani, nincs semmilyen teszt meg, csak puffogtatsz.
-
Busterftw
nagyúr
Ezt az AMD-vel kell lebokszolni, ugye a Ryzen 7000-nel mondtak, hogy "designed for 95C".
De fogalmam sincs mit akarsz most mondani, se hardver se teszt ezekrol meg.
Igen, vannak laptopok amik throttingolnak, meg vannak olyanok amik nem.
En csak levezettem, hogy a 170W szerintem megfoghato siman. -
Busterftw
nagyúr
170W TDP osszesen.
A Minisforum EliteMini AI370 kb 470g es kb 80W fogyaszt max load alatt, ott azert mar a proci 90 fokos, 47dB, ami nem halk, de nem veszes.
Itt a TDP 45 W PL1 sustained, 54 W PL2 / Short Burst.Ha ez lenne egy kozel 3x olyan nehez hazban, rohogve megfogna.
A Spark 1.2kg, nagyobb is, szerintem vallalhato lesz.

-
Quadgame94
őstag
A második negyedévben javulhat számottevően. Ami azt jelenti, hogy kaphatóak lesznek, de az árak nem lesznek valami jók akkor sem. Az NV látja az eladásokat majd Q2-ben és korrigálnak majd ha kell. Én azt gondolom, hogy kell nekik majd, mert az 5070 Ti 800 dollár környékén nem vonzó, mint ahogy az 5080 sem 1200+ dollárért,
5060 Ti majd vonzó lesz 450 dolláért? Egy 4070-et sem fog hozni

-
Raymond
titán
"A konténeres jelenetnél nem látni mi világít pirosan"
Na epp ez az, hogy alig lehet eszrevenni, de nem offscreen jon, hanem a kontener tetejen van egy pici piros lampa, abbol van elmeletileg ez a piros fenyorgia ott a PT verzioban. Ugyanaz a problema mint a ventilatoros szobanal.
-
KRoy19
őstag
Én is gyűlölöm a TAA-t, de nem igazán tudok vele mit kezdeni, hogy abba az irányba ment el a játékipar, hogy minden játék ezt használja. Ha a fejemen pörgök, akkor is ez lesz.
Mást nem tudok tenni, mint azt, hogy elfogadom, hogy ez van és reménykedem, hogy idővel eléri azt a minőséget, amit már kifogástalannak lehet nevezni. A transzformer modeles DLSS/DLAA egy újabb lépés ebbe az irányba szvsz. -
Raymond
titán
Szerintem nem, itt a videobol ugy tunik nem igazan erdekelte oket a dolog, ha nagyon akarjak akkor ezt is kezelhettek volna de nem volt ra igeny. A masik dolog az illogikatlan "enhancements", peldaul a laborban a csempe. Ott raraktak egy displacement map-et es minden csepme mindenfele all veszett nagy szogekben. Ezt olyan aki mar latott mozaikcsempet az eleteben egyszer is az nem csinal mert az 10 ev utan se nez ki ugy ahogy ott a videoban. Egy rakat problema van ezzel a mod-al.
-
-=RelakS=-
veterán
Direkt visszatekertem az első kaszálós részhez: mindennek szép árnyéka van. A hulláknak pont ugynaúgy, mint az apró részleteknek. Ha közel van a felülethez, akkor éles, ha távolabb, akkor kezd homályos lenni. Nem mondom, hogy esetleg nem viszik túlzásba a homályosítást, de szerintem meggyőzően néz ki.
-
-=RelakS=-
veterán
Azért az is igaz, hogy a Q2RTX marha jól tud kinézni az elavult textúrák és modellek ellenére is, csak azért, mert a világítás hirtelen valósághű.
Csak a HDR ne lenne elcseszve benne, főleg, ha az eredeti égboltokkal játszol
Belenézel a "napba", és a nap is csak szürke, nem fehér, úgy elállít valami paramétert a játék
Hirtelen nem emlékszem a nevére, hogy mivel lehet kisebb-nagyobb blendenyílást szimulálni. -
Egy-egy videójukba beleszaladtam már, ott pont nagyon szidták a Gigabyte kártyákat rossz pcb tervezés miatt
4090 kapcsán volt hivatalos visszahívás a Cablemod kapcsán, ott az a kábel életveszélyes volt mert reprodukálhatóan le tudták égetni. 5090-nél egy igazi botrány a leégésről/olvadásról még várat magára, kell több eset hozzá.
-
Ha már visszatáncolásról van szó: KITGURU is visszatáncolt az egész recall claimről. A pánik tartott pár óráig.
Csak egy megjegyzés: felnőtt emberek vagytok, ne szlopáljatok be minden hírt és fussatok farkast kiáltva. Tudtommal egyszámjegyű ügy volt olvadt 5090 kapcsán (Rákerestem, pontosabban kettő!!2!!) és... ennyi. Több ezer 5090 pörög szépen, teszi a dolgát. Ha majd lesz ebből 30 ügy, mint az Asrock 9800X3D procileégés kapcsán, akkor már lesz szemöldök vonogatás. De értsétek meg: KETTŐ, KETTŐ failure.
Azt is vegyétek figyelembe, hogy egy ilyen bulvárhír rettentően hozza a klikkeket, és majdhogynem vannak emberek, akik meghamisítanak akár egy képet pár perc hírnévért.
Ha egy terméket hivatalosan hívna vissza az MSI, 1. hivatalos kommunikáció lenne 2. attól zengene a fél internet, és adna egy foszforbányányi ércet az Nvidia Blackwell tűzre

-
szerintem ez esztétika is,dizájn, nem csak spórolás. A lényeg az lenne, hogy egy kábel elég legyen. Nekem nagyon tetszi, hogy egy kábel megy, szeretném ha ez az irány megmaradna,de normális biztonságos működéssel. Nem értek egyet hogy legyen 2-3 csatlakozó 2025 ben,de persze nem azon az áron, hogy leég a házam.
-
Egon
nagyúr
Helyhiány miatt nem nagyon tudok 27 colosnál nagobb monitort használni egyelőre (amíg le nem cserélem az asztalomat, de az meg össze van kötve a nappali bútrocseréjével, szóval nem egyszerű a helyzet...
).
Viszont nekem eléggé bevált a 27 col 1440p-vel: az adaptív szinkronizációt tudó, 180-240 Hz-es monitorok sincsenek egy ökör árában, nem kell hozzá csúcskategóriás vga stb.
Legközelebb már Oled paneles monitort veszek majd egyszer, ha rászánom a pénzt. -
Egon
nagyúr
Az előző generációból én max. a 4070 Ti Supert-t vettem volna, ha rászántam volna magam egy cserére. De nem szántam rá.
A mostaniből a specifikációk alapján 5070 Ti-t vennék, de szerintem maradok továbbra is a 3080-nál, hacsak el nem kap a gépszíj. Meglátjuk mit dob a gép a 6000-res szériában.
Nekem is van más hobbim, de az ehhez képest filléres tétel...
-
-
Egon
nagyúr
Jah, pont ezért csodálkozom, mert régebben még voltak egész színvonalas, sőt szakmai hozzászólásaid is.
Aztán idén januártól a jelek szerint valami bekattant: azóta volt kb. kétszáz hozzászólásod, aminek kilencvensok százaléka kizárólag az nV ekézéséről szól, semmi másról. Ennek érdekében csúsztatásoktól sem riadsz vissza, mint legutóbb:
7900XTX MSRP: 999 USD.
RTX 4080 MSRP: 1199 USD.
RTX 4080 Super MSRP: 999 USD. Erről ennyit...
Hogy mi történt a szilveszteri bulin, azt neked kell tudnod...
-
Busterftw
nagyúr
Mi a kerdes? Az arazas nem egy szaraz szam, hogy na, minden 5FPS az 10 euro.
A 4090 egy csucskategorias halo kartya, a ket kartya kozott atlag RT-ben van 68%, raszterben atlag 25FPS 4K-ban.
Mikozben jobb a DLSS (megkapta a DLSS4-et, mig a 7900XTX-re eddig nincs FSR4) stb.A 7900XTX ellenfele a 4080S, ami nem 800ezer volt.
-
Szerintem érdemes lenne egy generációban maradni, a 7900XTX - 4080/4080 Super - 4090
A 4090-nek nem volt ellenfele, a 7900 XTX az elején még valami párharcot vívott a 4080-nal, de a 4080 superrel ott teljesen háttérbe szorult szerintem és az AMD folyamatosan vitte lejjebb az árát, de a sales akkor se ment igazán, ha jól emlékszem.
-
Busterftw
nagyúr
Ezek consumer VGA-k, amik nyilvan mehetnek akar OEM workstationbe is.
A lenyegen sokat nem valtoztat, mert az overall csokkeno darabszamon nem valtoztat, ugyanazt a lovet egy dragulo kornyezetben es csokkeno piacon kell megtermelni.Ha megnezed a Gaming bevetelt, sokban nem valtozott.
"AMD már az előző szériát is chipletes-ben gyártotta, mégse volt 1000usd-nél drágább a 7900XTX"
Nem is volt tul jo az overall teljesitmeny, piacon se teljesitett jol, le is mondtak rola, lasd RDNA4.
Itt Jensen valszeg tudott valamit arrol, hogy 3nm felett ertelmetlen a chiplet. -
Egy konzolnál le vagy kötve jó eséllyel a Sonyhoz, és az a cég nálam egy szemét f@sz a szememben, amit műveltek az utóbbi években. Szal jah, vote with your vallet, én eladtam a PS5-t

(A fő ok amúgy az, hogy a PC játék jobban bejön nálam, és kevesebb időm is van rá. De a Sony húzásai se igazán erősítették meg a brand hűséget) -
Busterftw
nagyúr
Ez egy ordogi kor jelenleg.
Az Nvidia "fix" marginjatol es a GDDR7 miatti hianytol eltekintve, egy csokkeno piacon kell ugyanazt hozni, mikozben a gyartastechnologia fejlesztesek egyre dragabbak lettek + inflacio.
Az TSMC N7 300mm wafer kb 9300 dollar volt, N4-nel ez 17000 dollar.Tehat novelik az arakat mert dragabb es kevesebb eladott VGA-bol kell bevetelt hozni, ami azt eredmenyezi, hogy egyre kevesebben vesznek VGA-t.
Ha megnezed, ahogy dragultak a kartyak, ugy csokkent a szallitott vga es forditva.
2023-ban ez a szam ~$32 millio volt.
En tovabbra is ugy gondolom es nagy valoszinuseggel igaz is, hogy a gaming meg mindig az egyik legolcsobb hobbi.
-
-
Egon
nagyúr
Egyrészt bármennyire is fura, az USA-ban is van infláció. Értem én, hogy a Riva128-at még meg tudtad venni olcsón: egy jó darabig (úgy GeForce2 MX-ig bezárólag) lehetett azt csinálni, hogy az ár/értékben legjob kártyát meg lehetett kapni 30K körül, de azoknak az időknek már elég régen vége...

Másrészt Abu számtalan be nem jött jóslata mellett egyben igaza volt: a csíkszélesség csökkentéssel drágul a gyártás. A vram is sokkal drágább mint régen.
Harmadrészt a kedvenc AMD-d lelkesen asszisztál az oligopol helyzethez: ha az nV hajtja fel mesterségesen az árakat, ugyan miért nem adják (jóval) olcsóbban a sz*rjaikat?
Ennyire nem érdekli őket a piacszerzés: jó nekik a 10% részesedés, ami - ha már trendeket vízionálunk - lehet hogy jövőre 8, két év múlva 5% lesz, aztán majd úgy jelölik a grafikonokon, mint a Matrox-ot?
Ha már AMD: kicsit se gáz, hogy nem képesek a középkategóriánál erősebb terméket előállítani?
És végül, de nem utolsósorban: írd meg mi a jó válasz a saját kérdéseidre, és elfogadjuk, hátha ezzel lezárhatjuk az utolsó 200 háeszed óta folyó tevékenységed, mert az itt előadott hittérítésed kezd már rettentően unalmas lenni. Vicces nevű haverod szerencsére már beszürkült, ez legyen intő példa...
-
Áh ez így is versenyképes mert a semmivel kell versenyezniük

Van olyan bolt,ahol már egyáltalán nincs semilyen Ada kártya már és semilyen BW még.
nevetséges. Mert ha lenne legalább, hogy szembesünének azzal hogy drágák
majd talán nyárra reagálnak valamit Nvidiáék.-
RX kártya lesz szerintem bőven, az 5070 meg nem ellenfél semelyik kártyának, igazából ki is kukázhatnák de inkább ne, az eladásokon érezzék, hogy ezt nem kellett volna.BerserkGuts: Mindjárt jön a " balatontagadó" értelmezhetetlen jelző és a tiltás a pártatlanság oltárán. Lehet elötte kapsz privit is
-
Se raszterben, se RT ben se felskálázásban nem lettek elverve. Az 5070Ti jobb mindenben.
Mindegy hogy raszterben az csak 3-5 % RT ben 20 % DLSS meg továbbra is a legjobb ,de az FSR 4 is végre jó lett.
Az ár/ érték arány amiben szarok.
Arra a fejlesztésre lenne szükségük, hogy a filozófiájukon változtassanak és hogy az 5070 Ti- t 5060 nak tartsák, ahogy most az AMD csinálta.
Vagy arra hogy ne szarják le a Geforce vonalat a tervezésénél és minőségnél és ne hagyják cserben a vásárlóikat.
Ez egy fontos hozzáállásbeli dolog. Fejlsztésekben nem lesz hiány náluk, jön a DLSS 5.0 és majd az MCM reméljük. -
Komplikato
veterán
Na ez engem összezavart. A 3D scan, meg a Gaussian splatting két tök más dolog. Máshol ezt a mapet, mert ingyen letölthető, mint 3D scannelt 3D objektum hozták le. A GS az meg pontok és foltok halmaza. Halál nem egy real 3D dolog. Egy 120x30 méteres map, ami több mint 100GB annyira nem játék képes szerintem. Amúgy láttam ilyen kidolgozottságú nem szkennelt pályát, ama bizonyos japán vonatállomásról.
-
hahakocka
őstag
Jaja nálam is így volt amúgy teljesen. Sose cserélgettem évente csak amikor eladtam az előzőt és ment bele az új épp AMD vagy épp NV bár tudom egy ember szerint ős AMD őrült vagyok
Sokszor sokan user erroroznak mert pl rosszul szedik le az NV drivert s fent marad ez az, vagy rosszul rakják fel épp az AMD új driverét, vagy a Windows frissítés akad össze vele valami ezek közül lehet. Se NV se AMD driverrel amikor használtam pár évig őket nem volt gondom. Vagy olyan is volt amúgy hogy pl rosszul szedik le az előző AMD vagy NV drivert vagy pl nem indítják a gépet csak szimplán újra driver felpakolás után. -
-=RelakS=-
veterán
No, ezt a játék stúdióknak bekeretezve elküldeni. Ugyanis ha a játék stúdiók úgy készítik el a játékot, hogy majd rádobod a DLSS-t, meg a framegen-t, akkor lehet akármilyen jó géped, natívban soha nem fog értelmes teljesítményt nyújtani a játék. A kiadása kori hardvereken semmiképp.
Szóval szerintem nem az Nvidia/AMD/Intel hibája, hogy natív felbontáson lassan már semmi nem fut normálisan. -
hahakocka
őstag
Néha így is azt érzem hogy csak szebb árnyék, szebb fény effekt amit máshogy is meg lehet oldani. Shadow of Tomb Raidernél az RT nél volt hördülés hogy ez alig jobb csak szebb az árnyék és a fény effekt. Voltak ilyen off s on videók hát sok difi nem volt. Kb mediumon volt az árnyék
meg a partical. -
gejala
őstag
-
AsakuraDave
őstag
Nem tudom, de yt-n vannak videók 3080 Ti- al pl. Valley of the Ancient
Amúgy már jó régóta mondják ezt a DirectStorage megoldást de nagyon még nem valósult meg ilyen, nem?
-
AsakuraDave
őstag
Mint pl? 3080 Ti elhasal de egy 7900XT 16GB vrammal gondolom nem?

#50055 zebra_hun
Azért nyavajgok, hogy miért nincs 3080Ti a tesztelőknél manapság, mert nálam az 5800X nem hajtja ki minden cím alatt, ezért nem tudok 100%-os teljesítményét megnézni, de a tesztelőknél 9800X3D megy ami meg mindent is kihajt -
-
Computerbase a legjobb oldalak egyike, Wolfgang a legjobb tesztelők közé tartozik a világon , mindenki elismeri. Nem térnek el az eredményei senki másétól máshol is ezt látod és kapod.
Amúgy szerintem sem lett rossz az RDNA3 én is mindíg azt mondtam. Ami gáz volt hogy ők is eltolták a SKU-kat behozták a 7900 XTX et hogy 1000 dollárért tudják adni.
Most is valami ilyesmi történik amúgy szerintem a háttérben.
A kezdetekben 500-550 dollárosra tervezett kártya majd lesz 650- 750 körül. -
Busterftw
nagyúr
Épp ezaz, hogy nem hozott semmi áttörést vagy radikálisat RDNA3-nál a chiplet. A perf/watt sem lett túl jó.
A Ryzennek is kellett kb 3 gen míg tudott robbantani a piacon.b.
Én is abban bízom hogy Nvidianal azért ezerszer jobb a kivitelezés, legyen bármi. Szoftver és hardver. -
Na várj te azért keverd itt a generációkat rendesen.Az egyiknél ezt nézed a másiknál azt.
A 3090 hez( vagy Ti hez) képest a 4090 és ehhez az 5090 és a 6900XT az 7900XTX és ehhez a 9070 XT, majd ezeket nézzük meg.
a 3090 Ti hez a 4090 65%.raszter és 70 % RT. miközben a hatékonysága 80% fölötti lett.
Az RDNA3 meg sem köztelítette ezt semmiben se hatékonyságban se teljesítményben.

-
Nem értek hozzá, de szerintem a csomagolás , meg a conecting többe kerülne mint a GPU költsége. egyszer valaki magyarázta redditen,mennyiben van a CoWos meg a többi Nvidiának.
Kíváncsi leszek hogy a következő gennél jönnek e az MCM dizájnra. Kopite azt mondta az 5000 széria is az lett volna( tévedett) szerintem most ezt direkt eltolták ezzel a semmilyen generációval. -
-
-
-=RelakS=-
veterán
Nem egészen.
A tüske másik oldalán az érintkezőn 6 bütyök vagy 4 rugó van kialakítástól függően. A tüske csak beljebb ér ebben az érintkezőben, amitől biztosabb, hogy az érintkező teljes felülete érintkezik is a tüskével, további felületet nem nyersz. -
-=RelakS=-
veterán
Corsair állította, hogy ugyanaz, te meg MODDIY oldaláról idézel. Utóbbi ki is emeli, hogy az új kábeleken még a jelölés is más (H++)
How can I identify if my cable is 12VHPWR or 12V-2X6?
To determine the type of cable you have, consider the purchase date:
If the cable was purchased on or before 2024, it is a 12VHPWR (H+).
If the cable was purchased in 2025 or later, it is a 12V-2X6 (H++). -
Igy van.Ehhez hozzájön még az H++, amit Corsair nem jelöl de úgy készíti (videó alapján)a 12V-2X6 kábeleit, ami -állítólag- magasabb anyagminőségi ajánlás a PCI-SIG szerint, tehát nagyobb terhelést bír ki.
Egyelőre a legtöbb amit tehet az ember hogy az új kábelt használja aztán ha azok is elkezdenének olvadni, akkor tényleg passz. -
Att1la.
őstag
Nesze neked a 0.25mm power pin hosszabbítás, kb semmit se ér az ilyen határértéken belüli kábelekkel.
Amúgy is nem 80 fokon van 9.2A-ra tervezve, hacsak nem 50 fokos helyiségben teszteled.
Power Pin Current Rating: (Excluding sideband contacts) 9.2 A per pin/position with a limit of a 30 °C T-Rise above ambient temperature conditions at +12 V VDC with all twelve contacts energized."
[link]#49568 Akinek a régi kábele van nyugodtan használja azt?

Mivel Corsair nem megbízható, itt van Seasonic a rendszer szíve [link]Note that the 12V-2x6 and 12VHPWR connectors differ only in their socket design, while the modular cables remain identical and fully compatible.
De igen, egyelőre valami oknál fogva még mindíg nincs az 12V-2X6 kábellel bejelentett eset, mert nincs is különbség a két kábel között. De még várunk hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hirtelen nem emlékszem a nevére, hogy mivel lehet kisebb-nagyobb blendenyílást szimulálni.
).

Nem mellesleg natív 4K felbontáson kimaxolva is bőven 400 feletti fps-ek vannak. Ha a földet nézem megvan 600-is