- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz KAMELOT #19519 üzenetére
4070TI Super a cél, egyszerűen nem vagyok hajlandó kiadni 300k-nál többet vga-ra kiadni (250k-nál már megindulnak a kerekek, hogy kivárjak-e), tehát így nonszensz kategória.
Tulajdonképpen viccnek tartom, hogy van kb 120k megtakarításom erre a célra és nem tudok egy érzékelhetően jobb kártyát úgy venni, hogy eladom a jelenlegit (aminek most szerencsés üzlet esetén 140k az ára (nem megy el ennyiért)) és hozzácsapom.
Egy 3 éves kártyáról beszélünk.
Természetesen nVIDIA-ban gondolkodom kizárólag, AMD-t meg INTEL-t vegyen akinek kettőnél több szülője van (majd 2 éve vettem itt ha-n egy rog strix rx580-at a gyereknek játszani, szívtam a driverrel folyamatosan (3070 lett végül helyette), kb 1 hónapja vettem az aláírásomban található konfigba egy 6600xt-t (új konfig lett, a 3070ti ment abba, át is kellene írni a szöveget), szintén driver bajos - adrenalin driverrel asztalnál tovább nem jutsz, a prau (pro) driverrel meg első osztályú 1080p gamingre, cserébe semmit nem tudsz beállítani, mert nincs a drivercsomagban benne)...
Tehát, az 5080 nem játszik, hacsak nem lesz 300k vagy alatta, de szerintem (nyilvánvalóan) nem lesz.
Sad story.14700kf, Asrock Z790 Pro RS, Corsair Vengeance RGB 2x16GB 6000mhz CL36, Alpenföhn Brocken 4, Gainward RTX3070TI, Cooler Master MWE GOLD 1050 - V2 ATX 3.0, Crucial P3 M.2 500GB, Seagate BarraCuda Q5 1TB, 10xUPSIREN UF1, Lian Li O11D EVO | https://logout.hu/bejegyzes/pc_konfigjaim_es_geek_cuccaim.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ASUS DUAL RTX 4060 EVO OC eladó! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre)!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 eladó! RGB-s!!! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre)!
- RTX 4060/Ti/4070/Ti Videokártya Vásár
- PALIT GeForce RTX 4070 Ti SUPER GameRock OmniBlack 16GB GDDR6X
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s!!! GARANCIA, SZÁMLA (a Te nevedre)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest